- 19 Ekim 2011
- 7.754
- 8.268
- 398
- 41
Gecikmeyecegim herhalde çok fena ağrı girdiCanım en doğrusu gecikmeni bekle ve sonra kan testi yaptır idrar testleri yanıltıyor..umarım en kısa zamanda evlat sahibi olursun Allah aratmasın..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gecikmeyecegim herhalde çok fena ağrı girdiCanım en doğrusu gecikmeni bekle ve sonra kan testi yaptır idrar testleri yanıltıyor..umarım en kısa zamanda evlat sahibi olursun Allah aratmasın..
Benim geldi cnm bildigimiz regli oluyorum hemde cok fazla...Hala gelen giden yok ama idrar testim negatif..
cennetciim051215 senin regl gelmediyse yerleşme olabilir canım son durum ne?
SedaUmut canım bidaha ki aya artık hiç üzülmeyim bak insanlar kaybedince nasıl olurlardır haklısın biz olmadık şeye üzülüyoruz zamanı bırakmalı
Benim geldi cnm bildigimiz regli oluyorum hemde cok fazla...
Kızlar geçmiş bayramınız mübarek olsun giremedim kaç günden beridir bat gerçekleşmişti şimdide bu sabah tatil döbüşü başladık denemelere sabırsız kocacığım :)) güzel istnbul yolculuğu geçirdik kafam dagıldı ailemi gördüm şuan biraz daha olsaydı tabi daha süper olacaktı bunada şükür ne yapalım sizler nasılsınız peki ?
Geçmiş bayramın mübarek olsun abla ☺ agrılarım geçti sağ kasığım batıyor 3 gündür yine..hala regl olmadım 41 gün oldu..idrara çıkmadı kan testi yapım bugün bebiş yoksa bi kafın doğumcu yolu gör0nüyor bana demektir. hiç böle olmazdım bebek isteyeli iki ay oldu ve iki aydır düzen kalmadı geçrn ay 35 günde oldum bu ay 41 i geçti
Adet düzenin bebek istemeye basladiktan sonra degistiyse bebek yer ariyor derler :) insallah kisa surede kalirsinGeçmiş bayramın mübarek olsun abla ☺ agrılarım geçti sağ kasığım batıyor 3 gündür yine..hala regl olmadım 41 gün oldu..idrara çıkmadı kan testi yapım bugün bebiş yoksa bi kafın doğumcu yolu gör0nüyor bana demektir. hiç böle olmazdım bebek isteyeli iki ay oldu ve iki aydır düzen kalmadı geçrn ay 35 günde oldum bu ay 41 i geçti
Amiin kuzum İnşallah sagolasın ☺Adet düzenin bebek istemeye basladiktan sonra degistiyse bebek yer ariyor derler :) insallah kisa surede kalirsin
Geçmiş bayramın mübarek olsun abla ☺ agrılarım geçti sağ kasığım batıyor 3 gündür yine..hala regl olmadım 41 gün oldu..idrara çıkmadı kan testi yapım bugün bebiş yoksa bi kafın doğumcu yolu gör0nüyor bana demektir. hiç böle olmazdım bebek isteyeli iki ay oldu ve iki aydır düzen kalmadı geçrn ay 35 günde oldum bu ay 41 i geçti
Aynen abla bıraktım bende Allah ım masip ederse her türlü olur :)Ah sağol tatlım seninkide mübarek olsun :) olursun inşallah dert etme bak bende 47 gün sonra olmuştum buna en büyük etken stres
Varsada bi rahatsızlığın tedaviyle geçer bende geçirdim merak etme herşeyin çaresi vardır Rabbim telafisiz dertler vermesin yeterki bende akışına bıraktım O Ol deyince olacak
Canım ben aslen istanbulda yaşıyordum evlendim bursaya geldim :) Bursalı olduk :)
Bursada güzeldir yakın yer:)
Benim eşim balıkesirli oraya her gidişimizde bursadan geçeriz geze geze oh püfür püfür
Kizzzz o dedigin sey yumurtlama akintisiii devam et calismaya devam devam onemli olan o akintiyi gormus olman bende hic yok o yaa yumurtlamiyorum galiba ☺Kızlar merhabalar nasılsınız ya direk konuya giriyorum ben bu ay çalışmalara başladık .bu hafta yumurtlama haftam ama o gün için sınırlandırmak ,istemiyoruz eşimle yanlız dün bi karın agrısı şişkinlik afedersiniz gaz vardı ki . dayanamadım resmen hatta bolbol su içtim sonunda yapamadım sabah benim karışımım var onu içt,im braz ama biraz hafifledi diyebilirim . ilişkiden sonraki sabah yani dün sabah beyaz sıvımsı bi akıntı berrak parlak hiç olmamıştı bu denli sizce iyi bişey mi bu ?
Kizzzz o dedigin sey yumurtlama akintisiii devam et calismaya devam devam onemli olan o akintiyi gormus olman bende hic yok o yaa yumurtlamiyorum galiba ☺
Valla uzagan seffaf bi akintiysa o yumurtlama akintisi....benden yaklasik 6 ay once geliyordu o akinti ama bi 6 aydir yok malesef sen degerlendir mutlaka bak hem yumurtlama zamanin hemde o akinti ....calis calis gelsin bebis insallahhhhhhjCiddimisin bende de yoktu o akıntı bu sefer oldu vallahi o yüzden acabamı dedeim olmdı diye devam o zmn
Valla uzagan seffaf bi akintiysa o yumurtlama akintisi....benden yaklasik 6 ay once geliyordu o akinti ama bi 6 aydir yok malesef sen degerlendir mutlaka bak hem yumurtlama zamanin hemde o akinti ....calis calis gelsin bebis insallahhhhhhj