Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yasla alakali sanirim bendede olusmaya basladi 22den sonra(
yaa kıslar bnımde gozenekerım genıs,sıvılce sorunum yok bazen cıkor onuda sıknca tırnak ızı kakıor ve yara oluyor ama sırf sıyah noktalarım yuzunden sıvılce oluyormus cılt testı yaptırdım acab BU SIYAH NOKTALARA VE GOZENEJLERE BI COZUM ONERINIZ VAR MI?
En iyisi neostrata urunleri deneyin derim cildim porselen gbi oldu ..
en sinir şeyde yüzüne ürün alıcağın zaman satıcının gözenekleriniz genişmiş demesi. len küçük olsa neden ürün alıp süreyim yüzüme[/QUOTE
en sinir şeyde yüzüne ürün alıcağın zaman satıcının gözenekleriniz genişmiş demesi. len küçük olsa neden ürün alıp süreyim yüzüme![]()
he oda ayrı bi komedi siz yüzünüze ne sürdünüz diyince ama ben tek ürün kullanmıyorum ki diyen satıcılar illa birini alıyon ya diyiveriyo ama bunu almazsan hiç bir işe yaramaz alacağının 2 3 katı para onuda alıyorsun bakıyorsun değişiklik yokBen en cok yuzunde 3 kat badana gibi makyaj kapatici olup, bak ben bunu kullaniyorum gozeneklerim bunla kuculdu diyenlere uyuz oluyorum. Ben yuzume makyaj bile yapmiyorum bir tek allik, ruj, gozler o kapaticiyi sursem benim gozenekler de gorunmez sayin bayan diyesim geliyor haha
Sabır gerekiyor her şeyden önce ve süreç istiyor .yaa kıslar bnımde gozenekerım genıs,sıvılce sorunum yok bazen cıkor onuda sıknca tırnak ızı kakıor ve yara oluyor ama sırf sıyah noktalarım yuzunden sıvılce oluyormus cılt testı yaptırdım acab BU SIYAH NOKTALARA VE GOZENEJLERE BI COZUM ONERINIZ VAR MI?