-
- Konu Sahibi mervemctgcl
of gerçekten belirsizlik cok zor. Neyse bilmek istiyor insan. Cok umudum yok ama düşük bi ihtimalde olsa insan hevesleniyor. İlk gebeliğin mi olucakKasık batmaları oluyo arada bacaklarım çok ağrıyo adet sancısı hiç yok ama karnımda şişlik de yok normalde gecikince şiş olur karnım kafam çok karıştı
Bu ay genel böyle galiba benim de regl 13 gün gecikti, regl olmam gereken gün su gibi şeffaf akıntım oldu ve yoğun. Kasık karında batma vs olunca test yaptım silik çizgi çıktı sonra kan verdim 0.2 negatif çıktı hala regl yok karın ağrısı var hafif ama anlayamadım. Sonbahara geçiş olduğu için genel herkeste bi gecikme var sanırım hep öyle duyuyorum. Ama insan regl gelmeyince de tam emin olamıyor işteKasık batmaları oluyo arada bacaklarım çok ağrıyo adet sancısı hiç yok ama karnımda şişlik de yok normalde gecikince şiş olur karnım kafam çok karıştı
E aşkım gecikmiş adetin test yapsana bitane daha2 Ekim
Yok canım 4 yaşında kızım varof gerçekten belirsizlik cok zor. Neyse bilmek istiyor insan. Cok umudum yok ama düşük bi ihtimalde olsa insan hevesleniyor. İlk gebeliğin mi olucak
Ben de akıntı olunca heveslenmiştim canımBu ay genel böyle galiba benim de regl 13 gün gecikti, regl olmam gereken gün su gibi şeffaf akıntım oldu ve yoğun. Kasık karında batma vs olunca test yaptım silik çizgi çıktı sonra kan verdim 0.2 negatif çıktı hala regl yok karın ağrısı var hafif ama anlayamadım. Sonbahara geçiş olduğu için genel herkeste bi gecikme var sanırım hep öyle duyuyorum. Ama insan regl gelmeyince de tam emin olamıyor işte
Dün sabah yaptım ama negatifE aşkım gecikmiş adetin test yapsana bitane dahaben zor tutuyorum kendimi test yapmamak için
Maşallah allah bağışlasınYok canım 4 yaşında kızım var
Sonucun ne olursa bana yazar mısın canımMaşallah allah bağışlasın
Sonucun ne olursa bana yazar mısın canım
Dur bakalım canım regl olmadığın sürece umut var haber ver mutlaka ,benimde lekelenme oldu gündüz sanırım regl olucamDün sabah yaptım ama negatif
Ben gene test yaptım negatif ama hala gelmiyorSonucun ne olursa bana yazar mısın canım
Adeti bekliyorum canım daha test de yapmadım şehir dışında misafirlikteyim çok imkanım olmuyo akıntım devam ediyo amaBen gene test yaptım negatif ama hala gelmiyor
Adet oldun mu canımDur bakalım canım regl olmadığın sürece umut var haber ver mutlaka ,benimde lekelenme oldu gündüz sanırım regl olucam
Canım senin akıntın şeffaf mıydı benimki beyaz süt gibi adet olmadım halabende kullandım onu bu ay evet bendede akıntı oldu cok akıntımdan sonra regl oldum zten, 5 gün gecikmiştim. Kendinizi dinlemeyin akısına bırakın
İnşallah senin pozitiftirAdeti bekliyorum canım daha test de yapmadım şehir dışında misafirlikteyim çok imkanım olmuyo akıntım devam ediyo ama
Olsa çıkmaz mıydı ama son şüpheli ilişki 19 Eylülİnşallah senin pozitiftir
Evet cıkardı yüksek ihtimalOlsa çıkmaz mıydı ama son şüpheli ilişki 19 Eylül
İnşallah test bozukturEvet cıkardı yüksek ihtimal
İnşallahİnşallah test bozuktur