Belirtisiz hamile olduğunu öğrenenler bizede anlatın

walla resmen kasıklarımda bişey dolanıyor ara ara kramplar hafifçene sanki bi top varmış gibi her regli öncesi resmen yaşadığım şey oof yaaaaa

merhabalar
bende de daha önceden olmazdı ama bu son iki seferde adet olacağım zaman özelliklede o gün kasıklarımda sürekli bir hareketlilik hafif kramplar oluyor dediğin gibi sanki birşey var kımıl kımıl kımıldıyor. önceden olmazdı hiç. regl olduğum halde bu sefer hala kesilmedi bu hareketlilik dün acaba üstüne adet olmuş olabilir diye bir test aldım yaptım ama tabiiki yok birşey.

ARKADAŞLAR MERHABA
BELİRTİ YAŞAMADAN HERŞEY NORMAK SEYİRİNDEYKEN HAMİLE OLDUGUNU ÖĞRENEN VAR MI?:uhm:

canım benim aynen öyle oldu. çocuk düşünüpte çalışmalara başladıktan sonra her ay kendimde yazılan belirtilerden görüyordum kesin hamileyim diyordum. ama günüm gelince bakıyorum regl oluyordum. hamile kaldığım dönem hiç ama hiçbir belirti hissetmemiştim tek belirtim geciken adetimdi. adet olacakmış gibi bir belirtimde yoktu. 3 gün geçti test yaptım baktım hamileyim. gerçi kısmet olmadı kucağıma almak.

geçmiş olsun canım üzüldüm inşallah bidaha ki sefere...

merhaba canım hayırlısı valla hakkımızda neye tutuncağımızı şaşırdık hepbirlikte
allahım inşallah tez zamanda gönlüne göre verir canım :Saruboceq:

herkese selam,
ben de ilk hamileliğimde inanılmaz kasık ağrılarım vardı ve çok değişik bi ağrıydı o zaman anlamıştım hamile olduğumu daha günüm geçmeden.sonra boş gebelik nedeniyle kürtaj oldum.şimdi yien hamileyim 4+5 günlük.bu sefer hiç belirtim olmadı sadece biraz göğüslerim şişti.sabahları hep bugün kesin regl olucam diye kalktım.bu sabah doktora gittik küçücük keseyi gördük.2 hafta sonra da inşallah görür ve de kalp atışlarını duyarız.2 hafta daha bize huzur yok yani görmeden içimiz rahat etmiycek.

Allah isteyen herkese sağlıklı ve de hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.

merhabalar...kulübe yeni katıldım arkadaşlar...mesajlarınızı okudum da ne kadar güzel bir şey öle hamile kaldığızı sürpriz gibi öğrenmişsiniz valla...biz de istiyoruz ama eşim yeni varikosel ameliyatı oldu.içinizde eşi bu ameliyattan olan var mı..?:uhm:

ne kadar güzel canım allah sağlıklı bir bebişi kucağına almayı nasip etsin darısı bize :Saruboceq:
inşallah Allah günlüne gmre verir canım

teşekkür ederim dbs.inşallah en kısa zamanda sizlerin de güzel haberlerinizi alırız.

merhaba, benim ilk hamılelıgımdede ben adetımden önce ögrendım..günüm yaklasmıstı ama bende ınanılmaz bı sancı oluordu adetımı ben yatakta,iğnelerle gecirirdim..yıne adet olacagım dıe beklıordum bel agrısı kasık agrısı vs derken bı anda ani bi sancı saplanordu oldugum yere çömelıordum ölekı kötu 5 10 dk suruo gecıordu dayanamadım acile gittim bi pazar kanında mıkrop var dedı doktorlar p tesı sabahı intaniyeye göründüm mıkrop felan yoksun 1 ay 3 gunluk hamılesın demslerdı.. sımdıde adetıme 2 gun var yıne aynı seylerı yasıorum dunde kurtajım 3 ay oldu doktorumun yasagı bıttı kontrole gıttım alttan muafene yaptı hamılelık belırtısı var aa adet sönemıne gırdıgın ıcın adette olacagına belırtı olabılır dedı ıkı arada bı derede kaldım beklıorum bu sancılarım yha gercekten adet olacagıma ısrete yada hamıleyım.... sanırım hamılelıgın 4-5ayına kadar bu adet gunlerın geldıgınde sancın olurmus...​

BİZEDE ŞU KRAMPLARDAN GİRSEDE ARTIK BİZDE 1 AY 3 GÜNLÜK HAMİLESİN DEDİKLERİNİ DUYSAK YAA mafoldumben

BİZEDE ŞU KRAMPLARDAN GİRSEDE ARTIK BİZDE 1 AY 3 GÜNLÜK HAMİLESİN DEDİKLERİNİ DUYSAK YAA mafoldumben

inşallah canım benim inşlalah denilcekkkkk ben inanıyorummm
artık siteyede girmiycem ben karar verdim tatlımm öpüyorum kocaman

bu ne demek oluyor çiçegim yaw klava:

Çiçeğim canım noldu birden :çok üzgünüm:

NİYE TATLIM Bİ SORUN MU VARmafoldumben

yok kızlar yaa valla bana geldiler sanırım regliden dolayı bi afakanlar bastı eeeeeeeeh oldum yoksa kimsenin bişey yaptığı yok beynimin bir oyunu bu bana negatiflik çok vardı herkeste depresifti ben zaten depresif bir bünyeye sahibim bakmayın güldüğüme ettiğime geyiğime ne fırtınalar kopar herkes gibi işte :sinifsinif: :gitme: geçicek inşallah yarına geçmiş olur :sinifsinif:

ben varım... ben normal adet olacakmışım gibi hissetim başka hiçbir belirti yoktu sadece adet gecikmesi vardı o kadar.

ben varım... ben normal adet olacakmışım gibi hissetim başka hiçbir belirti yoktu sadece adet gecikmesi vardı o kadar.
bunlar beni nasıl sevindiriyor yaaa çünkü hiç belirti yok bende daha adetime 10 gün var gerçi ama.. yinede umut işte

valla güzelim; ben belirtiyi bırak dr bu ay asla hamile kalamzsın yumurtan kistleşmiş dediği ay hamile kalmıştım ancak düşük yaşadım. ondan sonraki aylarda ise tüm belirtiler vardı bi tek bebiş yoktu. yani diyeceği oki illa herkeste olduğu gibi sende belirti olacak diye bir kaide yok.

inşallah allahım hepimize tezzzzzzz zamanda bebiş gönderir yarabbimmmmmmmm. AMıNNNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…