• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Belirtilerinizi benimle paylasirmisinizz ihtiyacim vaar

Adetime 2 gun kaldi dun ic camasirim kan olmustu ama pembe renk ve ardindan mideme kasiklarima agri girdi bugunde 1 damla seklinde idrar yaptikca kahverengi damla geliyor acaba hamile olma sansim nedir yerlesme kanamazi olabilirmi
Olabilir bazen sökülme 2 günü bulurdu benim ama yerlesme kanaması olma ihtimali cok yuksek yarın sabah regl olmadıysanız test yapın.

Olabilir bazen sökülme 2 günü bulurdu benim ama yerlesme kanaması olma ihtimali cok yuksek yarın sabah regl olmadıysanız test yapın.
Ben daha onceleri adete yakin hic yasamadim sadece adet olducagim gun kahverengi leke 1saat sonrasinda da hasta oluyordum test kesin sonuc verirmi acaba yarin yapsam

Yerlesme kanamasi nasil oluyor tam bilmiyorum bildiklerini benimle paylasabilirmisiniz :)
Aynı bu anlattığınız givi oluyor.
Yerlesme kanamasi nasil oluyor tam bilmiyorum bildiklerini benimle paylasabilirmisiniz :)
Ben daha onceleri adete yakin hic yasamadim sadece adet olducagim gun kahverengi leke 1saat sonrasinda da hasta oluyordum test kesin sonuc verirmi acaba yarin yapsam
Benımde öyle olurdu bikax kere 2 gün sökğlemediğimm oldu ondan söyledim ilk cocuk mu olucak

Back