• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Belirti yaşamadan Hamile Olduğunu Öğrenen Arkadaşlar Yardımcı olurmusunuz?

Adetine daha oldugu için netleşmez ama takip et 36.5 altına düşmezse regli günün geçtikten sonra hamile olabilirsin.sabahları yataktan kalkmadan ölç. Ve not et burda.

Ne kadar zamandır deniyosunuz?

canim benim bir kaybim oldu aralik ayinda kurtaj oldum..3 ay korundum 2 aydir korunmuyorum siz ne zamandir istiyosunuz

Evet cnm bnde oyle dusunmemeye calısıyorum ama olmuyo işte bide 3senedir istıoruz hic bi sorun yok nedn olmuyor bilmiyorum herseyı denedm ama yıne yıne yıne husran sonuc artk ne dusunuceyımı bilemedim sen ne durumdasin ne kadar suredir istıosunz bebek

bzde 2 bucuk yıllk ewlıyız cnm nrdeyse 2 yıldr ıstıyorz. bı asılama yaptdk ocakta ttmadı.. bıdakı ay bıda gtcez asılama ıcın ksmetse.. olmaynca olmuyor ıste bı bahane ıkıyo hep rabbm nasıp etmeynce.. sabır napalm bızımmde ımthanmz buymus beternden korusun rabbım

bzde 2 bucuk yıllk ewlıyız cnm nrdeyse 2 yıldr ıstıyorz. bı asılama yaptdk ocakta ttmadı.. bıdakı ay bıda gtcez asılama ıcın ksmetse.. olmaynca olmuyor ıste bı bahane ıkıyo hep rabbm nasıp etmeynce.. sabır napalm bızımmde ımthanmz buymus beternden korusun rabbım

canimm asilama uygulamasi nasil oluyor ne kadar tutuyor bende normal tutturmaya calismaktan yoruldum catlama ignesi falanmi yatirsam diyorum ne kadar duzenli olsada tutmuyor arkadas

evet allah beterinden korusun cnm inşallah bir an once bizimde yuzumuz guler cevremde herkesin cocugu oldu hata bazılarn ikincisi oluyor birde herkes senin ne zamn olck dıye sorup duruyorlar cok cevre baskısı var cnm insan olmadktan aonra kendı cok kotu hısedıo birde soyle dusunuyosun benım ne eksıgım var o kışilerden allah buyuktur inşallah bir gun bizimde yuzumuz guleck

sebebi bilinmeyen kisirlik diye birsey var bende arastirmalarim sonucunda buldum sonunda kafayi yiyecegim..kadin saglikli erkek saglikli testler sonuclar bir sorun yok ama olmuyor ve en buyuk etkeni stres yani benim esimde cok stresli Islerimiz cok yogun korkmaya basladim artik ki bu sebebi bilinmeyen olayindan dolayi sonuc alamayan insanlar var..
ayni canm artk ne dusunucem bılemiyorum

evet allah beterinden korusun cnm inşallah bir an once bizimde yuzumuz guler cevremde herkesin cocugu oldu hata bazılarn ikincisi oluyor birde herkes senin ne zamn olck dıye sorup duruyorlar cok cevre baskısı var cnm insan olmadktan aonra kendı cok kotu hısedıo birde soyle dusunuyosun benım ne eksıgım var o kışilerden allah buyuktur inşallah bir gun bizimde yuzumuz guleck

INSALLAH CANM. BENM NE EKSIGIM VAR DYE DSNMEK YANLS VERENDE ALLAH ALANDA ALLAH IMTHAN DUNYASNDAYIZ UNTMAYALM. ALLAH VERR SABRINI ELBET

canimm asilama uygulamasi nasil oluyor ne kadar tutuyor bende normal tutturmaya calismaktan yoruldum catlama ignesi falanmi yatirsam diyorum ne kadar duzenli olsada tutmuyor arkadas

asılamannda garantısı yokkı canım... devlet hastanesnde ucretsz yapılıyor.. hap veya ıgne ucretı odyosun sadece... dktr karar verr ama her gıdene catlatma ıgnesı vurmazkar.. tum kontrollern yaplcak snra yumrtalarnı buytmek ıcın 1 hafta falan hap veya ıgne kullancaksn snra catlatma ıgnesı ve erteıs gun asılama yapılıyor.. bı devlet hastanesne gt ona göre yonlendrrler ama uzun ıslem oluyo bısuru kan ultrason falan esnden test falan alıyolar

asılamannda garantısı yokkı canım... devlet hastanesnde ucretsz yapılıyor.. hap veya ıgne ucretı odyosun sadece... dktr karar verr ama her gıdene catlatma ıgnesı vurmazkar.. tum kontrollern yaplcak snra yumrtalarnı buytmek ıcın 1 hafta falan hap veya ıgne kullancaksn snra catlatma ıgnesı ve erteıs gun asılama yapılıyor.. bı devlet hastanesne gt ona göre yonlendrrler ama uzun ıslem oluyo bısuru kan ultrason falan esnden test falan alıyolar

bir kaç ay daha olmazsa bakıcam artık napıyım :( benim bir önceki hamileleiğim tatilde olmuştu..bence herşeyin başı lanet olası stress...

bir kaç ay daha olmazsa bakıcam artık napıyım :KK43: benim bir önceki hamileleiğim tatilde olmuştu..bence herşeyin başı lanet olası stress...

ewt canm hep soyluyorum belrtı aramayın kendnzde her ay.... gece gndz akldan cıkmıyo snra ruyayada gırıyo stresı btmıyo.. hamılelıgı etkılemıyosa bıle can sıkntımz yetıyo bıze

kızlarr bu ayda hüsran içerisindeyim adete 3 gün var dijital gebelik testi yaptım clearblue nun 4 gün öncesinden sonuç verenlerden negatif cıktı :(

Back