belki hiç olmayacak

Olur inşallah canım Allahin izniyle ben bunu daha öncede yazdım burda 5 6 yıl önce olmuyo diye konu açan çoğu kişinin olmuş sonradan bizzat kendim inceledim yani stres yapma o çok önemli bi kere

Neler denemedim ki.bben çocuklugumdan beri bebek hastasıydım bence tabiki gerekli çocuk tabi Rabbim nasip etmezse tevekkül etmesinide bilirim ama elimden gelen herşeyi yapmak istiyorum.başına gelmeyen bilemez.

Belki benim de başıma gelmiştir?
Bu konuda çok hassassınız o yüzden yorum yapmayayım. Dileğinize kavuşursunuz umarım.

bu hikayeyi hep anlatıyorum.ablamın 18 sene çocuğu olmadı.. evlat edinmek için ev aldı ev kredisi öderken hamile kaldı.. kızı olacaktı karnında 8 aylıkken kordonun boynuna dolanmasından öldü.. aradan 2 yıl sonra bir oğlu oldu şimdi 2 yaşında.ümidinizi kaybetmeyin..mevlam ol derse olur.

Duygularını okadar iyi anlıyorum ki bende 6 yıllık evliyim,
her hamile haberi aldığımda karşımdaki insan için mutlu oluyorum ama bir tarafım okadar üzülüyor ki,sonrada kendimi fesatmısın sen ne biçim insansın diye telkin etmeye çalışıyorum ama elimde değil.
Bizimde evimizin bi neşe kaynağı olsun istiyorum.
Ama okadar çok umudum kırıldı ki her adet döneminde aynı süşünceler
Bazen eşimle bir sorun olduğu zaman acaba biz boşanıcazda Allah bize o yüzdenmi çocuk vermiyo hayırlı değilmi bizim için çocuk diye düşünüyorum:KK43:
Aynı düşünceler bende de var cnm.bende arada tartışma olduğu zaman çocuk bizim neymize Allah biliyor da vermiyor diyorum..3 yıldır bekliyorum artık tükendim ve kendime çocuk olmayacağına alıştırmaya başlıyorum.

Allah yardımcınız olsun arkadaşlar.inşş tez zamanda yavrunuzu kucağınıza almayı nasip eder Rabbim.hiç bir zaman umudunuzu kaybetmeyin pko hamile kalmaya engel değil sadece geciktiriyo.ne pko hastaları var 2-3 çocuk doğurdu yakınımda.o yüzden bol bol dua edin ve yaradana sığının sadece o ol derse olur

5 yıllık evliyim eşimle severek evlendik .hep Allahım bizi birbirimizle imtihan etme derdik .nitekim Rabbim duamızı kabul etti.aama bu duada bi eksiklik vardı ve biz evlatsızlıkla imtihan olduk.çocukları çok severdim önceden de, tanıdık olsun olmasın Ve şimdi kendi evladımı sevebilmek için çırpınıyorum.biliyorum kk da birsürü kader arkadaşım var.bbenim yaşadıklarımı onlar çok iyi anlar.anne deyilsin ya hep bi yanın eksiktir.gittigin her yerde gözünün içine bakılır "çocuk yokmu ne zaman olacak tedavi olmuyomusun "der gibi.yada direk sorarlar.ondan sonra başlarlar tavsiyelere.her kafadan bi ses çıkar ve sen o anda gömüldükçe gömülürsün.sen gibi olmayan anlamaz seni.hele ki eşin evden gidince tek kalırsın.evinin neşesi yoktur.evlatlarını emziren annelere kucağında taşıyan annelere gıptayla bakarsın.hher adetten sonra yeni bi umut olur içinde ve her adette umutsuzluk.
Evet arkadaşlar benim derdim bu biliyorum daha ne dertler var şükretmem gerekiyor bin şükür ama çok sabırsızım.pkoluyum başka bi sıkıntı yok.eeşimde hareketsizlik var fakat dr sorun değil dedi.çok önemli bi sıkıntım olmamasına rağmen çocugum olmuyo ve benim içimden sanki hiç olmayacak gibi geliyo ve bu beni bitiriyo.
aşılama oldum bu ay tutmadı malesef tüp bebekte hem maddi hem manevi çok uzak bana .bilmiyorum ne yaparım Rabbim bilir
artık benim için dua edin.
ah be arkadaşım. bende pkoluyum, ama ümitsiz değilim. bak kuzenim vardı 21 sene tedavi gördü. bak 21 seneee!! dile kolay. çok kilolu ve hiç bi zaman adet olmuyordu. ne doktor, ne hacı hoca, ne tüp ne aşılama, ne kürler onlar bunlar denemediği şey kalmadı. en son doktor dediki artık tedavi olmayın çünkü çocuğunuz olmayacak! bıraktılar mecbur yapcak bişi de yoktu. bi gün kuzenim çok halsiz falan diye doktora gidiyor ve doktor diyorki hamilesin! hemde 6 aylık!!!!!! (hiç adet olmadığı ve kilolu olduğu için üstelik umudu kalmadığı için anlamıyor) demekki imkansız diye bişey yok. rabbim ol diyor ve oluveriyor.. sen hala ümitsizmisin?

ah be arkadaşım. bende pkoluyum, ama ümitsiz değilim. bak kuzenim vardı 21 sene tedavi gördü. bak 21 seneee!! dile kolay. çok kilolu ve hiç bi zaman adet olmuyordu. ne doktor, ne hacı hoca, ne tüp ne aşılama, ne kürler onlar bunlar denemediği şey kalmadı. en son doktor dediki artık tedavi olmayın çünkü çocuğunuz olmayacak! bıraktılar mecbur yapcak bişi de yoktu. bi gün kuzenim çok halsiz falan diye doktora gidiyor ve doktor diyorki hamilesin! hemde 6 aylık!!!!!! (hiç adet olmadığı ve kilolu olduğu için üstelik umudu kalmadığı için anlamıyor) demekki imkansız diye bişey yok. rabbim ol diyor ve oluveriyor.. sen hala ümitsizmisin?
o çocuk kaç yaşında şimdi, sağlıklımı

bizlerede nasip olur inşallah :KK43:
inşallah canım inşallah.. dualarımda hep rabbim kimsenin kucağını boş bırakma diyorum. okadar zorki dayanmak. ve buara tesadüfmüdür bilmem okadar çok hamile haberi alıyorumki, fesatlanmıyorum tabiki ama üzlüyorum çokç hemen gözlerim doluveriyo..

5 yıllık evliyim eşimle severek evlendik .hep Allahım bizi birbirimizle imtihan etme derdik .nitekim Rabbim duamızı kabul etti.aama bu duada bi eksiklik vardı ve biz evlatsızlıkla imtihan olduk.çocukları çok severdim önceden de, tanıdık olsun olmasın Ve şimdi kendi evladımı sevebilmek için çırpınıyorum.biliyorum kk da birsürü kader arkadaşım var.bbenim yaşadıklarımı onlar çok iyi anlar.anne deyilsin ya hep bi yanın eksiktir.gittigin her yerde gözünün içine bakılır "çocuk yokmu ne zaman olacak tedavi olmuyomusun "der gibi.yada direk sorarlar.ondan sonra başlarlar tavsiyelere.her kafadan bi ses çıkar ve sen o anda gömüldükçe gömülürsün.sen gibi olmayan anlamaz seni.hele ki eşin evden gidince tek kalırsın.evinin neşesi yoktur.evlatlarını emziren annelere kucağında taşıyan annelere gıptayla bakarsın.hher adetten sonra yeni bi umut olur içinde ve her adette umutsuzluk.
Evet arkadaşlar benim derdim bu biliyorum daha ne dertler var şükretmem gerekiyor bin şükür ama çok sabırsızım.pkoluyum başka bi sıkıntı yok.eeşimde hareketsizlik var fakat dr sorun değil dedi.çok önemli bi sıkıntım olmamasına rağmen çocugum olmuyo ve benim içimden sanki hiç olmayacak gibi geliyo ve bu beni bitiriyo.
aşılama oldum bu ay tutmadı malesef tüp bebekte hem maddi hem manevi çok uzak bana .bilmiyorum ne yaparım Rabbim bilir
artık benim için dua edin.

seni çok iyi anlıyorum...bbende artık 30lu yaslardayim. bende bebeğim olsun istiyorum.. benimyaşımda oolanların 2 çocuğu var benim daha 1 tane bile yok..
bizdeki sorun eşim...ssürekli erteliyor...hddaha hic denemedik..
eşim önce ev alalım diyor..
benim önceliğim ise bebek...
eskiden bu kadar ilgili değildim bebeklere...
yaşım dan mi nedir... her hamile haberi duydukca içim acıyor...
kendime kızıyorum başkasının mutluluğuna insan üzülürmü. .. bide biri hamile oldumu kizmi erkekmi diye sorduğumda...hhadi erkek de diyorum içimden... allahın gücüne gitmesin ama ben tam bi kız bebek hayranıyım... kiskamiyorum belkide kızı olanları...
çevremde hep erkek bebek isteyenler dolu beni kimse algilayamiyor...

seni çok iyi anlıyorum...bbende artık 30lu yaslardayim. bende bebeğim olsun istiyorum.. benimyaşımda oolanların 2 çocuğu var benim daha 1 tane bile yok..
bizdeki sorun eşim...ssürekli erteliyor...hddaha hic denemedik..
eşim önce ev alalım diyor..
benim önceliğim ise bebek...
eskiden bu kadar ilgili değildim bebeklere...
yaşım dan mi nedir... her hamile haberi duydukca içim acıyor...
kendime kızıyorum başkasının mutluluğuna insan üzülürmü. .. bide biri hamile oldumu kizmi erkekmi diye sorduğumda...hhadi erkek de diyorum içimden... allahın gücüne gitmesin ama ben tam bi kız bebek hayranıyım... kiskamiyorum belkide kızı olanları...
çevremde hep erkek bebek isteyenler dolu beni kimse algilayamiyor...

eşin tedaviye mi yanaşmıyor ...

Annem tam 12 yil sonra almis kucagina beni. Ya erken dogum yapıyomus yada dusuyomus bebekler. Hatta erkek doktorun teki eger ben bigun hamile kalabilirsem sende kalabilirsin diye assagilamis adi herif.
Az cok annemin anlattiklarindan anlayabiliyorum durumunuzu. Umidinizi yitirmeyin rabbim istedikten sonra ...:KK39:

MERHABA BENDE UZUN BIR SURE BEBEK SAHIBI OLMAK ICIN UGRASAN BIRIYIM TEDAVILER OLDUM FAKAT SONUC ALAMADIK COK SUKUR SIMDI HAMILEYIM VE SADECE BU DUALARI YAPTIM.NE YuMURTA TAKIBI YAPTIM NEDE BASKA BIRSEY DENEDIM SADECE RABBIME DUA ETTIM VE SIZLERLE PAYLASMAK ISTEDIM SONUCUNU ALICAKSINIZ BEN 15GUNDE ALDIM.BENDE PKO HASTASIYIM , SAG TUPUM YOK.ADET DUZENSIZLIGIM VARDI. VE 5 YILDAN SONRA HAMILE KALDIM .. İNANARAK GERCEKTEN GONULDEN BU DUALARI YAPARSAN AKSATMADAN SONUCU RABBIMIN IZNIYLE ALIRSIN.
Evliyaların Dilek Duası ( Dikkat Çok Kuvvetli Duadır Okurken Dikkatli Olun )
OKUMA SÜRESİ EN AZ 7 GÜNDÜR İSTEYEN 14 GÜN OKUR İSTEYEN 21GÜN OLUR ,7DEN AZ OLMAZ.
(Bismillâhirrahmânirrahîm* Ve lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm* Allahümme innî es’elüke yâ kadîmü* yâ dâimü* yâ ferdü* yâ vitru* yâ ehadü* yâ samedü* yâ hayyü* yâ kayyûmü* yâ zel celâli vel ikram* fein tevellev fekul hasbiyallahü lâ ilahe illâ hüve aleyhi tevekkeltü ve hüve rabbül arşil azîm.*)
İsa (A....S.) bu mübarek duayı okur, ölüleri diriltirdi.
Haceti veya bir dileği olan sabah namazını kıldıktan sonra kıbleye karşı oturur da bu duayı yüz defa okursa dileği gerçekleşir.
Cenabı Hakkın velî kullarından olan Süleyman bin Mukatil hazretleri şöyle buyurmaktadır:
“Kim yukarıdaki duayı sabah namazından sonra yüz kez okuyup Cenabı Haktan dilekte bulunur da Allah onun
dileğini vermezse ben Süleyman bin Mukatile lanet eylesin.”
Öyle ise bu duayı hiç tereddüt etmeden içten, samimiyetle okuyup Cenabı Hakka tevekkül etmeliyiz......... ( AYRICA
ALLAHÜMME YA SEMİU 100 kere hiç konuşmadan oku dileklerin kabul olur BUNUDA OKUDUM HERGUN ) ( AYRICA BUNUDA HERGUN OKUDUM
ALLAHÜMME YA MÜCİB 60 kere bütün duaları kabul olur) ( BU DUAYIDA HERGUN SABAH NAMAZINA YAKIN ZAMANDA OKUDUM
ALLAHÜMME YA EVVELÜ 100 kere Bebek isteyen) ( EN ÖNEMLISI BU DUA BU DUAYI MUTLAKA 41 GUN OKUMALISIN SUYADA OKUYUP ICEBILIRISN BEN OYLE YAPTIM
Ya Varis" 707 kez OKUNUCAK HERGUN 707 KEZ.. SEN OKUYAMADIIGNDA EŞİN OKUSUN SUYA SEN IC REGLI DONEMINDEDE ZAMANI GECMESIN... BEN BIR HAFTA OKUDUM HEPSINI SABAH EZANINDAN YARIM SAAT ONCE BASLADIM .. SABAH EZANINDA YAPMANI TAVSIYE EDERIM.. HAMILE KALINCA DÜŞÜK TEHLIKESI OLANLAR ( YA FETTAH HERGUN 489 KEZ SOYLEMELI) .. AYRICA SAGLIKLI BEBEGINIZIN OLMASI ICIN ( RABBİ HEBLİ MİNES SALİHİN ) OKUYUN AKLINIZA GELDIKCE.. DUALARIM BUTUN COCUK ISTEYEN KARDESLERIMLE :)
Allah razı olsun canım

bizde 9aydır deniyoruz ama olmuyor.10uncu aydayız.sanki hiç olmayacakmış gibi hissediyorum.çok korkuyorum.seni o kadar iyi anlıyorumki.bende daralıyorum sorulan sorulardan.bazen sırf bu yüzden kimseyle görüşmek istemiyorum

bizde 9aydır deniyoruz ama olmuyor.10uncu aydayız.sanki hiç olmayacakmış gibi hissediyorum.çok korkuyorum.seni o kadar iyi anlıyorumki.bende daralıyorum sorulan sorulardan.bazen sırf bu yüzden kimseyle görüşmek istemiyorum

en güzeli eşinle bir doktora gitmen gerçekten 6 ayı geçmiş çünkü, seni üzmek istemem ama illa bir sorun çıkıyor...ufak bir iltihapta olabilir daha kötüsüde en güzeli erken teşhis..

canım devleti neden düşünmüyorsun? benimde hiç imkanım yok maalesef ama ordan rapor çıkarttım.

X