Belirtisiz hamile olduğunu öğrenenler bizede anlatın

canım topicin hayırlı olsun..bebiş isteyen bir olarak bu topici dikkatle takip edicemm

çicem emin oll fikfikin alasını yapıyor dilemmmm
:roflol:Ders bile verir bu konuda artık o bir uzman:roflol::roflol:

hahahaaaa eminimmmmm buna şekerimmm eminimmmmmmmmmmm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 hepimizi cebinden çıkarır katlarrrr postalarr valla korkulur ondan kaydirigubbakcemile3

FİKFİÇİ BAŞI BEN OLACAM BU GİDİŞLE kaydirigubbakcemile3

walla evet bayrayğı TIFFin elinden alabilirsin her an ben her halukarda yaverim bacımmm hahahahaaaa aay hamiş kalsakta kafayı yemekten kurtulsak neyse burda daha fazla uzatmyalaım kızım atılıcaz vallaaaa kaydirigubbakcemile3

hamilelik belirtilerinden fikfikçi devrine kadar gelsinn hiperaktin hanım...dilege belgesini diger topıcte takdim edersin...kimse neden yazmıyorrr kaçtımı herkes :lepi:

hemen konuy dönüyoruz
evet bayanlar yokmu daha belirtisiz kalanlar cadıarzu

walla resmen kasıklarımda bişey dolanıyor ara ara kramplar hafifçene sanki bi top varmış gibi her regli öncesi resmen yaşadığım şey oof yaaaaa

walla resmen kasıklarımda bişey dolanıyor ara ara kramplar hafifçene sanki bi top varmış gibi her regli öncesi resmen yaşadığım şey oof yaaaaa
ama tatlım derler yaa hamilelik belirtileride adetinkine benzer die

dbs piştt rakibin var baht uzman olmuş bu belirtiler konusunda senin topıc güme gidecek anammmm gelın uzmanın diyorrrrrkaydirigubbakcemile3

ama tatlım derler yaa hamilelik belirtileride adetinkine benzer die

orası öyle tatlım inşallah yaa valla fenalık geldi her ay diyom eeeh takmıycam diye her ay takıyommmmmm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 değişik bir ironik durum benimkidee kendimlen çelişiyorummm kaydirigubbakcemile3

BEN BU AY BELİRTİLERE BAKMICAM DİYORUMDA BENDE ZATE BELİRTİ OLMAZKİ kaydirigubbakcemile3

BEN BU AY BELİRTİLERE BAKMICAM DİYORUMDA BENDE ZATE BELİRTİ OLMAZKİ kaydirigubbakcemile3

anacım bakıyoruz işte herşeyden medet umuyoruz yok şöyle olupta hamiş kalan varmı bilmemneee yani allahım bize akıl versin öncee:)))))))
bende aradım hep yumurtlama zamanı kanamsı olup hamiş kalan varmı diye ama cevap alamadım ondan da pek umudum yok yumoş zamanı kanama olması ne bilim işte aman yaaa :))))

ARKADAŞLAR MERHABA
BELİRTİ YAŞAMADAN HERŞEY NORMAK SEYİRİNDEYKEN HAMİLE OLDUGUNU ÖĞRENEN VAR MI?:uhm:

cnm ben 2.bebeğime hiç istemediğim bir anda hamile kaldım.hiç belirti falan anlamadım.sadece adetim geçince biraz göğüslerim acıyodu ondan şüphelendim ilk.ama yinede 15 gün geçmesine rağmen adet olmayı beklemiştim.şimdi oğlum 6 yaşına girdi.allahım tüm isteyenlere versin.:Saruboceq:

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
ama bak yine aynı nokta istemeyenler kalıveriyo biz çok istiyoruz hep aklımızda beyin uyarıyo hormonları bizde kalamıyoruz

Ulen gitiğiniz her topiği panayıra çevirmeyi nasıl başarıyonuz ya :roflol:
Demedi demeyin kadınlar kulubunden toplucu diskalifiye edilicez naniknanik
Bi ninik eksik burda delikafadulden
Niniiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkk delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…