Belirti

Kan versen özelde
Eşime hiç birşey söylemedim bildiği tek şey mememin ağrıdığı oda gidip gelip mıncıkladığı için ağlicaktım o yüzden biliyo memenden hasta felan olmadın inşallah noldu sana felan dedi hayal kırıklığına uğratmak istemiyorum

Aynn adeti beklemek daha doğru kaç gün var
Ve hastaneyede gidemem evlendiğimde taşındım bu şehire eşimle çıkmak haricinde tek gittiğim yer karşı market bide az aşağıda eczane var orası kaybolmam gitsem ama eşime demedende adım atmam o yüzden mecbur bekliyorum testlerle kendimi avutuyorum

4 de benim bakalım umutlar gerçek olur inşallah
İnşallah sabahın 5 buçuğunda çişim geldi uykumdan kalktım ilk çiş boşa gitmesin diye testi yapayım dedim ve sanırım test bozuk çıktı şansıma tüküreyim
İlk attığım fotoda doğru düzgün çize tutamamıştım gözümün biri açık biri kapalı az önce çişim geldi dedim zaten bozuk gibi duruyo bi pet bardağa alıp doğru düzgün batırayım bakalım değişcekmi dedim 2.attığım foto gibi oldu kafam karıştı

Eklentiler

• 20240921_081452.jpg
    108,1 KB · Görüntüleme: 48
Pozitif net bir şekilde hemde

Mide bulantısı hariç diğer belirtileri yaşamıştım bende
Ve bende son ay salmistim ve foruma girmeyeceğim doğru düzgün demiştim,çünkü baktıkça kendimi dinliyordum ve beklenti içinde oluyordum
Güzel haberle dönersiniz umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…