Tek tedavi tüp bebek ama eşimi ikna edemiyorum eşim 30 yaşında her geçen ay aleyhine işliyor çocukları çok seviyor ama milletin lafı yüzünden gitmiyor ben eşimin kısır olduğunu nasıl söylerim tamam çekinmeden anlatabileceğim anlatabildiğim şeyler var ama yatak odasını içeren hiçbir konuşmaya girememböyle bi durumda bebek düşünmek için erken bence. bebek gelince herşey daha güzel olmaz mevcut durumun üzerine yorgunluk ve uykusuzluk sonucu biten sabır eklenecek. bence biraz daha düşünün. eşiniz tedavi görüyor mu? eşinizin problemini kendi üstünüze almanızı anlayamadım. bi problem varsa tedavisi de varsa herşey hallolur.
Yargılamak olarak düşünmeyin lütfen sadece merak; sizi bu kadar mutsuz eden bir adamı nasıl seviyorsunuz ?Boşanmak istemiyorum eşimi seviyorum ama genel itibariyle ailesi çevresini düşününce evliliğimin hata olduğunu düşünüyorum herkesin imtihan olduğu şeyler muhakkak vardır ama kaldıramıyorum evlendim sabahında eziyetim başladı erkenden kalk kahvaltı hazırla anayla babayla yap on gün izin izinde misafire ayır yemek davetlerini annesinin misafirleri için geri çevir
Birincisi eşiniz kısır felan değil.Sprem sayısının düşük olması ne zamandır kısırlık oldu anlamadım.Heleki imkanlar bu kadar çoğalmışken.Tek tedavi tüp bebek ama eşimi ikna edemiyorum eşim 30 yaşında her geçen ay aleyhine işliyor çocukları çok seviyor ama milletin lafı yüzünden gitmiyor ben eşimin kısır olduğunu nasıl söylerim tamam çekinmeden anlatabileceğim anlatabildiğim şeyler var ama yatak odasını içeren hiçbir konuşmaya giremem
Bu soruyu sormakta haksız değilsiniz aslında eşim olgun bir yapıya sahip ama aynıı evde yaşadığımız için annesine bağımlı olduğu için ilk çocuk ve kıskanılıyorum annesi tarafından eşim bana biraz yaklaşsa hemen hasta oluyor annesi cahil cahil ile dans edebilir misiniz yada dans etmeyi öğretebilir misiniz eşim bilip uygulayamayanlardan ve çok bilgisiz hiç kız arkadaşı olmamış nasıl davranması sevgisini nasıl göstermesi gerektiğini bilmiyor bazı şeyleri ifade edemiyor bu yüzden Problem yaşıyoruz eşimle bizim için yaptığımız tartışmaların bir mahsuru yok ama benden biz dışında biri için (benim ve kendi) tartışması istekte bulunması sinir bozucuYargılamak olarak düşünmeyin lütfen sadece merak; sizi bu kadar mutsuz eden bir adamı nasıl seviyorsunuz ?
Ve lütfen çocugu birşeyler düzelir mantığı ile sakın ama sakın istemeyin. Siz mutlu değilken o minik yavru nasıl bir yuvaya gelicek düşünün..
Beni istemeye geldi ben anasına oğlum da kızına aşık oldu diye herkese yaydı kendi aile nedir bilmiyor bile çevresi çok ama aile kavramı yok demez beğenmez çünkü kendini yaptığı gibi yapmıyorum çünkü benim düşünce tarzım kendilerine uymuyor onlara göre gündüz kaynanaya gece kocaya iş yapacaksın bende benim için öncelik kocama arta kalan zaman size diyorum kendi köle olmuş bendende onu bekliyor böyle olmayınca da sorun oluyorYa kayınvalidelerin bir süre sonra düzeleceğine inanıyorum yani düzelmeselerde onlar yüzünden esten bosanmayın onunda annesi belki arada kalıyordur bilmiyorum ama bu yüzden evlilik yıpratmayın lütfen.Benim annemide hic sevmezmis babaannem.3 tane cocuk dogurdu artık annem yüz vermiyor kadına
Simdi okudum bosanmak istemiyorum demissiniz.Güzel bir karar bence.Evliliginizin hata olduguna annesi karar vermesin.Esinizle aranızdaki iliskiye göre karar verin siz
Sunuda yazmadan gecmiyim bu kayınvalideler neden böyle ya?Bırakalım da bekar mı kalsın ogullarınız.Anlamadım ki bir gelin arıyorlar bir iskence ediyorlar.Neden acaba? Oglunu secmis sevmis bakıyor daha ne istiyosun kadın