Etkinlik bitişinde beni aradı eğlendik falan dedi gece 2 gibiydi. Sonra yattım ertesi gün öğleden sonra 3 gibi beni aradı. Üç beş hal hatır konuşmasından sonra dedi ben pek iyi değilim işte bir arkadaşımın arkadaşı ölmüş dün gece . Ölen kişiyi bizzat tanıyormu bilmiyorum ama yeni tanıştığı birilerinin arkadaşıymış .
İşte neden öldü üzücü falan filan konuştuktan sonra bana dedi ki Ölen kişi de ordaymış aslında ama gece ilgilenemedim dedi şimdi üzgünüm dedi. E dedim eğlencenden ilgilenememişsin ben bunu diyince sinirlendi telefonu kapadı.
Sonra bana yazmış işte sen benim acılı günümde dediğin lafa bak falan filan . Ben de öyle olunca sinirlendim e acılı günündü madem gece eğlenirken aklın nerdeydi diye düşündüm yani acı eğlenceden sonra mı başlıyor nedir diye düşündüm.
anladığım kadarıyla ölüm olayı adam eğlence sırasındayken olmuyor
adamın eğlencesi bitince, eğlence sırasında mekanda olan bir arkadaşının ölüm haberini alıyor
yani adam eğlenirken gerçekleşen bir ölüm yok
bu durumda "acılı günündü madem eğlenirken aklın nerdeydi" lafınız aşırı mantıksız duruyor
zaten ölüm olayı eğlenirken olmamış
eğlence sırasında bahsi geçen arkadaşla denk gelememiştir ilgilenmemiştir çokta yakın değilse
sonradan ölüm haberini alınca üzülmüş demek ki tüh ya adam ölmeden 1 saat önce aynı mekandaydık
bende ilgilenmedim diye düşünüp üzülmüştür
şu kadarcık yazınızdan bile sizin karşı tarafı dinlemediğinizi anlamak çok kolay
Kendisi demişti çünkü bana ben gece ilgilenemedim diye.
Ben de ona ya dedim eğlenirken aklına gelmiyorum bir derdin olunca bana ağlıyosun. Eğlenceye giderken ya ben şuraya gidiyorum diye haber bile vermedin ben öğrendim dedim.
ben çok yorucu bi insan olduğunuzu düşündüm
yani sevgilimle bir ölüm haberi paylaşıyorum ama o benimle kavga ediyor
acılıyım, üzüntülüyüm ama sevgilim o kadar bencil ki hala trip yapma derdinde
yok bana haber vermedin aklına gelmedim bilmem ne
adamın yerinde olsam ben de terk ederdim sizi
ayrıca koca koca insanlarsınız sürekli birbirinize gittiğiniz yerleri söyleyip devamlı hesap verme
hesap sorma modunda mı yaşıyorsunuz
bu beni aşırı boğar karşı tarafı da boğar
bu mudur ilişki yaşamak
bi de demişsiniz yok erkeklerle olucaz dedi arkadan kız sesi geliyordu
böyle yorucu biri olmaya devam ederseniz hiçbir ilişkiniz yürümez
karşı tarafa güvenmek ve onu rahat bırakmak gerekiyor
böyle sürekli onu haber ver bunu haber ver diyen insanlar, yok kız sesi geliyor diyen insanlar bana
aşırı özgüvensiz, uçan kuştan bile kıskanan, paranoyak ve karşı tarafa muhtaçmış gibi bi izlenim veriyor
kusura bakmayın
eskiden bi flörtüm vardı sırf bu oraya buraya gitmeyi haber verme muhabbetleri yüzünden bitirmiştim
hastaneden randevu almışım randevu saatim geldi çıkıyorum diyorum, randevu aldığını bana neden haber vermedin demişti
hastanede işim uzun sürdü, zır zır arıyor manyak
açamayınca da mesajları döşemiş
sen nerdesin bu kadar uzun hastane mi olur bilmem ne
ay ne kadar ezik yaa deyip engellemiştim
yapmayın hanımlar
böyle sürekli nerdesin yok haber vermedin tavırlarına gerek yok
bırakın o sizden haber almaya çalışsın o sizin nerde olduğunuzu merak etsin
nerde olduğunu bu kadar kafaya takmaya gerek yok