Adetime 5 gun var neden böyle oldu bilmiyorumOyykaç aydır deniyodun sen
Aaa 5 gün varken mi regl oldun kız sen yineds 2 3 gün sonra tekrar test yap bi nolur nolmazAdetime 5 gun var neden böyle oldu bilmiyorum
Niye ki adet olmadim akıntı şeklinde kan pıhtı yok olur muyum bilmiyorumAaa 5 gün varken mi regl oldun kız sen yineds 2 3 gün sonra tekrar test yap bi nolur nolmaz
He adet olmadınmı sen dahaa kız niye umudunu yitiriyorsun ozamanNiye ki adet olmadim akıntı şeklinde kan pıhtı yok olur muyum bilmiyorum
Yerlesme kanamasi kırmızı olmazmış ki geçen de dedim lekelenme yine lekelenme o zaman kırmızı yoktu şimdi kırmızı varHe adet olmadınmı sen dahaa kız niye umudunu yitiriyorsun ozamanbelki yerleşme kanaması olmazsın inşallah
Bak alttaki yoruma demekki olabiliyormuş üzme kendini kötü düşünmeYerlesme kanamasi kırmızı olmazmış ki geçen de dedim lekelenme yine lekelenme o zaman kırmızı yoktu şimdi kırmızı var
Canım benim ne güzel moral veriyorsun kendimi çok yoruyorumBak alttaki yoruma demekki olabiliyormuş üzme kendini kötü düşünme
Nasıl kandı kiBenim adet olmam gereken gün bir damla kırmızı kan gelmişti. Sonra devam etmeyince test yapmıştım pozitif çıkmıştı.
Üzme kendini hiç varsa bebişine zarar verirsin bak böyle yaparakCanım benim ne güzel moral veriyorsun kendimi çok yoruyorum
Düşünüyorum sende durumlar ne alemdeÜzme kendini hiç varsa bebişine zarar verirsin bak böyle yaparakyazık değil mi olumlu düşün güzel olsun
Ben bugün iyice mahvoldum midem kalkıyo soğan kokusu fln duysam her an birşeyden tiksinmiş gibiyim midem kalkıyo gibi sol mememin ağrısından ölcem sanki her an regl olcak gibi hissediyorum ılık ılık sancı geliyo akıyomuş gibi sanıyorum bi anDüşünüyorum sende durumlar ne alemde
Bu kadar belirti kız hamile misinBen bugün iyice mahvoldum midem kalkıyo soğan kokusu fln duysam her an birşeyden tiksinmiş gibiyim midem kalkıyo gibi sol mememin ağrısından ölcem sanki her an regl olcak gibi hissediyorum ılık ılık sancı geliyo akıyomuş gibi sanıyorum bi anbaşım dönüyo çok ayaklarım dizlerim ağrıyo çok
Git test ver yaBen bugün iyice mahvoldum midem kalkıyo soğan kokusu fln duysam her an birşeyden tiksinmiş gibiyim midem kalkıyo gibi sol mememin ağrısından ölcem sanki her an regl olcak gibi hissediyorum ılık ılık sancı geliyo akıyomuş gibi sanıyorum bi anbaşım dönüyo çok ayaklarım dizlerim ağrıyo çok
6gün var hergün test yaptım yok yarın sabahta yapcamGit test ver ya
Aaaahhh inşallahhh inşallahhhhhBu kadar belirti kız hamile misin
İnşallahAaaahhh inşallahhh inşallahhhhhdoğum günü hediyem olsun benim dünyanın en güzel hediyesi olır
Kan versen özelde6gün var hergün test yaptım yok yarın sabahta yapcam
Bir damla koyu kırmızı kan işte. Parmağın falan kanamış damlamış gibi.Nasıl kandı ki
Bakalım ped koydumBir damla koyu kırmızı kan işte. Parmağın falan kanamış damlamış gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?