• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Belki bu konuda tekimdir :-\

sessizsokak

Hayalleri evlatları olan kimsesiz anne..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2014
955
21.925
238
İyi geceler kızlar!Yeni üye oldum buraya birçok dertler okudum sorunlar hem üzüldüm hem düşündüm...Gercekten cok zor olaylar yasamis bayanlarımız var.Kadın olmak zor...
Neyse bende sizlerle dert denmez buna biliyorum ama son günlerde cok takıldım yasadigim olayı paylasmak istedim..
Benim bir kaynanam var ama ona kaynana demeye bin şahit ister.Komsulardan bile daha ilgisiz;ne oğluyla ne benimle ne torunuyla ilgilenmez.Ama gider komsulariyla sıkı fıkı olur.Hastaneye gidecek olurum gitmemek icin bin turlu bahane..
Oğlum hasta olur ilgilenmez bisey olmaz der oglu hastalanir annem gelsin der isim var gelemem der..
Gecenlerde dedim bende senin kızın sayılırım bana dedi damat oğlanlar gibi olur mu hic yani sende kızım olamazsin diyor oglum kücük canim sıkılıyor evde yanına gidiyorum git git isini yap diyo aman ne biliyim benimkide böyle asırı ilgisiz torununu opup sevmez bile...
Dertlesmek istedim kızlar iyi geceler

benden uzak allaha yakın desene sitemiyormuş ne güzel işte sende uzak dur burda millet k.v sinden uzak durabilmek için ne tavsiyeler istiyor sende yakınıyorsun

Bende basta umursamazdim ama annemden uzagim yalnizim gidecek kimsem yok bu bir ikincisi buranin yemekleri kulturu cok baska öğrenmesrm begenmiyorlar dalga geciyorlar ogret diyorum kaciyor dogum yaptim hastanede ilgilenmedi hicbisey bilmiyosun cok zor kimsesizlik yasayan bilir :-(

İyi geceler kızlar!Yeni üye oldum buraya birçok dertler okudum sorunlar hem üzüldüm hem düşündüm...Gercekten cok zor olaylar yasamis bayanlarımız var.Kadın olmak zor...
Neyse bende sizlerle dert denmez buna biliyorum ama son günlerde cok takıldım yasadigim olayı paylasmak istedim..
Benim bir kaynanam var ama ona kaynana demeye bin şahit ister.Komsulardan bile daha ilgisiz;ne oğluyla ne benimle ne torunuyla ilgilenmez.Ama gider komsulariyla sıkı fıkı olur.Hastaneye gidecek olurum gitmemek icin bin turlu bahane..
Oğlum hasta olur ilgilenmez bisey olmaz der oglu hastalanir annem gelsin der isim var gelemem der..
Gecenlerde dedim bende senin kızın sayılırım bana dedi damat oğlanlar gibi olur mu hic yani sende kızım olamazsin diyor oglum kücük canim sıkılıyor evde yanına gidiyorum git git isini yap diyo aman ne biliyim benimkide böyle asırı ilgisiz torununu opup sevmez bile...
Dertlesmek istedim kızlar iyi geceler

evet teksin bu konuda...
şimdi git şükür namazı kıl...

sen peşinden koştukça kendini bişey sanmış.. bir süre hiç arayıp sorma soğuk davran bak nasıl yan çizmeye başlayacak..

Herkes öyle diyor ama yasamadan bilemezsiniz bazen oğluna laf sokusturuyo özellikle kavgalarımızda iste karin temizlik yapamiyo yemek yapamiyo ee onlari söylüyo anne oglum hasta derdi ne olabilir diye sordugumda yok biseyi yok sen abartiyosun
anne su is nasil yapilir diye sordugumda ben bilmem diye cikiyo sonra ogluna iste karin bunu bilmiyo diyo:-)

Bende basta umursamazdim ama annemden uzagim yalnizim gidecek kimsem yok bu bir ikincisi buranin yemekleri kulturu cok baska öğrenmesrm begenmiyorlar dalga geciyorlar ogret diyorum kaciyor dogum yaptim hastanede ilgilenmedi hicbisey bilmiyosun cok zor kimsesizlik yasayan bilir :-(
Tatlim seni anliyorum. Tabi insan anne dedigi insandan adina yarasir seyler bekliyor ama malesef yalniziz iste bu kadar. Hersey formalite. Degil yardim daha da uyuz davranirlar. Benimki de yardim etmez, muhabbet etmez, umursamaz. Gözüm görmesin istiyorum ama yine de idare ediyorum. Vermedikleri saygiyi beklerler hep. Kimsesizligi yasayan bilir demissin, bu yüzden buraya üye oldum denilebilir. Yuvanin huzurunu bozmasin, gölge etmesin yeter. Hic degilse kadinlar kulubü var, kendi öz anneme bile bu kadar acilamiyorum, inanin buranin atmosferi baska. Herkesin derdi kendine oluyor bu öz annen ya da bir baskasi olsa bile malesef..

Zaten sallıyorum ama su gercegi degistirmiyo onlar esimin ailesi esime karsi ilgisiz olmalari cok uzuyor beni torunlarina karsi kendi tabiriyle ben el kızıyım zaten ama annemi cok özlüyorum bu gurbet elde :'( cok yalnizim dokunuyo cok bizim aile iliskilerimiz cok sıkıydı onun eksikliği

Zaten sallıyorum ama su gercegi degistirmiyo onlar esimin ailesi esime karsi ilgisiz olmalari cok uzuyor beni torunlarina karsi kendi tabiriyle ben el kızıyım zaten ama annemi cok özlüyorum bu gurbet elde :'( cok yalnizim dokunuyo cok bizim aile iliskilerimiz cok sıkıydı onun eksikliği
Tabiki dokunur, bu kolay degil. Insan duygusal acidan tatmin olamiyor. Hep eksik hissediyor. Hayatlarimiz artik eskisi gibi degil, olmayacak da. Benim esime karsi tavirlari da farkli. ayni sekilde ben de üzülüyorum bu duruma ama kendi öz ogluna soguk davranan bana mi iyi davranacak. Insanlari degistiremeyiz buna eminim. Zamanla alisacagimiz bir durum. Senin durumda cok arkadasimiz var, ben de onlardan biriyim. Kendinizi iyi hissettirecek seylerle mesgul olun ve bu konuyu zor olsa da düsünmemeye calisin

Back