• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Belirtilerimiz ve tecrübelerimizle birbirimizi aydınlatalım (T l C I)

Valla canım aynı benim gibi batmalar gitgde çoğaldı böyle hasta olucam gibi o yüzden biraz kafam karışık ama emin olabilmek için haftasonu test almıştım ama yapmadım bugünde akşama doğru bir test daha aldım ve predictor 6gün öncesine kadar kesin sonuç diyenden aldım bakalım yarın en azından şu belirsizliği ortadan kaldırmak için yapmak istiyorum :/ o yüzden çok sterse girdm cnm
Senin regline kac gun var cnm...benim dundu gelmedi bugunde agri var gelmedi henuz.... ben o testten de yaptim negatif ckti....6 gu once yazmasina aldanma o döngüne bagli kutunun uzerinde yada icindeki kagitta mutlaka yaziyor dongune gore nezaman yapman gerektigi...

Dogru soyluyorsun evet ustune dustukce sanki zorlasiyor.Bir arkadasimda cok takiyodu sonra rahat birakti kendini ve 2 ay sonra dogumu var simdi.Insallah bizimde borclarimiz biter ve calismalara baslariz
Allah kolaylık versin canım canınıza bişi olmasın biter gider hepsi

Valla simdi diyorum keske erken yapmasaydim testleri buyuk hayal kirikligi oluyor... benim dun olcakti olmadi beklemedeyim yapmicam 2 gun daha beklicem belki gelir diye....suan kasik ve bel agrim var gelip gecen,,goguslerim fena sizliyor ve aciyor dayanilmicak sekilde hemde... ve bunlar dunden beri var bakalim dayanabildigim kdr beklicem
Canım ya İnşallah güzel haberler alırız çifte bayram yaşarız olmazsada hakkımızda hayırlısı

ay kızlar bana da bir yardım edin ya .. ben en son 28 mayısta adet oldum.. haziran 26 veya 27 sinde adet olmam lazım yani.. haziran 23 ünde pembemsi akıntım oldu uzun sürmedi geçti. 24 ünde kahverengi akıntım oldu kesildi. 25 inde koyu kırmızı çamur gibi bir iki damla bi şey geldi kesildi. 26 sında kahverengi akıntım oldu kesildi. 27 si ve bugün de kahverengi akıntım devam ediyor çok yoğun değil bazen geliyor... by ay adet olsaydım rahim filmi çekilecektim ama bu durumda kafam karmançorman oldu haliyle. ekstra belirtim bel ağrım sol kasık ağrım bir de az bi şey göğüs hassasiyetim
Canım yerleşme gerçekleşiyor olabilir bi kaç gün bekle regl olmazsan bi test yaparsın vardır İnşallah bebişin

Senin regline kac gun var cnm...benim dundu gelmedi bugunde agri var gelmedi henuz.... ben o testten de yaptim negatif ckti....6 gu once yazmasina aldanma o döngüne bagli kutunun uzerinde yada icindeki kagitta mutlaka yaziyor dongune gore nezaman yapman gerektigi...

Canım 4 gün var bata ama bu sabah itaberiyle yaptım bi heycanla bi umutla olumsuzdu çok üzldüm ama biliyordum zatenn .

Kızlar günaydın bu ayda olmadı bu sabah itibariyle olumsuz oldu belirtiler olsada testte yok . Anlıyacağınız koca bir hayal kırıklığı ..:110::110:

Cnm uzulme kirmizilar gelene kdr ben umidimi kaubetmicem ...27sinde gelmedi gerekiyordu hala gelmedi bekliyorum belki bugun gelir oyuzden test yapmicam artik:KK12:

Sorma canım ama belirtiler öyle sanıyorken bi an olabilir diye test yaptım ama tahmin etmiştim zatenn ya bir yerde yanlış yapıyorum ama nerde :KK1:

Sorma canım ama belirtiler öyle sanıyorken bi an olabilir diye test yaptım ama tahmin etmiştim zatenn ya bir yerde yanlış yapıyorum ama nerde :KK1:
Yani o testin kutusunda dongune gore nezaman testi yapman gerektigi yaziyor...benim mesela 27 gunde bi oluyor oyizden regliden 3gun once yapmam gerekiyordu yaptim yine cikmadi oyuzden umidim de kalmiyor artik :KK43:

Yani o testin kutusunda dongune gore nezaman testi yapman gerektigi yaziyor...benim mesela 27 gunde bi oluyor oyizden regliden 3gun once yapmam gerekiyordu yaptim yine cikmadi oyuzden umidim de kalmiyor artik :KK43:

Canım benim de 28 gün de bir oluyor :KK1:ama ben anlamıştım ben zaten

Ne kdr zamandir deniyorsunuz yani bi skntnz fln var mi cnm.

Tatlım çok şükür öyle kötü bir sorunumuz yok . Ama ben bekarkende vardı bi enfeksiyon idrar yolu kapmıştım onuda antibiyotik le destekleik içtim içtim bi arada üşütükçe oluyor ama öyle beniz zorlayan engelediğinide düşünüyorum . benim okul engelim vardı dışrdan okluyordum erteledik o yzüden bir sene bu sende işte denmeye başladık 3 aydırlıda deniyoz olay bundan ibaret ..

Kız üzülme erkenden daha var gelene kadar kaybetme umudunu Allah büyük

Tatlım henüz bişey yok hafif karnım şişkinlik var ama gögüslerime dokunamıyorum ara ara kasık agrıları var ama sabah bi heycanla denedim aMA olumsuz ..

Back