Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle mi içimiz ferahlsın o zaman biraz insan çok tedirgin oluyo bi de benim tedavi ile oldu maddi manevi emekler. Doktora belirti yok diyince güldü daha çok erken dedi zaten ama olanlar da kaybolunca insan tedirgin olmuyo değilMerak etmeyin, hamilelik boyunca ara ara hassasiyet olup sonra birden geçiyor. Bi gün kasıklarınızda ağrı olurken bir gün hiç bişey yokmuş gibi hissedebiliyorsunuz. Bir gün göğüsleriniz atletiniz değince bile acıyor ertesi gün yüzüstü yatsanız bile etkilenmiyor. Çok normal.
Allah inşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. İçinizi ferah tutun. Bence hamilelikte en önemli şey sakin olmak ve stres yapmamak. Ben de başlarda neden bulantım olmuyor acaba diye stres yapmıştım oysa ki herkeste olması gereken bişey değilÖyle mi içimiz ferahlsın o zaman biraz insan çok tedirgin oluyo bi de benim tedavi ile oldu maddi manevi emekler. Doktora belirti yok diyince güldü daha çok erken dedi zaten ama olanlar da kaybolunca insan tedirgin olmuyo değil
Amin çok teşekkür ederim içim ferahladı umarım güzel hamilelik geçir geçireceğimin belirtisidir çok teşekkür ederimmmAllah inşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. İçinizi ferah tutun. Bence hamilelikte en önemli şey sakin olmak ve stres yapmamak. Ben de başlarda neden bulantım olmuyor acaba diye stres yapmıştım oysa ki herkeste olması gereken bişey değilsonra kendi kendime bi kendine gel diye kızdım, çok şükür bulantı da yaşamadım:)
Amanınnn bide öyle mi oluyor neyse artık öğrenmiş olduk en azındanbanada öyle olmuştu bende aynı sizin gibi sormuştum. şimdi görüyorum ki hamilelik boyunca acıycak diye birşey yokmuş... tedirgin olmayın sorun yok... ilerleyen haftalarda da karnım indi demeye başlayabilirsiniz :) bunuda yaşadım çünkü. çocuk içimemi kaçtı,yokmu oldu? dün varken neden bugün dümdüz diye paniklediğim zamanlarda oldu... benim gibi sizde yaşarsanız kormayın çünkü yine sorun yok....:)
Aynen benim de bugün tekrar başladı kasık göğüs bel ağrısıBende de oldu birden geçti sonra tekrar hassasiyet başladı.
İnşallah birşey yoktur endişelenmeyin...