Belirtinin kaybolması

ozgsnr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2014
618
414
103
34
Tekirdağ
arkadaşlar şuan hamileyim 6+1 göğüslerim çok acıyordu iki haftadır.ama dün ve bugün hiç acımıyor.benim gibi olan var mı aranızda

Bende siZin gibiyim sizinle Doğum tarihimiz aynı Perşembe günü keseyi gördüm 15 gün sonra kalp atışı için gün verdi ama bende senin gibi iki gündür azıcık olan göğüs hassasiyetimin kaybolduğunu hissediyorum elim değince acıyordu şimdi dokunuyorum tık Yok çok araştırdım girmediğim sayfa kalmadı ama kafam da netleşmedi

Merak etmeyin, hamilelik boyunca ara ara hassasiyet olup sonra birden geçiyor. Bi gün kasıklarınızda ağrı olurken bir gün hiç bişey yokmuş gibi hissedebiliyorsunuz. Bir gün göğüsleriniz atletiniz değince bile acıyor ertesi gün yüzüstü yatsanız bile etkilenmiyor. Çok normal.

Öyle mi içimiz ferahlsın o zaman biraz insan çok tedirgin oluyo bi de benim tedavi ile oldu maddi manevi emekler. Doktora belirti yok diyince güldü daha çok erken dedi zaten ama olanlar da kaybolunca insan tedirgin olmuyo değil

Allah inşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. İçinizi ferah tutun. Bence hamilelikte en önemli şey sakin olmak ve stres yapmamak. Ben de başlarda neden bulantım olmuyor acaba diye stres yapmıştım oysa ki herkeste olması gereken bişey değil sonra kendi kendime bi kendine gel diye kızdım, çok şükür bulantı da yaşamadım:)

banada öyle olmuştu bende aynı sizin gibi sormuştum. şimdi görüyorum ki hamilelik boyunca acıycak diye birşey yokmuş... tedirgin olmayın sorun yok... ilerleyen haftalarda da karnım indi demeye başlayabilirsiniz :) bunuda yaşadım çünkü. çocuk içimemi kaçtı,yokmu oldu? dün varken neden bugün dümdüz diye paniklediğim zamanlarda oldu... benim gibi sizde yaşarsanız kormayın çünkü yine sorun yok....:)

Amin çok teşekkür ederim içim ferahladı umarım güzel hamilelik geçir geçireceğimin belirtisidir çok teşekkür ederimmm

Amanınnn bide öyle mi oluyor neyse artık öğrenmiş olduk en azındanteşekkğr ederim içim ferahladı

Nasıl teşekkür etsem,yaşadıklarımı birebir yazmışsınız.birgün yüzükoyun yatamıyorum ertesi gün acı yok göğüslerimde.yada bir gün kasıklarım ağrıyorken ertesi gün belim ağrıyor.inşallah sağ salim kucağımıza alırız hepimiz.bulantı yaşamıyorum ben de sevinmelimiyim bilmiyorum :)

Bende de oldu birden geçti sonra tekrar hassasiyet başladı.
İnşallah birşey yoktur endişelenmeyin...

Bende de oldu birden geçti sonra tekrar hassasiyet başladı.
İnşallah birşey yoktur endişelenmeyin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…