Sanki ben bi hafif çizgi görüyorumTertemiz negatif
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Belirti
- Konu Sahibi ebru2816
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 15 Ağustos 2024
- 1.318
- 1
- 459
- 38
Çişin zamanı geçermi kız 1saat olmuştuSanki ben bi hafif çizgi görüyorum
Kac gun var adeteÇişin zamanı geçermi kız 1saat olmuştu
- 15 Ağustos 2024
- 1.318
- 1
- 459
- 38
9Kac gun var adete
Bence çok erken daha hemn bunu görüp umutsuluğa kapılma. Benm 10 gün kala kanda bile çıkmamıştı. Yani varsa bile şuan çıkmaz. İdrarda.
Şuan hamile misinBence çok erken daha hemn bunu görüp umutsuluğa kapılma. Benm 10 gün kala kanda bile çıkmamıştı. Yani varsa bile şuan çıkmaz. İdrarda.
- 15 Ağustos 2024
- 1.318
- 1
- 459
- 38
Umudum yok zatenBence çok erken daha hemn bunu görüp umutsuluğa kapılma. Benm 10 gün kala kanda bile çıkmamıştı. Yani varsa bile şuan çıkmaz. İdrarda.
- 15 Ağustos 2024
- 1.318
- 1
- 459
- 38
Ebru alttaki az önce yaptığım 1saat bardakta beklemiş çişle yaptığım üstteki yeni çişle yaptığım birşey mi gözüküyor sankiŞuan hamile misin
Eklentiler
Aynn bnde görüyorum kutusundan ayırmasın bakalımEbru alttaki az önce yaptığım 1saat bardakta beklemiş çişle yaptığım üstteki yeni çişle yaptığım birşey mi gözüküyor sanki
Parçala bir de öyle atEbru alttaki az önce yaptığım 1saat bardakta beklemiş çişle yaptığım üstteki yeni çişle yaptığım birşey mi gözüküyor sanki
- 15 Ağustos 2024
- 1.318
- 1
- 459
- 38
Çıktım kız evden sonra atayım gerçi sonrada ne kadar doğru olur bilmiyorumParçala bir de öyle at
Tmm gelince artıkÇıktım kız evden sonra atayım gerçi sonrada ne kadar doğru olur bilmiyorum
Napiyorsun ses yok sendenÇıktım kız evden sonra atayım gerçi sonrada ne kadar doğru olur bilmiyorum
- 15 Ağustos 2024
- 1.318
- 1
- 459
- 38
Napim yemekti bulaşıktı anca kayınvalidemle altlı üstlü oturuyoruz çalışıyo öğlene kadar felan kendi evimi derleyip topluyorum sonra aşağı inip aşağıyı topluyorum yemek felan anca tlfnu elime aldım ilk kez bu kadar kasıklarım sancıdı ama 5ten 7 buçuğa kadar ayakta börek açtım belim kopcak sanıyorumNapiyorsun ses yok senden
Bu kadar yüklenme benimde bugün akşam hafif lekelenmem oldu devamı gelir miNapim yemekti bulaşıktı anca kayınvalidemle altlı üstlü oturuyoruz çalışıyo öğlene kadar felan kendi evimi derleyip topluyorum sonra aşağı inip aşağıyı topluyorum yemek felan anca tlfnu elime aldım ilk kez bu kadar kasıklarım sancıdı ama 5ten 7 buçuğa kadar ayakta börek açtım belim kopcak sanıyorum
- 15 Ağustos 2024
- 1.318
- 1
- 459
- 38
Regline daha var gelmez inşallah yerleşme kanamasıdır valla dicem eşime kasıklarımın sancıdığını biliyo zaten dedim eve çıkıncada derimBu kadar yüklenme benimde bugün akşam hafif lekelenmem oldu devamı gelir mi
Seninde adete var ya çıkar mı beta bilmiyorum ki kelin ilacı olsaRegline daha var gelmez inşallah yerleşme kanamasıdır valla dicem eşime kasıklarımın sancıdığını biliyo zaten dedim eve çıkıncada derim
- 15 Ağustos 2024
- 1.318
- 1
- 459
- 38
Ne bilim kız bilmiyorumki ilk kez böyle birşey yaşıyorum belim kasıklarım regl olcam sankiSeninde adete var ya çıkar mı beta bilmiyorum ki kelin ilacı olsa
Yarın sabah bi test da yap gerçi önemi yok bence cift gördüm ama lekelenme yarın bi da kan versem yuksek olur mu kendimi uyutmak istiyorumNe bilim kız bilmiyorumki ilk kez böyle birşey yaşıyorum belim kasıklarım regl olcam sanki
- 15 Ağustos 2024
- 1.318
- 1
- 459
- 38
Yarın verme daha bekle bi kaç gün sabah yapcam test bakalım civcvmi çıkcak kuşuYarın sabah bi test da yap gerçi önemi yok bence cift gördüm ama lekelenme yarın bi da kan versem yuksek olur mu kendimi uyutmak istiyorum