• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Belirti olmadan gebelik öğrenenler belirtisizlere umut olun...

Mucize2107

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2017
1.015
1.088
53
Arkadaşlar bildiğiniz gibi burada hamilelik belirtisi yazdığımızda bir dolu belirti bulabiliyoruz peki ya belirtisiz adet zamanı hamile olduğunu öğrenenler yok mu? Şu meşhur göğüs hassasiyeti illa ki tüm gebelerde oldu mu yani? Adetine bir kaç gün kalmış ama belirtisi olmayanlara umut olmak adına belirti olmadan hamilelik haberini almış arkadaşlarımızdan dönüş bekliyoruz.

Kelebekcikk34 Kelebekcikk34 & Mucize2107 Mucize2107

aralikta kimyasal gebelik gecrdim.adetimin duzeni bozuldu 40kusurlu gunlerde anca adet olabldm.psikoloji alt ust tabi.iki kez adet oldum ucuncude olmadim.hic bi belirtim yoktu acaba hamilemiym diye kafayi yememek icin test yaptım ki hamileymsm.sadece adet sancim vardi baska hic bisey yoktu.ha oldum ha olcam gibi.zaten belirtiler sonradan cikiyo.gununuz gecene kadar geri kalan belirtiler adrt belirtileri cunku bulantilar bile ikinci aya yakin basliuo.insallah allah tez vakitte nasib eder herkese kimsenin kucagi bos kalmasin beklemek cok zor.ama birazda kafaya takmamaktan geciyms ben bunu anladim.

Valla kızlar size umut olmak isterdim ama insanın vücudunda değişiklikler oluyor benim normalde göğüsleri m sizlardi adet olmadan önce sizlamadi şişti sadece ama ben adet olacağım sanıyordum bütün gün Ped ile gezdim adet sancı m vardı bildiğin

Arkadaşlar bildiğiniz gibi burada hamilelik belirtisi yazdığımızda bir dolu belirti bulabiliyoruz peki ya belirtisiz adet zamanı hamile olduğunu öğrenenler yok mu? Şu meşhur göğüs hassasiyeti illa ki tüm gebelerde oldu mu yani? Adetine bir kaç gün kalmış ama belirtisi olmayanlara umut olmak adına belirti olmadan hamilelik haberini almış arkadaşlarımızdan dönüş bekliyoruz.

Kelebekcikk34 Kelebekcikk34 & Mucize2107 Mucize2107
ben hiç belirtim olmadı

aralikta kimyasal gebelik gecrdim.adetimin duzeni bozuldu 40kusurlu gunlerde anca adet olabldm.psikoloji alt ust tabi.iki kez adet oldum ucuncude olmadim.hic bi belirtim yoktu acaba hamilemiym diye kafayi yememek icin test yaptım ki hamileymsm.sadece adet sancim vardi baska hic bisey yoktu.ha oldum ha olcam gibi.zaten belirtiler sonradan cikiyo.gununuz gecene kadar geri kalan belirtiler adrt belirtileri cunku bulantilar bile ikinci aya yakin basliuo.insallah allah tez vakitte nasib eder herkese kimsenin kucagi bos kalmasin beklemek cok zor.ama birazda kafaya takmamaktan geciyms ben bunu anladim.
Iste takmamak mumkun olmuyor canim 1 yildir korunmasiz bekliyorum rabbimm tez zamanda nasip etsin insallahhh beklemek cok zor

Valla kızlar size umut olmak isterdim ama insanın vücudunda değişiklikler oluyor benim normalde göğüsleri m sizlardi adet olmadan önce sizlamadi şişti sadece ama ben adet olacağım sanıyordum bütün gün Ped ile gezdim adet sancı m vardı bildiğin
Iste bendede belirti yokk canimm bu ayda boyle geciyo adet gelecek galiba genelde belirti soyler hamileler

Hiç bir belirtim olmadı. Adetim geçti hava değişimindendir deyip durdum ama en sonunda kan testi yaptırınca öğrendim. Gerçekten kafaya takmamak çok önemliymiş. Olmaz dediğim ay oldu

Iste takmamak mumkun olmuyor canim 1 yildir korunmasiz bekliyorum rabbimm tez zamanda nasip etsin insallahhh beklemek cok zor
ise gir kitap oku.netten yabanci diskler izle.orgu or.ben bunlarin hepsini yaptim hatta ise girdim ikinci maaşımı alamadn ciktim hamileyim diye.1 yildr olmuyorsa bi dr a gorun belki bi sorun vardr simdi hersyein caresi var esinle birlikte bi git bakalm.arkadasmnda 1 yildr korunmadgi halde olmadi gecen ay dr a gitti bugun hamile haberini aldim.artik ilaclardn mi vakti miydi bilemeyiz.

Yok mu bize umut olacak anne adaylari
Benımde hıc belırtm olmadı adetm 5 gun gectı grıp oldum hap kullanayım bısey yoksa dıye test yaptm ve cıft cızgı cıktı.8.haftada bulantılarm basladı anca oyle anladm hamılelıgımı.hıc belırtm olmadı.hamıle kalana kadar bende hep arastırmıstm belırtı olmadan hamılelelık olur mu dıye ve yasayarak ogrendm oluyormus tek belırtı adet gecıkmesı bence

Profil durumun tam benlikmiş umarım hayat banada aldığını en güzel şekilde geri verir
verir canim insallah tez vakitte.biraz pozitif dusunmekten geciyorms ben bunu ogrenene kadr baya yiprattim kendimi.cok kaybettim ama bu sefer olcak gibi insallah.bi kimyasal bi kalp durmasi bu ucuncu bu nasip olur insallah.ilk once kendini inandr sende veya esinde bi sorun yok anne olacagina inandr baska türlü olmuyo.kendimizi yiyip bitirmekle olmuyoms yani.

Back