Belki bu konuda tekimdir :-\

aynı evde yaşıyoruz kuzum o kadar ilgili ki geçen bana kurduğu cümleyi aynen yazıyorum^^birkibirki, senin kız yürüyor mu^^ ben gayet açıktır sanırım kızım 11 aylık geçen hafta yürüdü kaynanam bana yaklaşık 1 ay önce sordu

O yörenin yemeklerini tek kaynananiz mi biliyor? Kendinize cevre edinin, hic olmadi internetten acip ögrenin... Soracaniz bisey varsada sormayin madem ogluna kötülüyor, onuda hic olmadi yine internette arastira bilirsiniz, yada annenizi arayin sorun, illa yaninizda olmasi gerekmiyor, sorulara telefondanda cevap verebilir... Onlarin iliskisi böyleymis, zorlamakla sicaklik yaratamazsiniz, tam tersi olur bu seferde herseye karisir o zaman da basinizi taslara vurursunuz...

Bize gelinca o öyle yigenlerine bile yemek yapar o mahalle dedikoducu kazani yeni geldigimde birine sordum hemen bana kizinı övmeye basladi mahallede dedikodular cok hakkimda zaten ellerine koz veremem esim kv susturuyor hakkimda kimseye bisey anlatamiyor oda

bacim bunun neresi dert.sen allahin bu konuda sans verdigi nadir kadinlardansin... ah ah senin yerinde bende dahil kimler olmak istemez kiii

Zaten her zaman sıkınti olmuyo ama hamilelikte sonrasında oglum hasta oldugunda kaliyorum sap gibi ama ogrendim ya yine cok şükür diyorum iki üc sene sonra anneni sollayacam insAllah esime oda diyor annemi gecemezsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…