bellona koltuk sigara lekesi

BlueDesertRain

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2016
2.426
3.038
133
İki ay once aldigim koltuk takimina ev gormeye gelen misafirim sigara ile yakti.Cok gorunur bir yerde .Oyle kullanamayacagim kesinlikle .Ortuyu sevmiyorum.Degismesi gerekli .Bir uclunun kumasini ne kadara degistirirler acaba fikri var mi acaba 😞 fikir verin lutfen

Geçen burda okumuştum bölgesel tamir ediyorlar mış 150 tl mi demişlerdi .. ama gelen misafir ne dedi bu yakma durumuna ben halledeyim yapayım tarzı bi öuhabbete girmedi mi

İki ay once aldigim koltuk takimina ev gormeye gelen misafirim sigara ile yakti.Cok gorunur bir yerde .Oyle kullanamayacagim kesinlikle .Ortuyu sevmiyorum.Degismesi gerekli .Bir uclunun kumasini ne kadara degistirirler acaba fikri var mi acaba 😞 fikir verin lutfen
Degistireceklerini dusunmuyorum. Yerel üretici olsa olurdu belki. Değişse bile dünya para tutar bence.

Yazık olmıs ya. Keske evde sogara ıcırtmesenız bende astım mastım rahatszılok hıc bıseu yok esımde bende ne sigara ne alkol asla agzımıza surmeyıx. Mısafır sıgara yakacagı zaöan masus esım ya hanımda rahatsızlık var gel balkonda ıc hem hava alalım der🤣🤣 ben de masus oksurur tıkanmıslık yaparım ıcexek kısıde balkona cıkıp ıcer. Aaa yenı evlıyım ayol hıc sevmem koltuklarıma perdelerıme sıgara kokusu sinecek😡😡😡

Orijinal olmazsa ayni koltuktan almak zorunda kalacagim .Ortu gibi seyleri hic sevmiyorum .Bulundugum yer cok sicak kullanisli da olmuyor .Misafire de tabiki onemli degil dedik ama cok uzgunum :KK43:

bellona ıle arayıp gorusun once sıze fıyat bılgısı versınler yoksa mobılya marangozcuları var ona dosemeyı degıstırtırsınız kı cok tutar bız 1 uclu ıcın fıat sordugumuzda 800 demıslerdı kumasına gore degısır tabı bız en uygun fıyatı sormustuk

bellona ıle arayıp gorusun once sıze fıyat bılgısı versınler yoksa mobılya marangozcuları var ona dosemeyı degıstırtırsınız kı cok tutar bız 1 uclu ıcın fıat sordugumuzda 800 demıslerdı kumasına gore degısır tabı bız en uygun fıyatı sormustuk
Gun icinde tabiki arayacagim

ya büyük küçük yasli genc ne fark eder artik ozel aracimizin icinde sigara icemiyoruz milletin evine gidip icerde sigara icmek ne buyuk terbiyesizlik ben belki rahatsizim belki hastayim insanlar ne kadar düşüncesiz
ben kendim sigara iciyorum balkonu olmayan evse illa iceceksem disari cikip iciyorum yinede surdan kafami camdan uzatayim da bir sigara iceyim demiyorum birakin salonda icilmesini evimdede kimseye icirtmiyorum bu konuda buyuk falan olmaz al yakti iste koltugu baslarim oyle buyukluge yani

Buyuk ve yasli birisi malesef bazen soz hakkimiz olmuyor .Kendisi de cok uzuldu ama gitti bir kere
Ben sen koltukların rengınde ve kumasından bır ortu dıktır. Uzerlerını kapat. Yanı anlıyorum mobılyanın ozellıgı gorunumu kalmıyor ama boglede gelen gıden batırıyor. Kımısı ayaklarını koltuga koyuyor hanı ayak altı ayakkabıdannyenı cıkmıs ya da pis yere basmıs onla koltuga koyuyor ayagnı. Koltuk berbat oluyor. Ortu tarzın degl ama aynı kumastan aynı renkten yaptırman gerek bence hem daha uzun kullanmos olursun mobilyaların

Garantisi oluyor belli bi sure. Annemin evine de bellonadan almistik 2 sene once herhangi bisey bi yirtilma bile olsa alip onariyoruz demislerdi. Daha yeni almissin aldigin magzayla bi gorus bence onarilir o

Buyuk ve yasli birisi malesef bazen soz hakkimiz olmuyor .Kendisi de cok uzuldu ama gitti bir kere
Üzülen onarmayi teklif eder 😒😒😒
Ben buna sinir oluyorum iste bizim eve gelen misafir cocuklari da kirilmadik yer cizilmedik duvar birakmazdi. Ben gittigim yerde yer en ufak kirinti dusursem temizliyorum millet ne rahat.

Bu durum şimdi garantiye de girmez.. çok can sıkıcı bişey gerçekten.. 2 aylık daha garantisi de var yine de bi görüşen mi bellonayla acaba ne gibi yardımları olabilir öğrenmiş olursun hem.. onun dışında fikir olarak koltuk örtüleri kullanman mantıklı bencede çok modern şık koltuk örtüleri var gerçekten..

Ay çok üzüldüm deyip çekilen misafire sinir oluyorum. Madem üzülmüş telafi etseymiş. Bından sonra uyarın dışarda iç diye. Ben direk söylüyordum rahatsız oluyorum diye.
Cok teklif etti bizim icin hatirli kabul edemeyiz .
Üzülen onarmayi teklif eder 😒😒😒
Ben buna sinir oluyorum iste bizim eve gelen misafir cocuklari da kirilmadik yer cizilmedik duvar birakmazdi. Ben gittigim yerde yer en ufak kirinti dusursem temizliyorum millet ne rahat.

Back
X