- 23 Ağustos 2011
- 6.306
- 5.853
- 448
Hayırlı olsun inşallah.. Üstünden bir süre geçmiş. İnşallah sağlıkla kavuşmuşsunuzdur bebeğinize.. Ben de bu topicleri kimbilir kaçıncı kez okuyorum "bir gün ben de yazsam adet sancısı çekerken hamile olduğumu öğrendim diye" düşünerek.. Allah inşallah isteyen herkese hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin.. Size de bebeğinizi bağışlasınarkadaşlar ben bu sayfayı tam iki buçuk yıl hiç usanmadan yılmadan saatlerce okuduğumu biliyorum. merak ederdim acaba ben nasıl yaşayacağım hamilelik belirtilerini o kadar çok kaptırırdım ki kendimi piskolojik olarak her ay yaşardım bütün okuduğum belirtileri. hala rüyada gibiyim ama şu anda 9 haftalık hamileyimmm rabbim bu mübarek gecede anne olmak isteyen bütün kadınların bu duyguyu tatmasını nasip etsin inşallah... nasıl hamile olduğumu öğrendiğime gelince... ne kan ne idrar 9 gün adetim gecikti ama bu sürede sürekli adet sancıları ve çok fazla bel ağrısı yaşadım o yüzden adetimin geciktiğine emindim bu 9 gün içerisinde... idrar testi yapmadım çünkü çok hayal kırıklıkları yaşadım... hastaneye kan tahlili verme ümidiyle gitmişken doktor direk ultrasona aldı bişey dememe fırsat bile vermedi açıkçası... veeeee keseyi gördüğünü söylediği dakikadan sonrasını hatırlamıyorum bilee çokk duygulandım dr o saatten sonra söylediği hiç birşeyi duymadım desem yalan olmaz..sakın ümitsizliğe kapılmayın dediğim gibi adetin bütün belirtilerini yaşadım.. mide bulantıları bile 6. hftadan sonra başladı... bi de unutmadan işe başladım ve ikinci ayında hamile olduğumu öğrendim yani kafamı dağıtmak için her ay düşünmemek için girmiştim işe yaradı kafama takmadığım o ay geldi mucizem... artık ilk duam sağlıklı sıhatli bebeğimizi kucağıma almak... en kısa sürede sizlere rabbim nasip etsinn
Sanırım Allah size de nasip etmiş.. Bir daha yazmamışsınız ama doğum takviminizi gördüm Allah sağlıkla kucağınıza aldırsın inşallah.. Darısı başımızaAllahım,inşallah bir gün bana da nasip edersin buradan 'hiç belirtim yoktu ama hamile kalmışım' yazmayı... 16 ay oldu 1.5 yıla yaklaşıyoruz kimi ay cidden stres yaptım kimi ay cidden boşladım kimi ay o kadar yoğundum ki meşgul bile olmadım o fikirle ama nasip olmadı. Dilerim ben de yazar birilerine umut olurum. Adet olmayı beklerken hamile kalanları okudukça tükenmeyen umut ışığım alevleniyor iyice.
bende de belirti olmadı. adet belirtileriyle aynıymış onu anladım. adetim 10 gün geçmişti. bi önceki ayda 5 gün geçince çok da önemsemedim zaten regl agrıları gibi agrım var. ha bugun ha yarın derken 10 gun olmustu. ramazan da gelmişti. dedim bi bakayım evde tek idrar testi vardı. onu denedim bi baktım pozitif. çift çizgi hemen çıkınca bozuk galiba dedim emin olamadım. ertesi gün gittim kan verdim. meğerse meleğim gelmiş.
Allah sizlere de sağlıklı hamilelikler ve doğumlar nasip etsin inşallah.. Sağlık mutluluk versin Allah bebeklerinize de sizlere demerhaba, 3 aylık evliyim aslında ilk günden beri eşim ve ben çok istiyorduk bebek sahibi olmayı, ilk iki ay denedik ama tabi bu yumurtlama olayını falan tutturamadık bi türlü 3. ay yumurta takibine başladım doktorumun istememesine rağmen :) 2 kere gittik sıkıldım devam etmedim hiç aklımda yoktu bu ay, oruç tutmaya başladım 3 gün tutabildim onu da fenalık geçirerek, 3.gün takvime baktığımda reglin 2 gün geçtiğini görüp doktora gittik test yaptırdık 358.98 çıktı sonuç :) bugün 5 hafta 2 günlük kesemizi de gördük 2 gün önce sıra kalp atışında .. :)