Ya arkadaşlar benimde adetim 4 gun geçti ve hiçbir belirtim yok ben 1 gun geçince ertesi gun gidip test aldım ve yaptım ama sonuç negatif çıktı ve üzüldüm bugun 4 gun geçti acaba ne zaman yapayım bır daha testi meraktanda çatlıyorum daha kaçgun beklemem gerekiyor.
arkadaşlar galiba herkez hamile galiba kimse yok mu şuan netinin başında
arkadaslar benim reglim 1 hafta gecti , 3 gun once kendim test yaptim birsey cikmadi , bazi arkadaslarin gebelik belirtilerini okuyorum onlarin hicbiri bende yok , sadece 2 gundur ara ara bel ve kasik agrisi var , benim normalde adet sancim 1 hafta onceden baslardi ve goguslerimde acayip hassaslasirdi , bu belirtiler de yok birkacgun daha gecsin dr a oyle gideyim diyorum,
aranizda hic belirti yasamadan hamile olanlar varmi , birde tekrar test yapsam acaba olurmu, normalde hic gecikme yasamazdim aslinda,
arkadaşlar galiba herkez hamile galiba kimse yok mu şuan netinin başında
arkadaslar benim reglim 1 hafta gecti , 3 gun once kendim test yaptim birsey cikmadi , bazi arkadaslarin gebelik belirtilerini okuyorum onlarin hicbiri bende yok , sadece 2 gundur ara ara bel ve kasik agrisi var , benim normalde adet sancim 1 hafta onceden baslardi ve goguslerimde acayip hassaslasirdi , bu belirtiler de yok birkacgun daha gecsin dr a oyle gideyim diyorum,
aranizda hic belirti yasamadan hamile olanlar varmi , birde tekrar test yapsam acaba olurmu, normalde hic gecikme yasamazdim aslinda,
kızlar aynı durum bendede var 5 gün gecikmeliyim hiç gebelik belirtim yok göğüslerim adete 10 gün kala acırdı oda yok dün geceden beri acıyo sanki yeni başladı adet olcam gibi hissediyorum gelmiyo test yaptım negatif verdi kana gitmedim daha bir haftayı tamamlasın diye bekliyorum
canimm benim hic bir belirtim olmamisti! illa olacak diye birsey yok! 1 hafta felan daha bekle canim sonra tekrar yap!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?