KuşYarın verme daha bekle bi kaç gün sabah yapcam test bakalım civcvmi çıkcak kuşu
Beklicem ya hafta sonuna kadar zaten 25iYarın verme daha bekle bi kaç gün sabah yapcam test bakalım civcvmi çıkcak kuşu
Bekle bekle kan verirsin daha evde yap 22 23Beklicem ya hafta sonuna kadar zaten 25i
20si tekrar idrar yapcamBekle bekle kan verirsin daha evde yap 22 23
Hadi inşallah20si tekrar idrar yapcam
BakalımHadi inşallah
Hadi inşallah
Patik sezonunu açtık seHadi inşallah
Sende giyin bol bol üşütme cnmHadi inşallah
Hdhsshjs bende çorapla dolaşıyorummPatik sezonunu açtık se
Sende giyin bol bol üşütme cnm
Aynen hayırlısı vakit saat geldiği zaman kimse tutamazDaha vaktimiz vaar moral bozmak yok
Kız ben sana buna yanıt vermişim ama o an ne anladım acaba awox iyi değil ki yalancı pozitif gösteriyor benim konuya yazan biri ss alıp atmış çok çok özür dilerimAwox nasıl
Aynn yalancı pozitif insanı aldatıyor bugün lekelendim zaten muhtemelen olcam adet kırmızıKız ben sana buna yanıt vermişim ama o an ne anladım acaba awox iyi değil ki yalancı pozitif gösteriyor benim konuya yazan biri ss alıp atmış çok çok özür dilerimçok mahçup oldum vallahi hakkını helal et
Bi umutdu olsun Rabbım büyük ne diyim ağlamamak için kendimi zor tutuyorumKız ben sana buna yanıt vermişim ama o an ne anladım acaba awox iyi değil ki yalancı pozitif gösteriyor benim konuya yazan biri ss alıp atmış çok çok özür dilerimçok mahçup oldum vallahi hakkını helal et
Kız ben sana buna yanıt vermişim ama o an ne anladım acaba awox iyi değil ki yalancı pozitif gösteriyor benim konuya yazan biri ss alıp atmış çok çok özür dilerimçok mahçup oldum vallahi hakkını helal et
OyyBi umutdu olsun Rabbım büyük ne diyim ağlamamak için kendimi zor tutuyorum
1 seneOyykaç aydır deniyodun sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?