belirgin olan gözenekler için ne yapılabilir??

gözeneklerin kesin bir çözümü yok maalesef.çünkü genetik.ama görünümü biraz hafifletilebilir.temizlik ve bakımlarla.

şeftalide çok iyi geliyor arkadaşlar,bi adet şeftaliyi rendeleyin,bi tarafta yumurta akını iyice çırpın içine kuru maya ekleyin sonrasında şeftali ve bir kaşık bal.yine yarım saat.

ah ahh bende aynı dertten muzdaribim gözenekler genis olunca cilt daha kolay bırakıyo kendini gergin durmuyo ben cilt gerdirmeyi bile düsündüm gecen hafta bursada prof. dr Mesut Özcan a gittim gerek yok gerdirmeye dedi sana çok güzel peeling ve cilt bakımı yapalım çok güzel toplucak yüzün dedi cilldi soyan peelingler varmıs gerek görürse ondan yapacak çok tonton bi doktor ya bayıldım :)

Benimde burnumda var kocaman gözenekler içleride dolu ıkıyorum ertesi gün yine aynı sadece temizlemek işe yaramıyor gerçekten bunları sıkılaştırmak gerekli. Sıkılaştırmak için bir kozmetik ürünü daha aldım ama ben hiç bir zaman kozmetiklere güvenmiyorum ne yapabileceğimi bilmiyorum. Bazı insanların yüzlerine ağzım açık bakıyorum ne güzel görünüyorar.mafoldumben

yaa kıslar bnımde gozenekerım genıs,sıvılce sorunum yok bazen cıkor onuda sıknca tırnak ızı kakıor ve yara oluyor ama sırf sıyah noktalarım yuzunden sıvılce oluyormus cılt testı yaptırdım acab BU SIYAH NOKTALARA VE GOZENEJLERE BI COZUM ONERINIZ VAR MI?

siyah noktalr ıcın eczanelerde bır mendıl satılıyr onu yzüne sürünce yüzünü gerriyrr ben denedım ıyıdı

gozenek bence tamamne genetık caresı bıldıgım kadarıyla yok
keske olssaaa
ahhh gozeneksız sımsıkı bır cıldımız olsa 16 yasına donerdık zaten ama zamanla demmekkı bazı cıltlerde boyle oluyor
aslında ben bıtkısel bır caresı olduguna cok ınanıyorum ama daha bulunamadı kesek bulsalar
ne demısler ölüm harıc herseyın bır caresı varmıs

ibrahim saraçoglu seda sayanın programına katılmıştı geçen gün gözenekler için kür tarifi vermişti.. bulursam yazarım ya da o programı izleyen varsa paylaşabilirlerse iyi olur..

canım benimde yanagımda çukurlar var geniş gözenekler gibi duruyor ben araştırdım fraksiyonel co2 lazer çok iyi sonuç veriyormuş bak bi istersen

bir tv programında bu işlerle meşgul olan ünlü birinden bir tarif izlemştim çok başarılıymış
hem siyah noktalar için hem gözenekler için vs bir sürü faydası varmış
şu şekilde yapılıyor
bir parça pamuğu hafif ılık suya batırıp az sıkıyorsun üzerine beyaz sabun sürüyorsun ardından
yemek sodasına batırıyorsun bunu yüzüne majaj yaparak sürüyorsunuz 1 saat beklettkten sonra
su yerine soda ile yıkıyorsunuz ardından isterseniz nemledirici sürebilirsiniz

canım normal temizleme ürünleri bile gözenekleri küçültebilir ben mesela the body shop'un bir temizleme ürünü düzenli olarak kullandım gözeneklerim belli derecede temizlendi ve küçüldü

BodyShop-de.jpg

bak bu resimdeki en sağdaki ürün :)
benim cildim karma olduğu için bunu uygun buldular cild tipine göre değişiyor tabiki

arkadaşlar gözenekler genetik falan değil sivilcelerle oynamaktan oluyor.EN azından benimkiler öyle doğuştan çukurluğu olan varsa bilemem tabiki

dermabrazyon diye bir cilt tedavisi göstermişti televizyonda cildin üst tabakasını soyuyor ve taze bir cilt çıkıyor alttan, sivilce izlerini bile daha az görünür hale getiriyormuş, tabi doktora danışmakta fayda var

Back
X