• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Belirtileriniz var mıydı yardımcı olur musunuz?

bilgici889

Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2020
15
1
16
23
Merhaba ben yine sizi rahatsız ediyorum kızlar. Ben idrar yolu enfeksiyonundan sonra gebelik hemen olur dediler çocuk istediğimiz için de üzerine ilerledik bu konu için bir hafta geçti karnımdan çok ses geliyo karnım felan şiş baş dönmem var sabahları özellikle çok oluyo bugün de sabah uyandığımda sol bacağımda şiddetli bi ağrı vardı yaşayan var mı veya bilgisi olan bana yardımcı olur musunuz?

Yumurtlamanın üzerinden mi bi hafta geçti? Adetine kaç gün kaldı?
Bi de İdrar yolları enfeksiyonundan sonra hamilelik nasıl kolaylaşıyor?? Bunu hiç duymamıştım 😳🤔

Antibiyotik ilaçlardan etkili oluyormuş fakat 9 gün var adet günüme daha pantolon felan giyince karın şişliğimden dolayı rahatsız oluyorum ani baş dönmelerim oluyo

Merhaba O enfeksiyondan oluyodur bence ağrı şişkinlik enfeksiyon olunca zor hamile kalınıyo kalsan bilr çocuğa zarar vere biliyor enfeksiyon dikkat edin kendinize

Sürekli enfeksiyon varsa böbreklerinize baktirmaniz lazm. Enfeksiyon bobrekden dolayo olur tedavisine ordan baslayin.

Back