İnşallah cnmMide bulantısı hariç diğer belirtileri yaşamıştım bende
Ve bende son ay salmistim ve foruma girmeyeceğim doğru düzgün demiştim,çünkü baktıkça kendimi dinliyordum ve beklenti içinde oluyordum
Güzel haberle dönersiniz umarım
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Belirti
- Konu Sahibi ebru2816
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 15 Ağustos 2024
- 1.318
- 1
- 459
- 38
Kuzum ben regl oldum hemde 4gün önden inşallah sen hamişsindirİnşallah cnm
Yok cnm bende olcam peçete silince leke var pembemsi 2 günüm varKuzum ben regl oldum hemde 4gün önden inşallah sen hamişsindir
- 15 Ağustos 2024
- 1.318
- 1
- 459
- 38
Belki devamı gelmez kuzumYok cnm bende olcam peçete silince leke var pembemsi 2 günüm var
Hayırlısı cnm bnmBelki devamı gelmez kuzum
Tevekkül bizden takdir Allah'tanBelki devamı gelmez kuzum
- 15 Ağustos 2024
- 1.318
- 1
- 459
- 38
Aynen öyle canımTevekkül bizden takdir Allah'tan
Test yaptınız mı peki gebelik varmı aynı şeyi yaşıyorum şuan su gibi kokusuz hafif pembe sonra renksiz devam ediyorHayırlısı cnm bnm
Yaptım bi siliklik var ama inanmiyorumTest yaptınız mı peki gebelik varmı aynı şeyi yaşıyorum şuan su gibi kokusuz hafif pembe sonra renksiz devam ediyor
İnşallah vardır ...resim at istersenYaptım bi siliklik var ama inanmiyorum
Eve gidim tekrar yapcam atarim çöpe attımİnşallah vardır ...resim at istersen
Yok cnm çıkmadı bugün ilişki yaşadık kanama oldu yarin son gün hayırlısıİnşallah vardır ...resim at istersen
Hayırlısı olsunYok cnm çıkmadı bugün ilişki yaşadık kanama oldu yarin son gün hayırlısı
Hayırlısı olsun
İçini çıkar cnm gözükmüyor
İnanma canım bunlara ben cift çizgiyi gördüm adetimi bekliyorum en doğru şey adet günüGörüyor musunuz sizde kızlar
Goremedim benGörüyor musunuz sizde kızlar
AynnGoremedim ben