• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Belirtisiz hamile olduğunu öğrenenler bizede anlatın

valla güzelim; ben belirtiyi bırak dr bu ay asla hamile kalamzsın yumurtan kistleşmiş dediği ay hamile kalmıştım ancak düşük yaşadım. ondan sonraki aylarda ise tüm belirtiler vardı bi tek bebiş yoktu. yani diyeceği oki illa herkeste olduğu gibi sende belirti olacak diye bir kaide yok.

inşallah allahım hepimize tezzzzzzz zamanda bebiş gönderir yarabbimmmmmmmm. AMİNNNN
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN :Saruboceq:

3 senedir her ay olası regl tarihi yaklaştığında yazılan her şeyi saatlerce defaatle okuyorum ...
yine regli günüm geçtiğinde gömüldüm sayfalara ...
bu sayfaya yazan arkadaşlarımızın bir kısmı hamile kalmayı başarabilmiş ve bebeklerini kucaklarına almışlar tickerlardan farkettim ALLAH sizi evlatlarınıza , evlatlarınızıda size bağışlasın ..

ben iki kere hamilelik geçirdim ilkinde kalp atışı duyulmadığı için kürtaj oldum ve hamile kaldığımı bilmeden daha reglime 1 hafta varken bel ağrısı ve mide bulantısı oluyordu çok hafif reglime 3 gün kalada bel ağrısı ve sık idrara çıkma...
ikincisinde ise baş dönmem vardı mide bulantısı yoktu ve yine bel ağrısı sık idrara çıkma ama o da dış ggebelik oldu ve tüpümün bir tanesi alındı maalesef ...

o zamandan bu zamanada başaramadım hamile kalmayı üzerinden 2 yıl geçti sürekli belirti ararken geçmiş gebeliklerimle kıyaslarken durumumu belirtisi olmadan hamile kalanları aradım hep.. şimdi yine günüm 1gün geçti sadece 3 gündür bel ve kasık ağrım var ara ara yanma gibi .. bir var bir yok ...

çok zor bi durum insan kafayı yiyecek gibi oluyor biliyorum hamile değilim ama ahhh söz geçse şu benliğime yinede kendi kendimi kandırıp anında hayal kurup umutlanıyorum ..
eşime nasıl söylerim naparım saniyede plan kuruyorum ve işin kötüsüde her seferinde her seferinde yoruyor bu hayaller insanı ...
bilmiyorum bazen hiiiç olmayacak gibi geliyor bazen de asla vazgeçmiycem olacak bir gün diyorum..
çarşıda pazarda heryerde bebekleriyle gezen bir çift görsem gözlerim doluyor ciğerlerim çıkacakmışcasına bağıra bağıra ağlamak istiyorum işin kötü yanıda öyle bir hale gelmişim ki artık ağlayamıyorum belki biraz ağlasam rahatlıycam ama olmuyor artık taş olmuş gözlerim ...

niye yazdığımı bilmiyorum ne alaka diyip yadırgamayın olur mu sadece kimseyle konuşamıyorum kimseye anlatamıyorum...

Son düzenleme:
3 senedir her ay olası regl tarihi yaklaştığında yazılan her şeyi saatlerce defaatle okuyorum ...
bu sayfaya yazan arkadaşlarımızın bir kısmı hamile kalmayı başarabilmiş ve bebeklerini kucaklarına almışlar tickerlardan farkettim ALLAH sizi evlatlarınıza , evlatlarınızıda size bağışlasın ..

ben iki kere hamilelik geçirdim ilkinde kalp atışı duyulmadığı için kürtaj oldum ve hamile kaldığımı bilmeden daha reglime 1 hafta varken bel ağrısı ve mide bulantısı oluyordu çok hafif reglime 3 gün kalada bel ağrısı ve sık idrara çıkma...
ikincisinde ise baş dönmem vardı mide bulantısı yoktu ve yine bel ağrısı sık idrara çıkma ama o da dış ggebelik oldu ve tüpümün bir tanesi alındı maalesef ...

o zamandan bu zamanada başaramadım hamile kalmayı üzerinden 2 yıl geçti sürekli belirti ararken geçmiş gebeliklerimle kıyaslarken durumumu belirtisi olmadan hamile kalanları aradım hep.. şimdi yine günüm 1gün geçti sadece 3 gündür bel ve kasık ağrım var ara ara yanma gibi .. bir var bir yok ...

çok zor bi durum insan kafayı yiyecek gibi oluyor biliyorum hamile değilim ama ahhh söz geçse şu benliğime yinede kendi kendimi kandırıp anında hayal kurup umutlanıyorum ..
eşime nasıl söylerim naparım saniyede plan kuruyorum ve işin kötüsüde her seferinde her seferinde yoruyor bu hayaller insanı ...
bilmiyorum bazen hiiiç olmayacak gibi geliyor bazen de asla vazgeçmiycem olacak bir gün diyorum..
çarşıda pazarda heryerde bebekleriyle gezen bir çift görsem gözlerim doluyor ciğerlerim çıkacakmışcasına bağıra bağıra ağlamak istiyorum işin kötü yanıda öyle bir hale gelmişim ki artık ağlayamıyorum belki biraz ağlasam rahatlıycam ama olmuyor artık taş olmuş gözlerim ...

niye yazdığımı bilmiyorum ne alaka diyip yadırgamayın olur mu sadece kimseyle konuşamıyorum kimseye anlatamıyorum...

valla ben sizi yadırgamadım ve hiç ne alaka diye düşünmedim:43: şu an sizi anlayabiliyorum.adetim 2 gün gecikti diye hemen psikolojik anne modundaydım.ve ister istemez hayaller kurmaya başlayor insan.ki senin ki daha farklı.bol bol dua et.sen baya tecrübelisin bu konuda biliyorsun ki stres çok büyük etken.burada çok güzel topicler var.inanılmaz yardımcı oluyorlar.umarım hamilesindir ama eğer tersi bir durum varsa az önce şu yazıyı okudum.bir arkadaş paylaşmış.

http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...-yada-sonradan-acilanlar-okuyun-lutfennn.html

Link vermek yasak mı diğer konulardan bilmiyorum ama umarım size yardımcı olur bu konu.

insanın yaşadıklarını paylaşmak istemesi çok doğal canım.. umarım bir gün hayallerine kavuşursun. Allah yardımcın ve destekcin olsun...

benimde adet olacagim gun kasiklarim fena arir hatta bir gun öncesi baslar agrimya
bu ay baktim hic agrim yok adet oldum zanetmisdim bi baktim beyaz bir akinti
bu bez akintiyi dikkat ettim 2 gun ayni akinti sonradansari olmaya basladi ve sari leke oluyor simdi
ve bel agrilim cogaldi adetimde 6 gun gecikti sizce bu bir Hamilelik olabilirm arkadaslar???

Çoook eski bir başlık ama ben de yazayım araştırma yapanlara yardım eder diye düşündüm. Hamileliğimi adetimden 5 gün önce öğrendim.Hemde şaka niyetine yapılan bi gebelik testiyle.Yaklaşık 5-6 saat sonra testte çizgi çook hafif belirdi.Ertesi sabah ilk idrarla yaptım hemen çıktı pembe çizgi.Kana gittim 22 çıktı.Sonraki günler 98....Yani hamileyim.Ve hiçbir belirtim yoktu.Ne adet,ne gebelik...Ayaklarımı çok sıcak tuttum.Üşütmeyim diye.Bugün adetim geçeli 4 gün oldu ve benim belirtilerim yine çok az.Göğüslerim biraz şişti ve azcık acı var.Koyulaşma yok hala.Akıntım normalden daha az kremsi şekilde.Hep olan şey yani.En büyüğü kasık batması.O da ayaklarını üşüttüğünde olabilecek bişey.Kısacası belirtisiz hamilelik öğrendim ben.Sizlerin de öyle olabilir.Sakın kafaya takmayın.Ben hep belirtim olmayacak benim diye konuşurdum öyle de oldu....

selam eski bi konu ama benim de yazasım geldi:1:
reglime yaklaşık 1 hafta var ama hiç bi belirti hissetmiyorum.
önceki iki ay hissetmiştim ama, hamile değildim:)
acaba şimdi de hissetmiyorum ama hamile miyim:)
yaa bilmiyorum öylesine paylaşmak istedim işte:31:
biyandan pek umudum yok bi yandan da acaba demekten kendimi alamıyorum.
zaman su gibi geçse de bu belirsizlik ortadan kalkıverse...................
ve herkes bebişlerine kavuşsa:emir_bebek:

Bunlari okuyunca heyecanlandim yaa adetime 2 gun var ve hic belirtim yok normalde 1 hafta once goguslerim siser acirdi ama bu ay yok hic bir belirtim

selam eski bi konu ama benim de yazasım geldi:1:
reglime yaklaşık 1 hafta var ama hiç bi belirti hissetmiyorum.
önceki iki ay hissetmiştim ama, hamile değildim:)
acaba şimdi de hissetmiyorum ama hamile miyim:)
yaa bilmiyorum öylesine paylaşmak istedim işte:31:
biyandan pek umudum yok bi yandan da acaba demekten kendimi alamıyorum.
zaman su gibi geçse de bu belirsizlik ortadan kalkıverse...................
ve herkes bebişlerine kavuşsa:emir_bebek:
Amin.
benim 2 oğlum var biri 14 yaşında biri 5
ilkinde yeni evliydim eşimle tartışmıştık o yüzden sofraya oturmadım,görümcemlerdeydik.
görümcem de sandı ki içim almıyor yiyemiyorum sen hamile olmayasın hadi test yapalım dedi,ben de içimden ne alaka diyorum ama onlara sinirliyim de yemiyorum demiyorum.
neyse test yaptık öyle şaka gibi pozitif çıktı.
ikinci oğlumda ama daha 10 gün önceden hissettim göğüs uçlarında koyulaşma ve bilmiyorum işte hamileyim diyordum kendi kendime,
bir hafat önce test yaptım negatif ,5 gün kala çok silik çıktı,3 gün kala da belirgin 2. çizgi çıkmıştı.

Amin.
benim 2 oğlum var biri 14 yaşında biri 5
ilkinde yeni evliydim eşimle tartışmıştık o yüzden sofraya oturmadım,görümcemlerdeydik.
görümcem de sandı ki içim almıyor yiyemiyorum sen hamile olmayasın hadi test yapalım dedi,ben de içimden ne alaka diyorum ama onlara sinirliyim de yemiyorum demiyorum.
neyse test yaptık öyle şaka gibi pozitif çıktı.
ikinci oğlumda ama daha 10 gün önceden hissettim göğüs uçlarında koyulaşma ve bilmiyorum işte hamileyim diyordum kendi kendime,
bir hafat önce test yaptım negatif ,5 gün kala çok silik çıktı,3 gün kala da belirgin 2. çizgi çıkmıştı.

ne güzel Allah bağışlasın yavrularını canım.
benim de regl tarihim son aylarda dengesizleşti biraz. ovulsyon testi kullandım yumurtlama tarihime göre daha 6-7 gün var gibi.
ama 5 gün sonra da olabilir:) bilmiom çok yani. belirti olarak da sanki dünden bei regl olcakmışım zamanım gibi hissetmeye başladım.
o yüzden çok heveslenmiyorum yine.
bakalım zaman içinde nolcak görces:26:
paylaşım için tşkler

Amin Allah herkesin evladını bağışlasın.
Senin ilk olacak değil mi?
adet belirtileriyle aynı zaten gebelik belirtileri de o yüzden daha bir heyecanlı oluyo zaten
bazen kesin var derken bi bakıyorsun adet görmüşsün.
inşallah hamilesindir sen de ben de
ilkden hiç farkı yok bir de insan bildiği bir duyguyu daha özlüyor yani çok heyecanlı ilk de olsa 2. de 3. de
34 yaşındayım ben ve hamile oldugumu öğrensem 20 yaşındaki gibi hissedicem kendimi sanki ,ama herkes en fazla 28 gibi duruyorsun diyor o başka :1:

benım de adetıme bır gun kaldı ve yaklasık 6 gundur kahverengı akıntım var ama peceteye sılınce ınsallah kötu bışe degıldır netten arastırdım kanser enfeksıyon olabılır mış ama ınsallah yerleşme kanamasıdır dua edın lutfen kanser olmasın

arkadaşlar ben bu sayfayı tam iki buçuk yıl hiç usanmadan yılmadan saatlerce okuduğumu biliyorum. merak ederdim acaba ben nasıl yaşayacağım hamilelik belirtilerini o kadar çok kaptırırdım ki kendimi piskolojik olarak her ay yaşardım bütün okuduğum belirtileri. hala rüyada gibiyim ama şu anda 9 haftalık hamileyimmm rabbim bu mübarek gecede anne olmak isteyen bütün kadınların bu duyguyu tatmasını nasip etsin inşallah... nasıl hamile olduğumu öğrendiğime gelince... ne kan ne idrar 9 gün adetim gecikti ama bu sürede sürekli adet sancıları ve çok fazla bel ağrısı yaşadım o yüzden adetimin geciktiğine emindim bu 9 gün içerisinde... idrar testi yapmadım çünkü çok hayal kırıklıkları yaşadım... hastaneye kan tahlili verme ümidiyle gitmişken doktor direk ultrasona aldı bişey dememe fırsat bile vermedi açıkçası... veeeee keseyi gördüğünü söylediği dakikadan sonrasını hatırlamıyorum bilee çokk duygulandım dr o saatten sonra söylediği hiç birşeyi duymadım desem yalan olmaz..sakın ümitsizliğe kapılmayın dediğim gibi adetin bütün belirtilerini yaşadım.. mide bulantıları bile 6. hftadan sonra başladı... bi de unutmadan işe başladım ve ikinci ayında hamile olduğumu öğrendim yani kafamı dağıtmak için her ay düşünmemek için girmiştim işe yaradı kafama takmadığım o ay geldi mucizem... artık ilk duam sağlıklı sıhatli bebeğimizi kucağıma almak... en kısa sürede sizlere rabbim nasip etsinn

Allahım,inşallah bir gün bana da nasip edersin buradan 'hiç belirtim yoktu ama hamile kalmışım' yazmayı... 16 ay oldu 1.5 yıla yaklaşıyoruz kimi ay cidden stres yaptım kimi ay cidden boşladım kimi ay o kadar yoğundum ki meşgul bile olmadım o fikirle ama nasip olmadı. Dilerim ben de yazar birilerine umut olurum. Adet olmayı beklerken hamile kalanları okudukça tükenmeyen umut ışığım alevleniyor iyice.

bende de belirti olmadı. adet belirtileriyle aynıymış onu anladım. adetim 10 gün geçmişti. bi önceki ayda 5 gün geçince çok da önemsemedim zaten regl agrıları gibi agrım var. ha bugun ha yarın derken 10 gun olmustu. ramazan da gelmişti. dedim bi bakayım evde tek idrar testi vardı. onu denedim bi baktım pozitif. çift çizgi hemen çıkınca bozuk galiba dedim emin olamadım. ertesi gün gittim kan verdim. meğerse meleğim gelmiş. :nazar::nazar:

bende de belirti olmadı. adet belirtileriyle aynıymış onu anladım. adetim 10 gün geçmişti. bi önceki ayda 5 gün geçince çok da önemsemedim zaten regl agrıları gibi agrım var. ha bugun ha yarın derken 10 gun olmustu. ramazan da gelmişti. dedim bi bakayım evde tek idrar testi vardı. onu denedim bi baktım pozitif. çift çizgi hemen çıkınca bozuk galiba dedim emin olamadım. ertesi gün gittim kan verdim. meğerse meleğim gelmiş. :nazar::nazar:
Tebrik ederim canım ne kadar güzel bir haber. Hayırlı olsun adet belirtilerim başlayınca bende direk moraller bozuluyor istemsiz. Sivilce sık tuvalete çıkma, kasık ağrısı, batma ,şişen ve ağrıyan göğüslerin inmesi ve ağrının azalması ve peşinden adet görme tabiki. şu an hepsi mevcut olduğu için ümitlenemiyorum 3 günüm kaldı bakalım

Tebrik ederim canım ne kadar güzel bir haber. Hayırlı olsun adet belirtilerim başlayınca bende direk moraller bozuluyor istemsiz. Sivilce sık tuvalete çıkma, kasık ağrısı, batma ,şişen ve ağrıyan göğüslerin inmesi ve ağrının azalması ve peşinden adet görme tabiki. şu an hepsi mevcut olduğu için ümitlenemiyorum 3 günüm kaldı bakalım

saol inş hayırlısı sağlıkla doğar. ben de önceki aylar öleydim sürekli kendimi kontrol ediyordum sonra bıraktım. olursa olur zaten dedim. adet gününden önce hiç kendini yorma bence. adetin geçince düşünürsün. yoksa heray biraz daha gerilio insan.

merhaba, 3 aylık evliyim aslında ilk günden beri eşim ve ben çok istiyorduk bebek sahibi olmayı, ilk iki ay denedik ama tabi bu yumurtlama olayını falan tutturamadık bi türlü 3. ay yumurta takibine başladım doktorumun istememesine rağmen :) 2 kere gittik sıkıldım devam etmedim hiç aklımda yoktu bu ay, oruç tutmaya başladım 3 gün tutabildim onu da fenalık geçirerek, 3.gün takvime baktığımda reglin 2 gün geçtiğini görüp doktora gittik test yaptırdık 358.98 çıktı sonuç :) bugün 5 hafta 2 günlük kesemizi de gördük 2 gün önce sıra kalp atışında .. :)

Walla canlar sizin belirtisiz belirtilerinizden bende de var gibi regl belirtileri hat safhada göğüslerim ağrıyor. Kasiklarim bu ay batıyor sancidan çok. Benim çok ağrıyor. Stressden patlamak üzereyim. Akintimda fazlalasti. Ayaklarimda temmuz ayında buz kesti. Reglim 3gun gecikti. Ama yinede test alıp bakmak istemiyorum. Hayal kırıklığı olmasın diye...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back