- 25 Aralık 2021
- 2.603
- 3.624
-
- Konu Sahibi Kedili ve Bebeli
Esinizle sizin adinizda bulunan harflerden de icerirse isim daha iyi bir enerji olurAnlamlarından hep çekiniyorum. Anlamı güzel gibi yazılmış, ama aslında kötü anlamları olan o kadar çok isim var ki. Çok bilgi kirliliği var malesef. O yüzden seçemiyorum
Barış ve Rabia. Harflerimiz neredeyse aynıEsinizle sizin adinizda bulunan harflerden de icerirse isim daha iyi bir enerji olur
Ayy evet pera çok güzelIsimler guzel ama zor soylenen isimler
Belis'e melis mi diye soran da olur
Kayra'ya karya diyen de olur
Vera yerine Pera olabilir
Zümra da tek basina guzel
Nil ipek ismini oneririm son olarak da
Kendi ismimden ötürü hep daha modern isimlere özenmişimdir, anneme bu konuda çok kızdığım da olmuştur ergenlik zamanlarımda. Aynı şeyi yaşatmak istemiyorum galibaBana bu isimlerin çoğu zorlama gibi geliyor klasik güzel isimler neden tercih etmiyorsunuz? Bunlardan seçeceksek Zümra normal geldi.
BüşraBarış ve Rabia. Harflerimiz neredeyse aynıBebişe nasıl bir şey olur bilemedim
Büşra. Zamansiz bi isim klasik ama manasida güzel.Barış ve Rabia. Harflerimiz neredeyse aynıBebişe nasıl bir şey olur bilemedim
Isminizde ar ra tersligi varBarış ve Rabia. Harflerimiz neredeyse aynıBebişe nasıl bir şey olur bilemedim
Ay hiç belli olmuyor biliyor musunIsminizde ar ra tersligi var
Cogunlukla ters duser misiniz cogu konuda
Isim olarak da Asya Alin gibi isimler olabilir
Ahahah eminiimBelis’tense beliz ismini düşünebilirsinizkendi ismim diye önermiyorum tabi