walla benim reglime 5 gün var regli olacakmışım gibi başladı kasıklarımda kasılmalar falan ümidim yok inşallah sizlerin yaşadığını yaşarım kızlarrrrrrr
allahım hepinizin bebeklerini kucağınıza hayırlısıyla ve sağlıcakla almayı nasip etsin. AMİN
Canım sen de yakında alacaksın inşallah o güzel haberi.Valla hiç belli olmuyor çicekcim bazısında belirti oluyor bazısında olmuyor.Belki de bu hissettiklerin adet belirtileri değildir.İnşallah canım hayırlısıyla olur
Allah hayırkısıyla sağlıklı bebişini kucağına almayı nasip etsin canımben ben ben
ben adet olmayı bekliyordum ve adet belirtilerim vardı
hastalanacağım zaman göğüslerim büyür ve çok acır belim ağrır fln
aynı belirtiler vardı 7 gun bu belirtiler sürdü e bende hastalancam diye hamilelik fln diye düşünmedim
hatta gidip 42 lik kocaman orkid paketi aldım hani diğer aylarda kullanırım evde bulunsun diye
10 gün oldu bende tık yok ağrılarım geçti göğüslerim hala kocamandı ama acımıyordu.Eşim o zaman
başladı hamile olabilir misin acaba demeye yok canım sanmıyorum diyordum olsam anlarım
belirtim yok ki diyordum.Ve miraç gecesi yattık Allah ım uyyamıyorum öyle bir açlık ki
kalkıyorum yemek yiyemiyorum doyamıyorum kasıklarımda batma fln dedim sanırım ben hamileyim
ertesi gün gidip kan testi yaptırdık değeri 10481 çıktı 5 haftalık hamileymişim ben şok oldum resmen.eşimde bütün gece sevinçten uyyamadı kaydirigubbakcemile3
hiç beklemiyorduk ve belirtimde yoktu böyle oldu işte şu an 8 hafta+5 günlüğüz büyüyoruz :CüvCüv:
Şükürler olsun çok rahat bir hamilelik geçiriyorum.Darısı isteyen herkesin başına inşallah :CüvCüv:
ayy ne güzel sürpriz iştebende adet olmayı beklerken hamıle kaldım. hıcbı belırtım ıstahsızlıgım mıde bulantım asermem yoktu. sadece goguslerım bıraz fazla sısmıs ama onu bıle test yaptıgım gun farkettım oncesınde dıkkatımı cekmedı. allah olmayanlara da versın...
kaydirigubbakcemile3Bende de fazla bi belirti olmadı adet olucaam zaman göğüslerim şişerdi ama ağrımazdı bu sefer göğüslerim şişti ve sızladı accık üstüne yatamadım. 10 ağustosta adet olmam gerekirdi 3 gün bekledim hiç bişe olmadı. Dün sabah dayanamadım yataktan kalkar kalkmaz eczaneye gittim gebelik testi aldım pozitif çıktı:CüvCüv: bu sabah yine yaptım oda pozitif 1-2 saat önce geldim sağlık ocağından kan testini bekliorum. ay_she gibi, bnde 32 li kotex aldım hemde uzun olanından. Düzenli adet olurum sabah başlar genellikle. Geceden pedimi koyupta yattım sabah bi baktım hiçbişe yok 2 gün pedle dolaştım her an olabilirim die =)=)
hep aklına getirmeyenler hamiş olmuş bizde sorun bu hiç aklımızdan çıkarmıyoruz kaydirigubbakcemile3canım bende belirti yaşamadım; hiç ümitlenmek istemediğim için zaten aklıma getirmiyordum adet olacağım zaman bel ağrım olurdu yine adet olucam sandım. bende koskoca orkid aldırdım eşime, hatta gece koydum bile ağrım var diye. ama 2 gün gecikince test yapayım dedim yine ümitsizdim ikinci çizgim hemen çıktı... kaydirigubbakcemile3
çiçeğiiim hoşgeldin kaydirigubbakcemile3 her 2 topiktende dua ediyorum tatlım inşallah hamişsindiirrrr:Saruboceq:walla benim reglime 5 gün var regli olacakmışım gibi başladı kasıklarımda kasılmalar falan ümidim yok inşallah sizlerin yaşadığını yaşarım kızlarrrrrrr
allahım hepinizin bebeklerini kucağınıza hayırlısıyla ve sağlıcakla almayı nasip etsin. AMİN
amiiiiiiiiiiiiiiin :Saruboceq: benim adet belirtimde olmaz sadece yumurtalıklarda hafif sancı inşallah gebeliğimde belirtisiz olurda sürpriz olurCanım benim de hiç bir belirtim yoktu ne göğüslerimde bir değişiklik ne ağrı.Hatta ben adet olmadan önce yüzümün rengi solar gözlerimin altı hafif morarırdı.Eeee o da olunca ben pedle dolaşmaya başlamıştım dışardayken olur diye.Ama olmadı.1 gün geçti öylesine idrar testi yaptım eşimin zoruyla.Veee anında çift çizgi.Darısı tüm isteyenlerin başına :Saruboceq:
teşekkür ederim canımmm burdanda fikirlerinizi bekliyorum opuyorumnanaktantopiğin hayırlı olsun dilekçimm
sağol tatlım valla bende üşütmeme yoruyorum canım ama 3 gündür yumurtalıklarımda sancı var ama daha adetimede 15 gün var ne iş anlamadımtopıgin hayırlı olsun dilekçiğim benimde 15 agustos reglım...belim agrıyor karnımda o garip agrıı gelecekler herhalde ne diyim hayırlısı olsun...........
sağol tatlım valla bende üşütmeme yoruyorum canım ama 3 gündür yumurtalıklarımda sancı var ama daha adetimede 15 gün var ne iş anlamadım
kız yumurtlamadan olmasın çatlarken olur yaa
sağol tatlım valla bende üşütmeme yoruyorum canım ama 3 gündür yumurtalıklarımda sancı var ama daha adetimede 15 gün var ne iş anlamadım
İNŞALLAH ÖYLEDİR BENDE ÖYLEDİR DİYE ÇALIŞTIM DURDUM kaydirigubbakcemile3kız yumurtlamadan olmasın çatlarken olur yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?