- 24 Kasım 2023
- 1.074
- 225
-
- Konu Sahibi mervemctgcl
kilo yapıyormu sence peki? doktorum çok yemediğin sürece yapmaz demistiEvet demir ilaçları öyle yapıyo genelde
Ben oldum adet canım nasip bu ay doktorada gitmicem ovalasyonla denerim nasip Rabbimin vardır bir bildiAdeti bekleyip öbür aya bakıcaz artık malesef
Benimde aynı şekilde dün olmam gerekiyordu olmadım. Bugün erken gebelik yaptım negatif. Bende 1 kutu bitirdim gyno ferrodan. Ama onun akıntı yaptığını düşünmüyorum. Şuan bendede seffaf bir akıntı var anlayamadımMerhaba hanımlar bat 2 ekimdi bu gün yani adet olmadım ve çok akıntım var normalde adetten 4-5 gün önce kupkuru olurdu ama akıntım hiç bitmedi aksine arttı hala da devam ediyo kasıklarımda batmalar var adet ağrısı gibi sancı değil ve rahim bölgemde doluluk hissediyorum az önce kaset test yaptım ama negatif çıktı baya şaşırdım testte negatif görüp hamile olan var mı maç burdan döner mi sizce
Hayırlısı canım.. Tez zamanda kavuşuruz bebişlere inşallahBen oldum adet canım nasip bu ay doktorada gitmicem ovalasyonla denerim nasip Rabbimin vardır bir bildi
İştahımı açtı yersem kilo yapar tabi geçiştirmeye çalışıyorumkilo yapıyormu sence peki? doktorum çok yemediğin sürece yapmaz demisti
Yapıyomuş canım üstte arkadaş yazmış ben de şaşırdım hala adet olmadım ama ağrım var muhtemelen olucamBenimde aynı şekilde dün olmam gerekiyordu olmadım. Bugün erken gebelik yaptım negatif. Bende 1 kutu bitirdim gyno ferrodan. Ama onun akıntı yaptığını düşünmüyorum. Şuan bendede seffaf bir akıntı var anlayamadım
Bilmiyorum benim akıntım bugün başladı sen test yaptınmı bidahaYapıyomuş canım üstte arkadaş yazmış ben de şaşırdım hala adet olmadım ama ağrım var muhtemelen olucam
yerleşme lekelenmesi olabilir takipte kalmalta fayda varBenimde negatif kuzum sabah çok çok az açık kahve leke gelmiş daha geriside yok çok açık kahve leke şimdiye de ne gelen var ne gidentestte negatif
Bu sabah yaptım malesef negatif ilişkinin üstünden 14 gün geçti olsa çıkardı muhtemelen ama hala adet olmadım ve akıntım çok fazla çamaşırımı bile ıslatıyoBilmiyorum benim akıntım bugün başladı sen test yaptınmı bidaha
Bilmiyorum ki canım çok sonra öğrenen de varmış benim akıntım çok fazla ondan heveslendim ama ilaç da akıntı yapıyomuş bilemedim vallaBenimde bat yarın 23 Eylül'de çatlamayı gördüm adet öncesi belirtilerim bile yok dün ve bugün test yaptım ama negatif olsa çıkardı heralde dimi kizlar
Senin bat ne zamanBilmiyorum ki canım çok sonra öğrenen de varmış benim akıntım çok fazla ondan heveslendim ama ilaç da akıntı yapıyomuş bilemedim valla
Bende kan verdim akşam 0.13 cıktı negatif yani ama adet olamadım halaBu sabah yaptım malesef negatif ilişkinin üstünden 14 gün geçti olsa çıkardı muhtemelen ama hala adet olmadım ve akıntım çok fazla çamaşırımı bile ıslatıyo
Yok canım devami geldiyerleşme lekelenmesi olabilir takipte kalmalta fayda var
Senden haber varmı canım oldun mu reglHayırlısı canım.. Tez zamanda kavuşuruz bebişlere inşallah
Olmadım halaSenden haber varmı canım oldun mu regl
2 EkimSenin bat ne zaman
Ay demek ki ilaç yapıyo akıntıyıBende kan verdim akşam 0.13 cıktı negatif yani ama adet olamadım hala
Bilmiyorum ki bi kaç güne gelmezse tekrarlıcam testi geç döllenme falan mı acaba diye düşündüm. Bide bu ay taş düşürdüm idrar yollarımdan antibiyotik falan içtim acaba onlar mı sebep oldu? Belim bacaklarım ağrıyor ama hiç adet olucakmışım gibi hissetmiyorum sen de ne gibi belirtiler varAy demek ki ilaç yapıyo akıntıyı
Kasık batmaları oluyo arada bacaklarım çok ağrıyo adet sancısı hiç yok ama karnımda şişlik de yok normalde gecikince şiş olur karnım kafam çok karıştıBilmiyorum ki bi kaç güne gelmezse tekrarlıcam testi geç döllenme falan mı acaba diye düşündüm. Bide bu ay taş düşürdüm idrar yollarımdan antibiyotik falan içtim acaba onlar mı sebep oldu? Belim bacaklarım ağrıyor ama hiç adet olucakmışım gibi hissetmiyorum sen de ne gibi belirtiler var