belirgin olan gözenekler için ne yapılabilir??

canım benım de ara sıra olur sonrada gecer yuzun sıstıgı zamanda gozenekler belırgınlesıyor ama her aksam maden suyuna lımon sıkıp yuzunu onunda sıl etkısını fark edıceksın hemenn

ne yaptıysam olmadı :5: veda edemedim şu gözeneklere.
forumdaki kızlar keseyle kurtulmuşlar denemek lazım.

yaa kıslar bnımde gozenekerım genıs,sıvılce sorunum yok bazen cıkor onuda sıknca tırnak ızı kakıor ve yara oluyor ama sırf sıyah noktalarım yuzunden sıvılce oluyormus cılt testı yaptırdım acab BU SIYAH NOKTALARA VE GOZENEJLERE BI COZUM ONERINIZ VAR MI?

bende aynı durumdayım:(

gözenek küçültücü tonikler var belki bir ölçüde işe yarar ama ben bunların yapısal ve düzeltilemez şeyler olduğunu düşünüyorum.

merhaba
bende de aynı problem var yaşla doğru orantılı olduğunu dusunuyorum.maden suyuna limon ilk defa duydum denemek istiyorum.teşekkürler

benim gözeneklerim var
aynı zamanda yaşım 22 ama sanki şimdiden koftileşti cildim sarkıo sanki
yumurta akı sürdüm yüzüme bayağ beklettim 1 saat felan
yüzüm toparlandı
deneyin derim !
sabah yüze buz sürmek de iyi geliordu ama bu sıralar onu yapmıyorum

arkadaşlar lazer tedavisi işe yarıyor mu merak ediyorum ya benim burnumdaki gözenekller bi türlü geçmiyo temizliyorum ama gözenek büyük sonuçta

Google bence gozenek kucultme olayini en cok arastirma odulunu bana verecek. Sonuc benim gozenekler bir kuculuyor bir buyuyor ama yok, ne yaptiysam olmadi, sinir seyler :(

en sinir şeyde yüzüne ürün alıcağın zaman satıcının gözenekleriniz genişmiş demesi. len küçük olsa neden ürün alıp süreyim yüzüme :KK4:

en sinir şeyde yüzüne ürün alıcağın zaman satıcının gözenekleriniz genişmiş demesi. len küçük olsa neden ürün alıp süreyim yüzüme :KK4:[/QUOTE

Ben en cok yuzunde 3 kat badana gibi makyaj kapatici olup, bak ben bunu kullaniyorum gozeneklerim bunla kuculdu diyenlere uyuz oluyorum. Ben yuzume makyaj bile yapmiyorum bir tek allik, ruj, gozler o kapaticiyi sursem benim gozenekler de gorunmez sayin bayan diyesim geliyor haha

en sinir şeyde yüzüne ürün alıcağın zaman satıcının gözenekleriniz genişmiş demesi. len küçük olsa neden ürün alıp süreyim yüzüme :KK4:

Ben en cok yuzunde 3 kat badana gibi makyaj kapatici olup, bak ben bunu kullaniyorum gozeneklerim bunla kuculdu diyenlere uyuz oluyorum. Ben yuzume makyaj bile yapmiyorum bir tek allik, ruj, gozler o kapaticiyi sursem benim gozenekler de gorunmez sayin bayan diyesim geliyor haha

he oda ayrı bi komedi siz yüzünüze ne sürdünüz diyince ama ben tek ürün kullanmıyorum ki diyen satıcılar illa birini alıyon ya diyiveriyo ama bunu almazsan hiç bir işe yaramaz alacağının 2 3 katı para onuda alıyorsun bakıyorsun değişiklik yok :KK57: dürüst satıcı yok ya en çok kazıklandığım yerdir :KK62:

ben de ürü satın alırken önce satanın cildine bakıyorum.m.asam aldım en son bakalım

yaa kıslar bnımde gozenekerım genıs,sıvılce sorunum yok bazen cıkor onuda sıknca tırnak ızı kakıor ve yara oluyor ama sırf sıyah noktalarım yuzunden sıvılce oluyormus cılt testı yaptırdım acab BU SIYAH NOKTALARA VE GOZENEJLERE BI COZUM ONERINIZ VAR MI?
Sabır gerekiyor her şeyden önce ve süreç istiyor .
Prp denemiştim çok az etki etti.
Şimdi radyofrekans Polojen bakım roller ve Prp yi içeren bir Kür uygulayacağım serinler ve vitaminlerle bakalım sonuç ne olacak

Back
X