Belis ismi nasıl ?

Arkadaşımın kızının ismi karakter olarak çok inatçı zor bir çocuk isim karaktere etki ediyor eskiden inanmazdım ama biri bana yorum yapmıştı oğluma koyduğum isim için babası ile arası açık olur yazmıştı gerçekten hiç sebebi yokken bile babasından uzak durduğu oluyor ki eşim çocugumuzu çok sever onun için herşeyi yapar ama küçük oğlum baba baba diye gece gündüz ağlarken ismi böyle olunca uzak olur denilen çocugum babayla mesafeli bikaç defa daha denk geldim bu isim durumuna artık inanıyorum bu yüzden

Bide yanlış anlamayın ama hepsi kitaplardan vs alınmış isimler gibi lisedeyken whatpad diye bi uygulama vardı ondaki kitap karakterlerinin ismi gibi geldi bana

Belis isminin ben de anısı çoktur. Küçükken Belis ablam var, annem işteyken haftanın 5 günü bana bakardı. Yaşına göre çok hoş, aklı başında bir hanımdı. İsmin 's' ile yazılışını birtek onda gördüm bu güne kadar. Çok kibar, zamansız bir isim, burda görmek ismi beni çok mutlu etti. Belis dışında Vera da hoş. Ecmel ismi ecel gibi geliyor kulaga, Zümra da kaba geliyor. Lavinya eh işte, Kayra da şöyle böyle. En zarifi Belis

Beris yerine Bence Beren veya Beril olabilir.

Belis bence çok kibar çok güzel benimde hep hayalim kızım olursa ilay belis ismini koymak istiyorum ama tabi fikirler değişebilir bence çok güzel bir isim Lavinya çok uzun ve anlam olarak ölüm çiçeği demekti sanırım ona yakın olarakta larin laren lalin isimleri de olablir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…