- 8 Aralık 2013
- 460
- 141
- 103
- Konu Sahibi pink_stars
-
Adetine daha oldugu için netleşmez ama takip et 36.5 altına düşmezse regli günün geçtikten sonra hamile olabilirsin.sabahları yataktan kalkmadan ölç. Ve not et burda.
Ne kadar zamandır deniyosunuz?
psikolojik olabilir canim Herkes kendinizi rahat birakin diyor ama pat diye olmuyorki neyle ugrassam aklimdaEvet canım bencede hamile değilim(( hiç belirtim de yok. Ama neden gecikti anlamdım ..
Stres yaptığın icindrEvet canım bencede hamile değilim(( hiç belirtim de yok. Ama neden gecikti anlamdım ..
canim benim bir kaybim oldu aralik ayinda kurtaj oldum..3 ay korundum 2 aydir korunmuyorum siz ne zamandir istiyosunuz
Stres yaptığın icindr
Evet cnm bnde oyle dusunmemeye calısıyorum ama olmuyo işte bide 3senedir istıoruz hic bi sorun yok nedn olmuyor bilmiyorum herseyı denedm ama yıne yıne yıne husran sonuc artk ne dusunuceyımı bilemedim sen ne durumdasin ne kadar suredir istıosunz bebek
bzde 2 bucuk yıllk ewlıyız cnm nrdeyse 2 yıldr ıstıyorz. bı asılama yaptdk ocakta ttmadı.. bıdakı ay bıda gtcez asılama ıcın ksmetse.. olmaynca olmuyor ıste bı bahane ıkıyo hep rabbm nasıp etmeynce.. sabır napalm bızımmde ımthanmz buymus beternden korusun rabbım
evet allah beterinden korusun cnm inşallah bir an once bizimde yuzumuz guler cevremde herkesin cocugu oldu hata bazılarn ikincisi oluyor birde herkes senin ne zamn olck dıye sorup duruyorlar cok cevre baskısı var cnm insan olmadktan aonra kendı cok kotu hısedıo birde soyle dusunuyosun benım ne eksıgım var o kışilerden allah buyuktur inşallah bir gun bizimde yuzumuz guleckbzde 2 bucuk yıllk ewlıyız cnm nrdeyse 2 yıldr ıstıyorz. bı asılama yaptdk ocakta ttmadı.. bıdakı ay bıda gtcez asılama ıcın ksmetse.. olmaynca olmuyor ıste bı bahane ıkıyo hep rabbm nasıp etmeynce.. sabır napalm bızımmde ımthanmz buymus beternden korusun rabbım
ayni canm artk ne dusunucem bılemiyorumsebebi bilinmeyen kisirlik diye birsey var bende arastirmalarim sonucunda buldum sonunda kafayi yiyecegim..kadin saglikli erkek saglikli testler sonuclar bir sorun yok ama olmuyor ve en buyuk etkeni stres yani benim esimde cok stresli Islerimiz cok yogun korkmaya basladim artik ki bu sebebi bilinmeyen olayindan dolayi sonuc alamayan insanlar var..
evet allah beterinden korusun cnm inşallah bir an once bizimde yuzumuz guler cevremde herkesin cocugu oldu hata bazılarn ikincisi oluyor birde herkes senin ne zamn olck dıye sorup duruyorlar cok cevre baskısı var cnm insan olmadktan aonra kendı cok kotu hısedıo birde soyle dusunuyosun benım ne eksıgım var o kışilerden allah buyuktur inşallah bir gun bizimde yuzumuz guleck
canimm asilama uygulamasi nasil oluyor ne kadar tutuyor bende normal tutturmaya calismaktan yoruldum catlama ignesi falanmi yatirsam diyorum ne kadar duzenli olsada tutmuyor arkadas
asılamannda garantısı yokkı canım... devlet hastanesnde ucretsz yapılıyor.. hap veya ıgne ucretı odyosun sadece... dktr karar verr ama her gıdene catlatma ıgnesı vurmazkar.. tum kontrollern yaplcak snra yumrtalarnı buytmek ıcın 1 hafta falan hap veya ıgne kullancaksn snra catlatma ıgnesı ve erteıs gun asılama yapılıyor.. bı devlet hastanesne gt ona göre yonlendrrler ama uzun ıslem oluyo bısuru kan ultrason falan esnden test falan alıyolar
bir kaç ay daha olmazsa bakıcam artık napıyımbenim bir önceki hamileleiğim tatilde olmuştu..bence herşeyin başı lanet olası stress...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?