HAYATIMDA HİÇBİRŞEYİ BU KADAR DEĞERLENDİRMEMİŞTİM ZATEN kaydirigubbakcemile3bencede ymurtluyorsun değerlendir sen bu günleri :jeyyar:
sağol canım benim hoşgeldin topiğimecanım topicin hayırlı olsun..bebiş isteyen bir olarak bu topici dikkatle takip edicemm
eferinnnnnn eferinnnnnn çalış bacım çalış fikfik yapmayana bebiş yokkk :)))))))))))
çicem emin oll fikfikin alasını yapıyor dilemmmm
:roflol:Ders bile verir bu konuda artık o bir uzman:roflol::roflol:
FİKFİÇİ BAŞI BEN OLACAM BU GİDİŞLE kaydirigubbakcemile3eferinnnnnn eferinnnnnn çalış bacım çalış fikfik yapmayana bebiş yokkk :)))))))))))
FİKFİÇİ BAŞI BEN OLACAM BU GİDİŞLE kaydirigubbakcemile3
walla evet bayrayğı TIFFin elinden alabilirsin her an ben her halukarda yaverim bacımmm hahahahaaaa aay hamiş kalsakta kafayı yemekten kurtulsak neyse burda daha fazla uzatmyalaım kızım atılıcaz vallaaaa kaydirigubbakcemile3
hemen konuy dönüyoruzwalla evet bayrayğı tıffin elinden alabilirsin her an ben her halukarda yaverim bacımmm hahahahaaaa aay hamiş kalsakta kafayı yemekten kurtulsak neyse burda daha fazla uzatmyalaım kızım atılıcaz vallaaaa kaydirigubbakcemile3
ama tatlım derler yaa hamilelik belirtileride adetinkine benzer diewalla resmen kasıklarımda bişey dolanıyor ara ara kramplar hafifçene sanki bi top varmış gibi her regli öncesi resmen yaşadığım şey oof yaaaaa
ama tatlım derler yaa hamilelik belirtileride adetinkine benzer die
n erde bacıımmdbs piştt rakibin var baht uzman olmuş bu belirtiler konusunda senin topıc güme gidecek anammmm gelın uzmanın diyorrrrrkaydirigubbakcemile3
BEN BU AY BELİRTİLERE BAKMICAM DİYORUMDA BENDE ZATE BELİRTİ OLMAZKİ kaydirigubbakcemile3orası öyle tatlım inşallah yaa valla fenalık geldi her ay diyom eeeh takmıycam diye her ay takıyommmmmm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 değişik bir ironik durum benimkidee kendimlen çelişiyorummm kaydirigubbakcemile3
BEN BU AY BELİRTİLERE BAKMICAM DİYORUMDA BENDE ZATE BELİRTİ OLMAZKİ kaydirigubbakcemile3
ARKADAŞLAR MERHABA
BELİRTİ YAŞAMADAN HERŞEY NORMAK SEYİRİNDEYKEN HAMİLE OLDUGUNU ÖĞRENEN VAR MI?:uhm:
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiincnm ben 2.bebeğime hiç istemediğim bir anda hamile kaldım.hiç belirti falan anlamadım.sadece adetim geçince biraz göğüslerim acıyodu ondan şüphelendim ilk.ama yinede 15 gün geçmesine rağmen adet olmayı beklemiştim.şimdi oğlum 6 yaşına girdi.allahım tüm isteyenlere versin.:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?