Malesef canım bende adet oldum ve bıraktım artık çok yoruldumBelki devamı gelmez kuzum
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Belirti
- Konu Sahibi ebru2816
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 15 Ağustos 2024
- 1.276
- 1
- 446
- 38
Malesef canım bende adet oldum ve bıraktım artık çok yoruldum
Saldım artık
- 15 Ağustos 2024
- 1.276
- 1
- 446
- 38
Bende saldımSaldım artık
İçimde bir his test yap test yap diyor adetim ama normal her zamanki gibi değil pedi doldurmuyor test yaptımBende saldım
- 15 Ağustos 2024
- 1.276
- 1
- 446
- 38
Bence hiç gitme testlerle kafayı bozduk zaten bende son iki regldir sadece 2gün regl oluyorumBu nasıl iş pıhtı yok ama kanama var yarın sabah ilk idrarla kaset kimyasal olabilir mi yine gitsem adetim mi dicem doktora beta için gitsem mi kafam allak bullak
Aynn gitmicem bi pedi doldurmuyor şimdi doktora attım testi bir de adetimi söyledim bakalım o ne dicek ama yarın sabah kaset denicemBence hiç gitme testlerle kafayı bozduk zaten bende son iki regldir sadece 2gün regl oluyorum
- 15 Ağustos 2024
- 1.276
- 1
- 446
- 38
Dene bakalım banada haber ver kuzumAynn gitmicem bi pedi doldurmuyor şimdi doktora attım testi bir de adetimi söyledim bakalım o ne dicek ama yarın sabah kaset denicem
Dene bakalım banada haber ver kuzum
Eklentiler
- 15 Ağustos 2024
- 1.276
- 1
- 446
- 38
Kız adetim ama doktora attım hiç birsey demedi sizi başka bi doktor bakmalı dediKız git bi kan ver hele sen içimi rahatlasın sanki hamişsin gibi sen
Oturup ağlıyorum şuanKız git bi kan ver hele sen içimi rahatlasın sanki hamişsin gibi sen
- 15 Ağustos 2024
- 1.276
- 1
- 446
- 38
Yav sen boşver doktoru git kan ver diyorummm sanaaaaOturup ağlıyorum şuan
Kaseti de yapim de öyle gidimYav sen boşver doktoru git kan ver diyorummm sanaaaa
Varsa onda da çıkarYav sen boşver doktoru git kan ver diyorummm sanaaaa
- 15 Ağustos 2024
- 1.276
- 1
- 446
- 38
Hadi bakalım inşallah sabah ola hayrolaVarsa onda da çıkar
Yok şimdi yapcam cnmHadi bakalım inşallah sabah ola hayrola
Yok cnm onda çıkmadı diğeri bni yanılttıHadi bakalım inşallah sabah ola hayrola