- 24 Şubat 2023
- 136
- 11
- 27
-
- Konu Sahibi mervemctgcl
İnşallah ya bu arada 2 haftadır gyno ferro sanol kullanıyorum demir ilacı o akıntı artışı yapar mı acabaHiç belli olmaz pozitif düşünelim pozitif görelim
Benimde bugün regl dönemin normalde bu saate kalmaz olurdum olmadım şeffaf akıntı var ama fazla değil bende test yaptım negatif bende aşırı merak ediyorum pozitife donermiMerhaba hanımlar bat 2 ekimdi bu gün yani adet olmadım ve çok akıntım var normalde adetten 4-5 gün önce kupkuru olurdu ama akıntım hiç bitmedi aksine arttı hala da devam ediyo kasıklarımda batmalar var adet ağrısı gibi sancı değil ve rahim bölgemde doluluk hissediyorum az önce kaset test yaptım ama negatif çıktı baya şaşırdım testte negatif görüp hamile olan var mı maç burdan döner mi sizce
Ay ay takipte kalalım birbirimizi çok merak ettim bi daha ne zaman test yapmayı düşünüyorsunuz inşallah hamileyizdirBenimde bugün regl dönemin normalde bu saate kalmaz olurdum olmadım şeffaf akıntı var ama fazla değil bende test yaptım negatif bende aşırı merak ediyorum pozitife donermi
Yarında yapıyım diyorum canım ben çünkü hiç birzaman geciktimi bilmem bu ay bide hsg cekinmistim Rabbim büyük inşallah güzel haberler alırız kuzumAy ay takipte kalalım birbirimizi çok merak ettim bi daha ne zaman test yapmayı düşünüyorsunuz inşallah hamileyizdir
Güzel haberlerini bekliyorum canım yaz mutlaka bana daYarında yapıyım diyorum canım ben çünkü hiç birzaman geciktimi bilmem bu ay bide hsg cekinmistim Rabbim büyük inşallah güzel haberler alırız kuz
Tamam canım inşallah güzel haber olurGüzel haberlerini bekliyorum canım yaz mutlaka bana da
Senden de bekliyorum güzel haberGüzel haberlerini bekliyorum canım yaz mutlaka bana da
Ben de mi yarın yapsam acaba biraz bekleyeyim diyodumSenden de bekliyorum güzel haber
Bende bekleyim diyorumda dayanamıyorumBen de mi yarın yapsam acaba biraz bekleyeyim diyodum
Canım test yaptın mı benimki negatif malesefTamam canım inşallah güzel haber olur
bende kullandım onu bu ay evet bendede akıntı oldu cok akıntımdan sonra regl oldum zten, 5 gün gecikmiştim. Kendinizi dinlemeyin akısına bırakınİnşallah ya bu arada 2 haftadır gyno ferro sanol kullanıyorum demir ilacı o akıntı artışı yapar mı acaba
bi de canım ilacı kullandığımdan beri afedersin büyük tuvaletim çok koyu siyah oluyor sende öyle oldumu? ilaçla alakalıdır diye düşündümİnşallah ya bu arada 2 haftadır gyno ferro sanol kullanıyorum demir ilacı o akıntı artışı yapar mı acaba
Benimde negatif kuzum sabah çok çok az açık kahve leke gelmiş daha geriside yok çok açık kahve leke şimdiye de ne gelen var ne gidenCanım test yaptın mı benimki negatif malesef
Yaaa akıntı artışı yapacağını hiç düşünmemiştim çok üzüldümbende kullandım onu bu ay evet bendede akıntı oldu cok akıntımdan sonra regl oldum zten, 5 gün gecikmiştim. Kendinizi dinlemeyin akısına bırakın
Evet demir ilaçları öyle yapıyo geneldebi de canım ilacı kullandığımdan beri afedersin büyük tuvaletim çok koyu siyah oluyor sende öyle oldumu? ilaçla alakalıdır diye düşündüm
Adeti bekleyip öbür aya bakıcaz artık malesefBenimde negatif kuzum sabah çok çok az açık kahve leke gelmiş daha geriside yok çok açık kahve leke şimdiye de ne gelen var ne gidentestte negatif