arkadaslar benim reglim 1 hafta gecti , 3 gun once kendim test yaptim birsey cikmadi , bazi arkadaslarin gebelik belirtilerini okuyorum onlarin hicbiri bende yok , sadece 2 gundur ara ara bel ve kasik agrisi var , benim normalde adet sancim 1 hafta onceden baslardi ve goguslerimde acayip hassaslasirdi , bu belirtiler de yok birkacgun daha gecsin dr a oyle gideyim diyorum,
aranizda hic belirti yasamadan hamile olanlar varmi , birde tekrar test yapsam acaba olurmu, normalde hic gecikme yasamazdim aslinda,
arkadaslar benim reglim 1 hafta gecti , 3 gun once kendim test yaptim birsey cikmadi , bazi arkadaslarin gebelik belirtilerini okuyorum onlarin hicbiri bende yok , sadece 2 gundur ara ara bel ve kasik agrisi var , benim normalde adet sancim 1 hafta onceden baslardi ve goguslerimde acayip hassaslasirdi , bu belirtiler de yok birkacgun daha gecsin dr a oyle gideyim diyorum,
aranizda hic belirti yasamadan hamile olanlar varmi , birde tekrar test yapsam acaba olurmu, normalde hic gecikme yasamazdim aslinda,
Canim Bende Hiç Belirti Olmamişti.test Yaptiğimda Silik çizgiyi Gördüğümde Ihtimal Vermemiştim.kan Testiyle Kesinleşmişti.9 Haftalik Hamileyim.hala Fazla Belirtim Yok.sadece Uykuya Eğilimim çok Fazla.birde Arasira Kokulardan Midem Bulaniyor O Kadar..göğüslerim Hala şişmedi Ve Ağri Yok.dün Ultrasonda Bebişimin Kalp Atişlarini Görünce Rahat Bi Nefes Aldim.rabbim Dilerim Tez Zamanda Hayirlisiyla Bu Güzel Duygulari Sana Ve Senin Gibi Bunun özlemini Duyan Herkese Yaşatir..her Kapinin Anahtari Dua Ile Açiliyor.benim Bu Ilk Hamileliğim Ve Tam Bir Yil Sonra Muradima Erdim..umuyorum Sizlerde Hayirli Zamanda Mutlu Haberi Alirsiniz..
Ya arkadaşlar benimde adetim 4 gun geçti ve hiçbir belirtim yok ben 1 gun geçince ertesi gun gidip test aldım ve yaptım ama sonuç negatif çıktı ve üzüldüm bugun 4 gun geçti acaba ne zaman yapayım bır daha testi meraktanda çatlıyorum daha kaçgun beklemem gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?