Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Garantisi oluyor belli bi sure. Annemin evine de bellonadan almistik 2 sene once herhangi bisey bi yirtilma bile olsa alip onariyoruz demislerdi. Daha yeni almissin aldigin magzayla bi gorus bence onarilir o
Garanti denilen şey üründen kaynaklı bir deformasyon olursa diye geçerli.Yani koltuğun döşemesinde dikişleri durduk yere sökülürse veya koltuk ayagi kendiliğinden kırılırsa geçerli.Gidip sigarayla yakarsan veya makasla /bıçakla döşemeyi kesersen garanti kapsamina girmiyor
İki ay once aldigim koltuk takimina ev gormeye gelen misafirim sigara ile yakti.Cok gorunur bir yerde .Oyle kullanamayacagim kesinlikle .Ortuyu sevmiyorum.Degismesi gerekli .Bir uclunun kumasini ne kadara degistirirler acaba fikri var mi acaba fikir verin lutfen
Bir iki ay ıcınde snırım aynı ıcerıkle 3.konu. Hayır benim anlamadıgım evlerde aigara içilmesine neden izin veriliyor hala? Kar kış dahi olsa kim olursa olsun balkonda ıcecek. He bana o bile fazla gelliyor dısarıda ıcmelerı en mantıklısı :/ aksi halde koltukta yanar halıda
Garanti denilen şey üründen kaynaklı bir deformasyon olursa diye geçerli.Yani koltuğun döşemesinde dikişleri durduk yere sökülürse veya koltuk ayagi kendiliğinden kırılırsa geçerli.Gidip sigarayla yakarsan veya makasla /bıçakla döşemeyi kesersen garanti kapsamina girmiyor
İki ay once aldigim koltuk takimina ev gormeye gelen misafirim sigara ile yakti.Cok gorunur bir yerde .Oyle kullanamayacagim kesinlikle .Ortuyu sevmiyorum.Degismesi gerekli .Bir uclunun kumasini ne kadara degistirirler acaba fikri var mi acaba fikir verin lutfen
Kizlar guncelleme yapayim belki isinize yarar sizinde .Cumartesi itibariyle servis gelip bakti 550tl masrafla koltuk yuzu komple degisecek.Tamirat yapiyorlarmis orijinal parcayla degistiriyorlar.Parcayi da size veriyorlar .
Tabi koltuk modeline ve yerine gore degisiyormus.5yil icinde bulunuyormus parcalar ton farksiz yapiliyormus.10yila kadar da benzer ton kumas oluyormus .
Orijinal olmazsa ayni koltuktan almak zorunda kalacagim .Ortu gibi seyleri hic sevmiyorum .Bulundugum yer cok sicak kullanisli da olmuyor .Misafire de tabiki onemli degil dedik ama cok uzgunum