- 21 Kasım 2020
- 161
- 37
- 13
- 24
- Konu Sahibi Gullu32819
Litfen gebelik oncesi belirtilerinizi benimle paylasin sorularim olucak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetime 2 gun kaldi dun ic camasirim kan olmustu ama pembe renk ve ardindan mideme kasiklarima agri girdi bugunde 1 damla seklinde idrar yaptikca kahverengi damla geliyor acaba hamile olma sansim nedir yerlesme kanamazi olabilirmiSen sor ben cevaplayayım buyur.
Olabilir bazen sökülme 2 günü bulurdu benim ama yerlesme kanaması olma ihtimali cok yuksek yarın sabah regl olmadıysanız test yapın.Adetime 2 gun kaldi dun ic camasirim kan olmustu ama pembe renk ve ardindan mideme kasiklarima agri girdi bugunde 1 damla seklinde idrar yaptikca kahverengi damla geliyor acaba hamile olma sansim nedir yerlesme kanamazi olabilirmi
Ben daha onceleri adete yakin hic yasamadim sadece adet olducagim gun kahverengi leke 1saat sonrasinda da hasta oluyordum test kesin sonuc verirmi acaba yarin yapsamOlabilir bazen sökülme 2 günü bulurdu benim ama yerlesme kanaması olma ihtimali cok yuksek yarın sabah regl olmadıysanız test yapın.
Aynı bu anlattığınız givi oluyor.Yerlesme kanamasi nasil oluyor tam bilmiyorum bildiklerini benimle paylasabilirmisiniz :)
Yerlesme kanamasi nasil oluyor tam bilmiyorum bildiklerini benimle paylasabilirmisiniz :)
Benımde öyle olurdu bikax kere 2 gün sökğlemediğimm oldu ondan söyledim ilk cocuk mu olucakBen daha onceleri adete yakin hic yasamadim sadece adet olducagim gun kahverengi leke 1saat sonrasinda da hasta oluyordum test kesin sonuc verirmi acaba yarin yapsam
Evet ilkAynı bu anlattığınız givi oluyor.
Benımde öyle olurdu bikax kere 2 gün sökğlemediğimm oldu ondan söyledim ilk cocuk mu olucak
Hayırlısıyla gelsin inşallahEvet ilk
Testi yaptimda atamadim burayaHayırlısıyla gelsin inşallah
Testi yaptimda atamadim buraya. Üsteki semboller bak soldan 3 nokta var ya onun yanındaki kare şeye bas,cnım
Testi yaptimda atamadim buraya
Olmuyor denedim baska turlu nasi atabilirim