- 15 Ağustos 2024
- 1.332
- 1
- 466
- 38
Eşime hiç birşey söylemedim bildiği tek şey mememin ağrıdığı oda gidip gelip mıncıkladığı için ağlicaktım o yüzden biliyo memenden hasta felan olmadın inşallah noldu sana felan dedi hayal kırıklığına uğratmak istemiyorumKan versen özelde
Aynn adeti beklemek daha doğru kaç gün varEşime hiç birşey söylemedim bildiği tek şey mememin ağrıdığı oda gidip gelip mıncıkladığı için ağlicaktım o yüzden biliyo memenden hasta felan olmadın inşallah noldu sana felan dedi hayal kırıklığına uğratmak istemiyorum
Ve hastaneyede gidemem evlendiğimde taşındım bu şehire eşimle çıkmak haricinde tek gittiğim yer karşı market bide az aşağıda eczane var orası kaybolmam gitsem ama eşime demedende adım atmam o yüzden mecbur bekliyorum testlerle kendimi avutuyorumAynn adeti beklemek daha doğru kaç gün var
Kac gun varVe hastaneyede gidemem evlendiğimde taşındım bu şehire eşimle çıkmak haricinde tek gittiğim yer karşı market bide az aşağıda eczane var orası kaybolmam gitsem ama eşime demedende adım atmam o yüzden mecbur bekliyorum testlerle kendimi avutuyorum
Son 6kaldı nasipse pozitif görürüm inşallahKac gun var
4 de benim bakalım umutlar gerçek olur inşallahSon 6kaldı nasipse pozitif görürüm inşallah
İnşallah sabahın 5 buçuğunda çişim geldi uykumdan kalktım4 de benim bakalım umutlar gerçek olur inşallah
4 de benim bakalım umutlar gerçek olur inşallah
4 de benim bakalım umutlar gerçek olur inşallah
İlk attığım fotoda doğru düzgün çize tutamamıştım gözümün biri açık biri kapalı az önce çişim geldi dedim zaten bozuk gibi duruyo bi pet bardağa alıp doğru düzgün batırayım bakalım değişcekmi dedim 2.attığım foto gibi olduİnşallah sabahın 5 buçuğunda çişim geldi uykumdan kalktımilk çiş boşa gitmesin diye testi yapayım dedim ve sanırım test bozuk çıktı şansıma tüküreyim
Pozitif net bir şekilde hemdeİlk attığım fotoda doğru düzgün çize tutamamıştım gözümün biri açık biri kapalı az önce çişim geldi dedim zaten bozuk gibi duruyo bi pet bardağa alıp doğru düzgün batırayım bakalım değişcekmi dedim 2.attığım foto gibi oldukafam karıştı
MalesefPozitif net bir şekilde hemde
Kız orda golge var bi ben mi görüyorumMaleseftekrar test yaptım negatif
Maleseftekrar test yaptım negatif
Henüz adet olmadınız ve adet olmanıza var bekleyin benceMaleseftekrar test yaptım negatif
En iyisi unutalım bu konuyu varsa zaten çıkarMaleseftekrar test yaptım negatif
Ennnn mantıklısı ben form ada girmicem regl zamanım gelene kadar Allaha emanet ol kuzum özelden haber ver bişi olursaEn iyisi unutalım bu konuyu varsa zaten çıkar
Aynn cnmEnnnn mantıklısı ben form ada girmicem regl zamanım gelene kadar Allaha emanet ol kuzum özelden haber ver bişi olursa
Mide bulantısı hariç diğer belirtileri yaşamıştım bendeBen bugün iyice mahvoldum midem kalkıyo soğan kokusu fln duysam her an birşeyden tiksinmiş gibiyim midem kalkıyo gibi sol mememin ağrısından ölcem sanki her an regl olcak gibi hissediyorum ılık ılık sancı geliyo akıyomuş gibi sanıyorum bi anbaşım dönüyo çok ayaklarım dizlerim ağrıyo çok
İnşallahMide bulantısı hariç diğer belirtileri yaşamıştım bende
Ve bende son ay salmistim ve foruma girmeyeceğim doğru düzgün demiştim,çünkü baktıkça kendimi dinliyordum ve beklenti içinde oluyordum
Güzel haberle dönersiniz umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?