Adetiniz geçmeden inanmayın bence sonra hüsran oluyorEki Görüntüle 3483010
Bu sabah yaptım hemen çıktı
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Belirti
- Konu Sahibi ebru2816
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?GeçtiAdetiniz geçmeden inanmayın bence sonra hüsran oluyor
Belirti var mı lekelenme falan
Baş dönmesi tansiyon düşüklüğü bide çarpıntım oluyordu ama en çok baş dönmesi oluyordu lekelenme yok pcos olduğum içim adetlerim de düzensizBelirti var mı lekelenme falan
Gördünüz mü peki testeBelirti var mı lekelenme falan
SankiGördünüz mü peki teste
Evet var bence hemen git kan ver hiç beklemeEki Görüntüle 3483021
Bekledi biraz böyle oldu
Öyle yapayım çünkü daha önce düşük yaşadım korkuyorum acaba oldu vs diye inşallah vardırEvet var bence hemen git kan ver hiç bekleme
Bizede haber edin kan sonucunuzuÖyle yapayım çünkü daha önce düşük yaşadım korkuyorum acaba oldu vs diye inşallah vardır
Ederim tabikiBizede haber edin kan sonucunuzu
Bakalım sonuç neEderim tabiki
NaptinEderim tabiki
Vermedim daha eşimin işi uzadıNaptin
Bi de erken gebelik testi yapsaydinVermedim daha eşimin işi uzadı
Onu yarın sabah yapayım varsa giderim kesin kan vermeyeBi de erken gebelik testi yapsaydin
Adetin gecmis ya şuan da yapsan çıkar zaten varsaOnu yarın sabah yapayım varsa giderim kesin kan vermeye
Kasette böyle çıktıysa onda hayli hayli çıkarOnu yarın sabah yapayım varsa giderim kesin kan vermeye
Müsait olunca yapayım o zaman inşallah çıkar ya çok heyecanlı ama korkuyorum da yine negatif olucak diyeKasette böyle çıktıysa onda hayli hayli çıkar
İnşallah güzel haberleMüsait olunca yapayım o zaman inşallah çıkar ya çok heyecanlı ama korkuyorum da yine negatif olucak diye