belki hiç olmayacak

Biz annemlerin Evliliğinden 13 sene sonra dünyaya gelmişiz.
En son gittikleri doktor sizin çocuğunuz olmaz umudunuzu kesin demiş.
Artık umudum yok deyip hiç kafasına takmamıs. 1 ay sonra bir mide bulantıları başlamış.
Halam ve rahmetli babaannem hastaneye gidelim demişler annem umutsuzca gitmiş.
Demişler 1 aylık hamilesiniz.
Abim gelmiş.:)
2 sene sonra da ben.
Çok sabretmis dualar etmiş annem.
Demem o ki:umudunuzu asla yitirmeyin, Allah ol der ve olur.
En kısa zamanda Hayırlısıyla minigize kavuşmanız dileğiyle.
:anneadayı:

5 yıllık evliyim eşimle severek evlendik .hep Allahım bizi birbirimizle imtihan etme derdik .nitekim Rabbim duamızı kabul etti.aama bu duada bi eksiklik vardı ve biz evlatsızlıkla imtihan olduk.çocukları çok severdim önceden de, tanıdık olsun olmasın Ve şimdi kendi evladımı sevebilmek için çırpınıyorum.biliyorum kk da birsürü kader arkadaşım var.bbenim yaşadıklarımı onlar çok iyi anlar.anne deyilsin ya hep bi yanın eksiktir.gittigin her yerde gözünün içine bakılır "çocuk yokmu ne zaman olacak tedavi olmuyomusun "der gibi.yada direk sorarlar.ondan sonra başlarlar tavsiyelere.her kafadan bi ses çıkar ve sen o anda gömüldükçe gömülürsün.sen gibi olmayan anlamaz seni.hele ki eşin evden gidince tek kalırsın.evinin neşesi yoktur.evlatlarını emziren annelere kucağında taşıyan annelere gıptayla bakarsın.hher adetten sonra yeni bi umut olur içinde ve her adette umutsuzluk.
Evet arkadaşlar benim derdim bu biliyorum daha ne dertler var şükretmem gerekiyor bin şükür ama çok sabırsızım.pkoluyum başka bi sıkıntı yok.eeşimde hareketsizlik var fakat dr sorun değil dedi.çok önemli bi sıkıntım olmamasına rağmen çocugum olmuyo ve benim içimden sanki hiç olmayacak gibi geliyo ve bu beni bitiriyo.
aşılama oldum bu ay tutmadı malesef tüp bebekte hem maddi hem manevi çok uzak bana .bilmiyorum ne yaparım Rabbim bilir
artık benim için dua edin.
Rabbim.insallah en kisa surede saglikli bir bebis verir size. Umudumuzu yitirmeyin 20 sene sonra anne olanlar gordum ben. Allahtan umut kesilmez.

Tüp bebek maddi olarak yorabilir ama niye manevi olarak size uzak olduğunu cidden anlamadım.

Anlatırsanız belki o konudaki deneyimlerimizi de dile getiririz.

Zira yumurta sizin sperm eşinizin manevi bir sıkıntı yok..

Bu aşamada bulunduğunuz durum da manevi olarak sizi daha yıpratıyor
Manevi olarak derken şöyle birsürü ilaç ,iğne ,beklemek , olucak olmcak telaşı yani daha çok psikolojik demek istemiştim.çevremde ki korundukları halde hamile kalanlar varken benim bu yolda uğraşıyo olmam bile stres yapmama yetiyo.

Manevi olarak derken şöyle birsürü ilaç ,iğne ,beklemek , olucak olmcak telaşı yani daha çok psikolojik demek istemiştim.çevremde ki korundukları halde hamile kalanlar varken benim bu yolda uğraşıyo olmam bile stres yapmama yetiyo.

Çok yorucu bir süreç o yüzden zaten eşler birlikte isteyerek bu yola girmeli..

Ben başka konuya da yazmıştım

Her zaman çok geç olmuyor

Tedavi süreçleri artık çok uzun değil

Ortalama 15-20 gün içerisinde tedavi ilaç iğne aşaması bitiyor 10 gün de sonuç bekliyorsun

Ilk seferde olmazsa da kendine baskı yapmamak gerekiyor

Umursamayın hayatınızın başka alanları ile yoğun olduğunuz bir dönemde tedavi olun ki bu konuyu düşünemeyin bu şekilde başarı artıyor çünkü stres kötü etken

Her şey gönlünüzce olsun

X