belki hiç olmayacak

Size eksik gözüyle bakanların kalplerinde eksiklik var. Vicdan gibi, insanlık gibi, had bilme gibi.
Böyle düşünerek kendinizi üzmeyin, çok üzüldüm böyle hissetmenize.
Keşke herkes sizin gibi düşünse ama malesef insanlar çocuğumun olmadığını bildikleri halde bile soruyolar sanki inatlarına ypıyorlar gibi

Yazdıklarım çıkmamış canım..aşılamayı boşver..tüp bebek rapor hakkın 3...zaten 3500civarı özel hastanede...kazıklanılacak ünlü hastanelerde yapma..
tıp fak.de 1500 e bile yapılıyo..
aileden 5 kişiden toplanır..
ayrıca calış biriktir yapamam deme allah dert vermiş ama dermanı da var buna şükret..
ben de 6yıl bekledim..içten iste olur o insanlar kötüyse çıkar hayatından..
beterin beteri var herkesin imtihanı başka ve bu sınavı inanırsan geçersin umutsuzluğuna kızdım toparlan :)

Allah yardımcınız olsun
İnşallah tez zamanda hayırlı bir evladınız olur
Nolur üzülmeyin vakti vardır sadece..

Yazdıklarım çıkmamış canım..aşılamayı boşver..tüp bebek rapor hakkın 3...zaten 3500civarı özel hastanede...kazıklanılacak ünlü hastanelerde yapma..
tıp fak.de 1500 e bile yapılıyo..
aileden 5 kişiden toplanır..
ayrıca calış biriktir yapamam deme allah dert vermiş ama dermanı da var buna şükret..
ben de 6yıl bekledim..içten iste olur o insanlar kötüyse çıkar hayatından..
beterin beteri var herkesin imtihanı başka ve bu sınavı inanırsan geçersin umutsuzluğuna kızdım toparlan :)
Gerçekten bende kendi umutsuzluguma kızıyorum hem olmuyo diye üzülüyorum hemde bu duruma karşı güçlü olamadığıma.

Belki de denemişsinizdir uğraştığınız belli ama ovulasyon testi yaptınız mı ya da doktora gidip yumurta takibi yaptırdınız mı?

Ayrıca üzer miyim sizi bilmem ama çocuk olması çok mu gerekli sizce?
Neler denemedim ki.bben çocuklugumdan beri bebek hastasıydım bence tabiki gerekli çocuk tabi Rabbim nasip etmezse tevekkül etmesinide bilirim ama elimden gelen herşeyi yapmak istiyorum.başına gelmeyen bilemez.

5 yıllık evliyim eşimle severek evlendik .hep Allahım bizi birbirimizle imtihan etme derdik .nitekim Rabbim duamızı kabul etti.aama bu duada bi eksiklik vardı ve biz evlatsızlıkla imtihan olduk.çocukları çok severdim önceden de, tanıdık olsun olmasın Ve şimdi kendi evladımı sevebilmek için çırpınıyorum.biliyorum kk da birsürü kader arkadaşım var.bbenim yaşadıklarımı onlar çok iyi anlar.anne deyilsin ya hep bi yanın eksiktir.gittigin her yerde gözünün içine bakılır "çocuk yokmu ne zaman olacak tedavi olmuyomusun "der gibi.yada direk sorarlar.ondan sonra başlarlar tavsiyelere.her kafadan bi ses çıkar ve sen o anda gömüldükçe gömülürsün.sen gibi olmayan anlamaz seni.hele ki eşin evden gidince tek kalırsın.evinin neşesi yoktur.evlatlarını emziren annelere kucağında taşıyan annelere gıptayla bakarsın.hher adetten sonra yeni bi umut olur içinde ve her adette umutsuzluk.
Evet arkadaşlar benim derdim bu biliyorum daha ne dertler var şükretmem gerekiyor bin şükür ama çok sabırsızım.pkoluyum başka bi sıkıntı yok.eeşimde hareketsizlik var fakat dr sorun değil dedi.çok önemli bi sıkıntım olmamasına rağmen çocugum olmuyo ve benim içimden sanki hiç olmayacak gibi geliyo ve bu beni bitiriyo.
aşılama oldum bu ay tutmadı malesef tüp bebekte hem maddi hem manevi çok uzak bana .bilmiyorum ne yaparım Rabbim bilir
artık benim için dua edin.
Canım klomenı denedın mı benm yengeminde 6 sene olmadı 6 sene sonra tavsiyemle klomen kullanıp hamile kaldı

allah yarve yardımcın olsun hıssetkılerı hepımız hısedıyoruz yazdıkların hepsı tamemen aynı ama napalım herkezın bı sınavı var dua etmekten mucadale etmekten başka elden bısey gelmıyor umudumuzu yıtirmemiz lazım dılerım en ksa zamanda sana ısteyen herkeze ve ıclerındede bana hayırlıs saglıklı uzun omurlu evlatlar nasıp etsın..ben arkadasımın mısafırlerımın bebegını bıle sevımıyorum cunku arkamdan acaba nazrımı degdı dıye dusunenler olur dıye ama nıye nazar degdıreyımkı herkezın evladı kendıne allah bagıslasın evlatlarını benım kımsenın evladında gozum yok ben kendı evladım olsun ıstıyorum yazıcak çok şey var ama dugumlenıyor bogaım elım yazamıyor fazlasını kelımeler eksık kalır yaşadıklarıma yaşadıklarımıa...

canım bu araada tub bebek konusunda cok ıyı devlet hastanelerı var 5 yıllık evlısın şartlara uyuyorsun cok cuzu mıktara ozelde yapılan aşılama fıyatına devlette tub bebek yaptırabılırsın

Allah siz ve sizin gibi Anne Baba olmak isteyen herkese nasip eder inşallah çocuklarınızı kucağınıza almayı .

MERHABA BENDE UZUN BIR SURE BEBEK SAHIBI OLMAK ICIN UGRASAN BIRIYIM TEDAVILER OLDUM FAKAT SONUC ALAMADIK COK SUKUR SIMDI HAMILEYIM VE SADECE BU DUALARI YAPTIM.NE YuMURTA TAKIBI YAPTIM NEDE BASKA BIRSEY DENEDIM SADECE RABBIME DUA ETTIM VE SIZLERLE PAYLASMAK ISTEDIM SONUCUNU ALICAKSINIZ BEN 15GUNDE ALDIM.BENDE PKO HASTASIYIM , SAG TUPUM YOK.ADET DUZENSIZLIGIM VARDI. VE 5 YILDAN SONRA HAMILE KALDIM .. İNANARAK GERCEKTEN GONULDEN BU DUALARI YAPARSAN AKSATMADAN SONUCU RABBIMIN IZNIYLE ALIRSIN.
Evliyaların Dilek Duası ( Dikkat Çok Kuvvetli Duadır Okurken Dikkatli Olun )
OKUMA SÜRESİ EN AZ 7 GÜNDÜR İSTEYEN 14 GÜN OKUR İSTEYEN 21GÜN OLUR ,7DEN AZ OLMAZ.
(Bismillâhirrahmânirrahîm* Ve lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm* Allahümme innî es’elüke yâ kadîmü* yâ dâimü* yâ ferdü* yâ vitru* yâ ehadü* yâ samedü* yâ hayyü* yâ kayyûmü* yâ zel celâli vel ikram* fein tevellev fekul hasbiyallahü lâ ilahe illâ hüve aleyhi tevekkeltü ve hüve rabbül arşil azîm.*)
İsa (A....S.) bu mübarek duayı okur, ölüleri diriltirdi.
Haceti veya bir dileği olan sabah namazını kıldıktan sonra kıbleye karşı oturur da bu duayı yüz defa okursa dileği gerçekleşir.
Cenabı Hakkın velî kullarından olan Süleyman bin Mukatil hazretleri şöyle buyurmaktadır:
“Kim yukarıdaki duayı sabah namazından sonra yüz kez okuyup Cenabı Haktan dilekte bulunur da Allah onun
dileğini vermezse ben Süleyman bin Mukatile lanet eylesin.”
Öyle ise bu duayı hiç tereddüt etmeden içten, samimiyetle okuyup Cenabı Hakka tevekkül etmeliyiz......... ( AYRICA
ALLAHÜMME YA SEMİU 100 kere hiç konuşmadan oku dileklerin kabul olur BUNUDA OKUDUM HERGUN ) ( AYRICA BUNUDA HERGUN OKUDUM
ALLAHÜMME YA MÜCİB 60 kere bütün duaları kabul olur) ( BU DUAYIDA HERGUN SABAH NAMAZINA YAKIN ZAMANDA OKUDUM
ALLAHÜMME YA EVVELÜ 100 kere Bebek isteyen) ( EN ÖNEMLISI BU DUA BU DUAYI MUTLAKA 41 GUN OKUMALISIN SUYADA OKUYUP ICEBILIRISN BEN OYLE YAPTIM
Ya Varis" 707 kez OKUNUCAK HERGUN 707 KEZ.. SEN OKUYAMADIIGNDA EŞİN OKUSUN SUYA SEN IC REGLI DONEMINDEDE ZAMANI GECMESIN... BEN BIR HAFTA OKUDUM HEPSINI SABAH EZANINDAN YARIM SAAT ONCE BASLADIM .. SABAH EZANINDA YAPMANI TAVSIYE EDERIM.. HAMILE KALINCA DÜŞÜK TEHLIKESI OLANLAR ( YA FETTAH HERGUN 489 KEZ SOYLEMELI) .. AYRICA SAGLIKLI BEBEGINIZIN OLMASI ICIN ( RABBİ HEBLİ MİNES SALİHİN ) OKUYUN AKLINIZA GELDIKCE.. DUALARIM BUTUN COCUK ISTEYEN KARDESLERIMLE :)

5 yıllık evliyim eşimle severek evlendik .hep Allahım bizi birbirimizle imtihan etme derdik .nitekim Rabbim duamızı kabul etti.aama bu duada bi eksiklik vardı ve biz evlatsızlıkla imtihan olduk.çocukları çok severdim önceden de, tanıdık olsun olmasın Ve şimdi kendi evladımı sevebilmek için çırpınıyorum.biliyorum kk da birsürü kader arkadaşım var.bbenim yaşadıklarımı onlar çok iyi anlar.anne deyilsin ya hep bi yanın eksiktir.gittigin her yerde gözünün içine bakılır "çocuk yokmu ne zaman olacak tedavi olmuyomusun "der gibi.yada direk sorarlar.ondan sonra başlarlar tavsiyelere.her kafadan bi ses çıkar ve sen o anda gömüldükçe gömülürsün.sen gibi olmayan anlamaz seni.hele ki eşin evden gidince tek kalırsın.evinin neşesi yoktur.evlatlarını emziren annelere kucağında taşıyan annelere gıptayla bakarsın.hher adetten sonra yeni bi umut olur içinde ve her adette umutsuzluk.
Evet arkadaşlar benim derdim bu biliyorum daha ne dertler var şükretmem gerekiyor bin şükür ama çok sabırsızım.pkoluyum başka bi sıkıntı yok.eeşimde hareketsizlik var fakat dr sorun değil dedi.çok önemli bi sıkıntım olmamasına rağmen çocugum olmuyo ve benim içimden sanki hiç olmayacak gibi geliyo ve bu beni bitiriyo.
aşılama oldum bu ay tutmadı malesef tüp bebekte hem maddi hem manevi çok uzak bana .bilmiyorum ne yaparım Rabbim bilir
artık benim için dua edin.
Seni en iyi anloyanlardan biride benim aynı duygular aynı düşünceler :KK43: Rabbim tez vakkitte dualarımizi kabul etsin gonlumuzun muradini versin inşallah .

en makbul dua, müminin mümine yaptığı duadır. inşallah bu dualar kısa sürede kucağınıza bebiş olarak geri döner =)

X