Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaaa inşallah da şaşırdım ben kızımda 9 ay boyunca kusmustum şimdi hiçbir belirti olmayınca acabalarla basladimArkadaşım hamilelikten doğuma kadar ne belirti ne bı baş ağrısı yaşamadı, gebelik varsa da belirtisiz rahat geçer inşallah
İnşallah prenses gebelik geçirirsin belirtisiz ağrısız sizisiz, ben su bile icemezdim o kokoreç falan yerdi, doğurdu ne bı bunlanti ne halsizlik hiiccc baş ağrısı bile çekmedi o kadar da laf ettim nazar ettim ama nazarim tutmuyor benimAaaa inşallah da şaşırdım ben kızımda 9 ay boyunca kusmustum şimdi hiçbir belirti olmayınca acabalarla basladim
Masazallah diyelim o zaman benimde ilk gebeliğim zordu düşük tehlikem vardı kanamam vardı kızım asagidaydi sürekli WC ye giderdim ki zaten 36.haftada doğurdum ben size testi atsam bı baksanız varmı diyeİnşallah prenses gebelik geçirirsin belirtisiz ağrısız sizisiz, ben su bile icemezdim o kokoreç falan yerdi, doğurdu ne bı bunlanti ne halsizlik hiiccc baş ağrısı bile çekmedi o kadar da laf ettim nazar ettim ama nazarim tutmuyor benim![]()
Var sanki ya, yarın sabah kan verirsen netleşir, idrarda çıkan kanda kesin çıkar, hayırlısı olsun inşallahMasazallah diyelim o zaman benimde ilk gebeliğim zordu düşük tehlikem vardı kanamam vardı kızım asagidaydi sürekli WC ye giderdim ki zaten 36.haftada doğurdum ben size testi atsam bı baksanız varmı diye
İnsAllah pazartesi vericem randevu aldım bayram tatili ya kapalı hastanelerVar sanki ya, yarın sabah kan verirsen netleşir, idrarda çıkan kanda kesin çıkar, hayırlısı olsun inşallah
Randevu için erken olmuş, aile hekiminde kan baktirabilirdin ama hayırlısı olsun inşallah, git bakalım bikac hafta sonra gel der muhtemelenİnsAllah pazartesi vericem randevu aldım bayram tatili ya kapalı hastaneler
Aile hekimine aldımRandevu için erken olmuş, aile hekiminde kan baktirabilirdin ama hayırlısı olsun inşallah, git bakalım bikac hafta sonra gel der muhtemelen
Ne yazık ki değilim ben hamile imsAllah baska zamana kanda baktırdım beta 2 testler yanlismisMerhaba ben de 14 haftalık hamileyim hamile olduğumu 7.haftada kan testiyle öğrenmiştim ve beta değeri 18000'in üzerindeydi,o zaman sadece adet olacakmış gibi kasık ve göğüs ağrıları oluyordu ben de adetime gün saydığım için garipsemedimbugüne kadar aman aman rahatsızlık olmadı sadece koku hassasiyetim aşırı arttı ve ana yemek yiyemedim o da 1 hafta kadar sürdü ne dışarıdan bakan hamileliğimi anlıyor ne ben hamileyim psikolojisindeyim çok şükür aşırı rahat geçiyor bünyeden bünyeye değişiyor sanırım
İnsAllah sizinde böyle geçer kolay bı doğum olur doğumdan da asla korkmayın benimde hamileliğimde küçücük bı karnım çıkıyordu bol hareket pilates yapın kolay dogumunuz olsunMerhaba ben de 14 haftalık hamileyim hamile olduğumu 7.haftada kan testiyle öğrenmiştim ve beta değeri 18000'in üzerindeydi,o zaman sadece adet olacakmış gibi kasık ve göğüs ağrıları oluyordu ben de adetime gün saydığım için garipsemedimbugüne kadar aman aman rahatsızlık olmadı sadece koku hassasiyetim aşırı arttı ve ana yemek yiyemedim o da 1 hafta kadar sürdü ne dışarıdan bakan hamileliğimi anlıyor ne ben hamileyim psikolojisindeyim çok şükür aşırı rahat geçiyor bünyeden bünyeye değişiyor sanırım