glitterpowder Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Ocak 2022 1.538 2.854 4 Mart 2022 Konu Sahibi glitterpowder #1 Yumurtlama döneminizi belirtilere dayanarak anlayabiliyor musunuz? Ne gibi belirtileriniz oluyor, ben ne kadar vücudumu tanıyıp dinlesem de anlayamıyorum bu bi problem mi?
Yumurtlama döneminizi belirtilere dayanarak anlayabiliyor musunuz? Ne gibi belirtileriniz oluyor, ben ne kadar vücudumu tanıyıp dinlesem de anlayamıyorum bu bi problem mi?
merve consume obey die Pro Üye 13 Ocak 2020 44.610 168.093 33 4 Mart 2022 Konu Sahibi glitterpowder #2 Niye problem olsun? Bunun için ovulasyon testleri var. Ben anlıyorum testle de teyit ettim ama şart değil olacağı varsa oluyor. Düzenli ilişki önemli.
Niye problem olsun? Bunun için ovulasyon testleri var. Ben anlıyorum testle de teyit ettim ama şart değil olacağı varsa oluyor. Düzenli ilişki önemli.
glitterpowder Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Ocak 2022 1.538 2.854 4 Mart 2022 Konu Sahibi glitterpowder #3 Merve .!.: Niye problem olsun? Bunun için ovulasyon testleri var. Ben anlıyorum testle de teyit ettim ama şart değil olacağı varsa oluyor. Düzenli ilişki önemli. Genişletmek için tıkla... testleri biliyorum, sadece kendim de anlayıp hissetmek istiyorum, problem olmalı demedim soruyorum zaten
Merve .!.: Niye problem olsun? Bunun için ovulasyon testleri var. Ben anlıyorum testle de teyit ettim ama şart değil olacağı varsa oluyor. Düzenli ilişki önemli. Genişletmek için tıkla... testleri biliyorum, sadece kendim de anlayıp hissetmek istiyorum, problem olmalı demedim soruyorum zaten
merve consume obey die Pro Üye 13 Ocak 2020 44.610 168.093 33 4 Mart 2022 Konu Sahibi glitterpowder #4 glitterpowder .!.: testleri biliyorum, sadece kendim de anlayıp hissetmek istiyorum, problem olmalı demedim soruyorum zaten Genişletmek için tıkla... Hissetmek mi istiyorum?
glitterpowder .!.: testleri biliyorum, sadece kendim de anlayıp hissetmek istiyorum, problem olmalı demedim soruyorum zaten Genişletmek için tıkla... Hissetmek mi istiyorum?
glitterpowder Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Ocak 2022 1.538 2.854 4 Mart 2022 Konu Sahibi glitterpowder #5 Merve .!.: Hissetmek mi istiyorum? Genişletmek için tıkla... nesi garip?