• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Belirtisizlik¿

KaSe18

🌙 Elhamdülillah ❤
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2018
2.980
2.126
133
Kızlar merhaba, ben 5 haftalık hamileyim.
24 ocak perşembe kontrolüm var inşallah.
Fakat hiç-bir belirtim yok benin sadece kasık bel sancim birde yorgunluk oluyor.
Göğüslerim cok hafif acıyor.
Mide bulantısı, kabızlık, şişkinlik ve sık idrara çıkma falan hicbir belirtim yok.
Bu normal birsey mi acaba biliyorum herkeste belirti olmaz ama keseyi kalbini duyana kadar korkularim olacak çünkü 2 ay önce kimyasal gebelik yaşadım. Yine kaybetmekten korkuyorum.

Tebrik ediyorum canim... Bende positif test edene kadar sadece gögüslerim hassaslastilar sonra ztn hep öyle kaldi... Yeni Yeni hafifledi fakat büyüme devam ediyorr.. Idrara cikma bende 12.haftadan sonra basladi. Yani onceye göre daha cok Kalktim lavaboya..
Mide bulantisi 9. Haftaya kadar. Yasamadim hic.. Ki ztn 9. Haftada. Bile sabahlari yataktan kuru Biseyler atistirip Kalktigimda mide bulantim da kayboldu.. Yagli yemedim. Bi dönem ve hic bir Bulanti yada kusma gecirmedim sonra.. Yani cok Rahatti cok sükür.. Güzel haberle gelmeni diliyorum.. Iyi günler dilerim

Teşekkür ederim arkadaşım Allah razı olsun.
Sende yavrunu sağ sağlıklı kucağına al inşallah.
Bende bi yandan kendimi rahatlatırken bir yandan istemsiz korku var işte. Aklımda binbir soru düşüyor. O
Idrara su icmesem çıkmıyorum acaba kesemi büyümüyor gelişmiyor mu diye Digerlerini cok takmıyorum da hani daha cok idrara cikma kese büyüdüğü icin olurmus ya bende olmuyor mu acaba dedim. 3 senedir evlat sahibi olmak istiyorduk tam olmayacak tüp bebek yapalim derken oldu sürpriz şekilde. Dua edin bana ne olur sağ sağlıklı kavuşayım yavruma bende

Back