- 16 Eylül 2024
- 190
- 99
- 13
Kızlar ben de elendim. Artımed ve bebe time markalarına bir çift sözüm var ama içimden söylüyorumHadi bakalım inşallah sabah ola hayrola
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar ben de elendim. Artımed ve bebe time markalarına bir çift sözüm var ama içimden söylüyorumHadi bakalım inşallah sabah ola hayrola
Kısmetten öte yol yokKızlar ben de elendim. Artımed ve bebe time markalarına bir çift sözüm var ama içimden söylüyorum
Kesinlikle öyle önğmüzdeki maçlara bakıcaz moral bozmak yok Ay o belirtiler neydi öyle canımı okudu bel ağrısı. İnsan psikolojisi çok değişik bir şey gerçekten resmen belim bacaklarım kasıklarım ağrıyordu birden şıp diye kesilmişti. Ama dersimi aldım öyle erkenden test falan bidaha yapmam. Yaptığım testler hep çizgi çıkarıyorduKısmetten öte yol yok
O testleri üretenindeeeeKesinlikle öyle önğmüzdeki maçlara bakıcaz moral bozmak yok Ay o belirtiler neydi öyle canımı okudu bel ağrısı. İnsan psikolojisi çok değişik bir şey gerçekten resmen belim bacaklarım kasıklarım ağrıyordu birden şıp diye kesilmişti. Ama dersimi aldım öyle erkenden test falan bidaha yapmam. Yaptığım testler hep çizgi çıkarıyordu
Ve evet belirti istediğimiz için belirtilerimiz oldu saçma bir Şekilde ama benim hălă midem bulanıyoKesinlikle öyle önğmüzdeki maçlara bakıcaz moral bozmak yok Ay o belirtiler neydi öyle canımı okudu bel ağrısı. İnsan psikolojisi çok değişik bir şey gerçekten resmen belim bacaklarım kasıklarım ağrıyordu birden şıp diye kesilmişti. Ama dersimi aldım öyle erkenden test falan bidaha yapmam. Yaptığım testler hep çizgi çıkarıyordu
Üşüttük belli kiVe evet belirti istediğimiz için belirtilerimiz oldu saçma bir Şekilde ama benim hălă midem bulanıyo
Belkide bilmiyorum ki noluyo bizeÜşüttük belli ki
Evet o kadar yalancı ki ş.....lerKızlar ben de elendim. Artımed ve bebe time markalarına bir çift sözüm var ama içimden söylüyorum
Evet o kadar yalancı ki şKızlar ben de elendim. Artımed ve bebe time markalarına bir çift sözüm var ama içimden söylüyorum
Ama bu ay kendi kendime denicem ovulasyon testi aldım bu ay onla denicem bakalım doktorsuzBelkide bilmiyorum ki noluyo bize
Belki de ilaçtan dolayı daha erken yumurtluyorum ama ben farketmiyorum pazartesi adetim bitmiş olacak doktora randevu aldım devlete ozeldeki letu vermişti yarın ona da başlicam 5 gün zaten pztsi doktor mutlaka bakar yumurtaya falan kaç cm büyümüş söyler hap salı bitcek amaBelkide bilmiyorum ki noluyo bize
Bide öyle yap bakalım hayırlısıylaBelki de ilaçtan dolayı daha erken yumurtluyorum ama ben farketmiyorum pazartesi adetim bitmiş olacak doktora randevu aldım devlete ozeldeki letu vermişti yarın ona da başlicam 5 gün zaten pztsi doktor mutlaka bakar yumurtaya falan kaç cm büyümüş söyler hap salı bitcek ama
Aynn bakalım nolcak ovulasyon testi ile çok kalan varmış sende deneBide öyle yap bakalım hayırlısıyla
İnşallah güzel haberle
Aynı testi kullanıyoruz sanırım bende de böyle çıkıyor ama bilmiyorumBunda da belli
Yok ya adeti bekle cnmEki Görüntüle 3484119
Sanırım yok ya gölge gibi duruyor da sanmıyorum olduğunu olsa koyulaşırdı bu teste de güvenmiyorum gerçi freely
Yok ya adeti bekle cnm
Ben adetin 2 gunu yaptım bak böyle çıktı
Biliyorum umutlanip umudunun kırılması çok kötü çok şüphe varsa kan ver cnm
Sonucun ne olduAynı testi kullanıyoruz sanırım bende de böyle çıkıyor ama bilmiyorum
Olmadım daha kan da veremedim baya yoğunumSonucun ne oldu