- 30 Aralık 2015
- 1.550
- 4.266
- 83
- 32
Bende aynıyım kırmızı gelene kadar bi umut..
İnşAllah kızlar üçümüzde aynı anda yaşarız bu güzel haberi meleklerimize bizde herkes gibi kavuşuruzz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende aynıyım kırmızı gelene kadar bi umut..
Cnm anca yazabiliyorum yeni gordum diger msji....benimde 2.ay denemem ve geciktim 2 gun... insallah bu ay hepimizin tutmustur ve insallah iki bayram yasarizzz ... ben dayanabildigim kdr dayanicam sabredicem yapmicam test...İnşAllah kızlar üçümüzde aynı anda yaşarız bu güzel haberi meleklerimize bizde herkes gibi kavuşuruzz
Bencede yapma cnm...stres oluyor insan negatifi gorunce ben fazlasiyla olmustum ama suan gelmesin die dua ediyorum resmen 2 gun gecikti bayrama kdr da yapmicam test...Bende yapmıcam kırmızı 4 5 gün gecikene kadar İnşallah Allah ım yüzümüzü güldürür kızlar
İnşallah tutar bu ay canım heran herşey olabiliyor 4 ünde kan testi negatif çıkıp 6 sında pozitif çıkanlar bile var umudumuzu yitirmeden Allah a dua edelim başka yoluda yok :)Bencede yapma cnm...stres oluyor insan negatifi gorunce ben fazlasiyla olmustum ama suan gelmesin die dua ediyorum resmen 2 gun gecikti bayrama kdr da yapmicam test...
Evet canim insallah bu agrimalar bebistendir ya 3 gundur cekiyorum insallah bebistirrrrrrrrrrrr....Rabbim en hayirli zamanda hayirli evlarlar nasip etsin bize...İnşallah tutar bu ay canım heran herşey olabiliyor 4 ünde kan testi negatif çıkıp 6 sında pozitif çıkanlar bile var umudumuzu yitirmeden Allah a dua edelim başka yoluda yok :)
Hemen.oyle dusunme ndn boyle dusunceye girdinki...Kızlar bence benimkisi olumsuz ben öyle olduğunu düşünüyorum inşallah sizinki öyledir ..
Hemen.oyle dusunme ndn boyle dusunceye girdinki...
E e e ozaman ben adetten 2 gun once yapmama ragmen negatif cikti benim iyice umutsuz vaka ozaman...bak simdi beni de uzdunnnnSbah yüzünden tek çizgi gördüm diye .
E e e ozaman ben adetten 2 gun once yapmama ragmen negatif cikti benim iyice umutsuz vaka ozaman...bak simdi beni de uzdunnnn
Cnmmm bnm o karın damari bende hep atiyor bak uzulme bende suan gelicek gbi hissediyorum ama umut herzaman var...sıkma kendini bukadar rahat olmaya calis gununu bekle sakin bi sekilde olurmu .Canım ama sen diyorsun bende bişey yok benimde yok ama sanki içimden bi histe kırmızı görücem gibi ama işin ince bi yanı var sabahtan beri benim karın damarı atıyor gibi bide hiç akıntı bişey yok normalde bu zamanlarda beyaz bi akıntı olurdu kupkuru belim agrıyor sadece ..Valla ben kendimden hiçbişey anlamıyorum ya
Cnmmm bnm o karın damari bende hep atiyor bak uzulme bende suan gelicek gbi hissediyorum ama umut herzaman var...sıkma kendini bukadar rahat olmaya calis gununu bekle sakin bi sekilde olurmu .
Canım dün kesildi akıntı. Bütün gün yoktu. Bugün yine birkaç damla kadar gelmiş açık kahverengi. Eğer yarın da olmazsam Kadir gecesinde cesaretimi toplayıp test Yaparım diyorum bakalımCanım yerleşme gerçekleşiyor olabilir bi kaç gün bekle regl olmazsan bi test yaparsın vardır İnşallah bebişin
İnşallah mübarek günde müjdeni alırsın canımCanım dün kesildi akıntı. Bütün gün yoktu. Bugün yine birkaç damla kadar gelmiş açık kahverengi. Eğer yarın da olmazsam Kadir gecesinde cesaretimi toplayıp test Yaparım diyorum bakalım
Çok doğru konuşmuşsun abla bende bekliyorum vucüdum hışur gibi karman çorman bişi anlamıyorum niyetliyim onun etkisi galiba diye düşünüyorum regl önce gögüslerde hassaslık başladı hakkımızda hayırlısı abla ya xanımız sagolsun gerisi olur zamanla duayla..Selamun aleyküm hanımlar..
Urmicca nasıl oldun şekerim?
3 gündür birikmiş sayfaları okudum şimdi
Ben dün kırmızı kartı gördüm
32. günümde... sağlık olsun beklemeye devam her halimize şükretmeliyiz herşeyden önce sağlığımız için
En azından zamanında adet görüyoruz çok şükür onu göremeyenlerde var... ben artık kendimi şartlandırmıyorum zaten
Ne kadar kendimizi yırtarsak yırtalım Allah'ın nasip ettiğinden öteye gidemeyiz nasıl olsa.. hele sizin gibi daha çok yeni başlayanların hiç sıkıntı etmemesi lazım ben 8-9 aydır deniyorum ama Rabbimin vardır bi bildiği diyorum hem sizin yaşlarınızda çok genç kızlar dert etmeyin ne bu telaş....
Nasipten ötesi yok şu 3 günlük dünyamızı kendimize zindan etmeyelim..sizden daha vahim durumda olanları düşünün onlar ne yapsın peki
bende çok istiyorum ve zaman zaman hüzünleniyorum ama sonra silkeleniyorum ve Rabbim herşeyin en iyisini bilendir diyorum
Telaşa kapılmayın diyen ALLAH, elbet bizimde gönlümüzdekini verir inşallah birgün..
Çok doğru konuşmuşsun abla bende bekliyorum vucüdum hışur gibi karman çorman bişi anlamıyorum niyetliyim onun etkisi galiba diye düşünüyorum regl önce gögüslerde hassaslık başladı hakkımızda hayırlısı abla ya xanımız sagolsun gerisi olur zamanla duayla..
Allah razı olsun eşinden abla ne güzel bu durumla ilgili seni suçlamıyor.Allah nasıl isterse öyle olur bunun farkında.. Geçmedi daha abla 1 temmuzla 5 temmuz arası gelmesi lazım iki aydır günü şaşıyor çünküTabikide ya öyle düşünmek zorundayız bak ne güzel yaşın daha 24.. ben 5 yaş ilerdeyim keşke daha geride olsam diyorum şimdi ama nafile zaman geri gitmez
hep bizden götürür
gençlik bir kere gelir ve geldiği gibi su gibi akar gider bi bakmışız yaşlanmışız ALLAH o günleri görmeyi de nasip etsin.. benim eşim 33'üne girdi elhamdulillah ve yine demez çocuğum niye yok diye... Rahman bilir çünkü O ne zaman isterse o zaman olur senin regl günün geçmedi dimi
Allah razı olsun eşinden abla ne güzel bu durumla ilgili seni suçlamıyor.Allah nasıl isterse öyle olur bunun farkında.. Geçmedi daha abla 1 temmuzla 5 temmuz arası gelmesi lazım iki aydır günü şaşıyor çünkü