• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Belirti yaşamadan Hamile Olduğunu Öğrenen Arkadaşlar Yardımcı olurmusunuz?

kzlar sureklı belrtı arayıpta strese gırmeyın.. snra stresten adet gecıkıyor ve bebek olmasınıda etkıler stres...

blıyorum akıldan atmak zoroluyo ama bska seylerle oyalanmaya calısın kafa dagtın snra cok uzuluo ınsan adet olnca...

blıyorum akıldan atmak zoroluyo ama bska seylerle oyalanmaya calısın kafa dagtın snra cok uzuluo ınsan adet olnca...
Evet cnm bnde oyle dusunmemeye calısıyorum ama olmuyo işte bide 3senedir istıoruz hic bi sorun yok nedn olmuyor bilmiyorum herseyı denedm ama yıne yıne yıne husran sonuc artk ne dusunuceyımı bilemedim sen ne durumdasin ne kadar suredir istıosunz bebek

sebebi bilinmeyen kisirlik diye birsey var bende arastirmalarim sonucunda buldum sonunda kafayi yiyecegim..kadin saglikli erkek saglikli testler sonuclar bir sorun yok ama olmuyor ve en buyuk etkeni stres yani benim esimde cok stresli Islerimiz cok yogun korkmaya basladim artik ki bu sebebi bilinmeyen olayindan dolayi sonuc alamayan insanlar var..

kızlar merhaba bende sizdenim bu ay.hiç belirtim yok ama günüm 1gün geçti dün adet olmam gerekiyordu olmadım.ve ilk kez hayatımda bunu yaşadım.genelde 28-27günde bir regli olurum ama çogunlukla 28 günde bir ama 29.gün bitti hala reglim gelmedi.7 aydır bebek istiyoruz.stres te yapmıyorum ama insan regli günü yaklaşınca düşünüyor elbette.bugun test yaptım (prodictor eaely) ve sonuç negatif:(

Acaba kesin midir?

Birde areşim regli günü yaklaşınca 36 civarı olurdu. Bugunde ölçtüm 36.5 düşmemişti.napıcamı şaşaırdım sizlerde ölçtünüz mü ateşinizi dil altından.isterseniz bir ölçüp derecenizi yazın çünkü trmizlendiğini günden yarım derece yüksekse ateşiniz regli gününzde bebk ihtimali üzerinde duruyolar

simdi olctum dijital derece ile 36.9 cikti adete 4 gun var yani acikcasi normalini bilmiyorum esiminkini olctum 36.2 cikti

kızlar merhaba bende sizdenim bu ay.hiç belirtim yok ama günüm 1gün geçti dün adet olmam gerekiyordu olmadım.ve ilk kez hayatımda bunu yaşadım.genelde 28-27günde bir regli olurum ama çogunlukla 28 günde bir ama 29.gün bitti hala reglim gelmedi.7 aydır bebek istiyoruz.stres te yapmıyorum ama insan regli günü yaklaşınca düşünüyor elbette.bugun test yaptım (prodictor eaely) ve sonuç negatif:KK43:

Acaba kesin midir?

Birde areşim regli günü yaklaşınca 36 civarı olurdu. Bugunde ölçtüm 36.5 düşmemişti.napıcamı şaşaırdım sizlerde ölçtünüz mü ateşinizi dil altından.isterseniz bir ölçüp derecenizi yazın çünkü trmizlendiğini günden yarım derece yüksekse ateşiniz regli gününzde bebk ihtimali üzerinde duruyolar
kızlar merhaba bende sizdenim bu ay.hiç belirtim yok ama günüm 1gün geçti dün adet olmam gerekiyordu olmadım.ve ilk kez hayatımda bunu yaşadım.genelde 28-27günde bir regli olurum ama çogunlukla 28 günde bir ama 29.gün bitti hala reglim gelmedi.7 aydır bebek istiyoruz.stres te yapmıyorum ama insan regli günü yaklaşınca düşünüyor elbette.bugun test yaptım (prodictor eaely) ve sonuç negatif:KK43:

Acaba kesin midir?

Galiba hamile değilsin o testler daha hassas diye biliyorum ama inş geç dollenmedir ondan negatif cikmistr allah gönlüne göre versin

simdi olctum dijital derece ile 36.9 cikti adete 4 gun var yani acikcasi normalini bilmiyorum esiminkini olctum 36.2 cikti

Adetine daha oldugu için netleşmez ama takip et 36.5 altına düşmezse regli günün geçtikten sonra hamile olabilirsin.sabahları yataktan kalkmadan ölç. Ve not et burda.

Ne kadar zamandır deniyosunuz?

Back