belirgin olan gözenekler için ne yapılabilir??

Benim makyaj yapmaktan gözeneklerim kocaman kocaman olmuslardi.Tesadüfen Chanelin Precision Micro Solutions Refining Peel Program 21x1ml kullanmaya basladim ve gercekten gözle görülür degisiklikler oldu mutlaka tavsiye ederim

bioglam geldi denedim güzel gerçekten ama tr de yok yurtdışından bi siteden getirttim cildi buharla yumuştıtıktan sonra internetteki resimlerdeki gibi gözenekleri boşaltıyo siyah bi maske sanki ağda tüyleri, yolar da görürsünüz ya öyle çıkarıyo siyah noktaları..kızlar dolu gözenekleri nasıl sıkılaştıracağız tabiki önce temizlemeli sonra sıkılaştırma yöntemlerinden hangisi bütçemize uygunsa onu yapmalıyız...ben bide fraksiyonel co2 lazer ve the body shop tea tree yıkama jeli toniği ve larosh posayın efaclar duo gözenek açıcı ve temizleyici krem ikullanıyorum mesafe katettim ki nasıl...sebum dengesini bozarsak da gözenekler büyüyo..bunun için bol su içmek ve çinko desteği de kullanmak lazım...ayrıca gözeneklerin çaresini biri bulsa inanın adamı yaşatmazlar...kozmetik sektörü bundan o kadar çok para kazanıyo ki..saç sorunları da aynı şekilde..

bu bioglam dediğin tam ismini yazabilirmiisinn canımm birdee nereden temin ettiğini ne kadar olduğunu ve sana kaç günde ulaştığını...

gg da bir ara siyah bir maske vardı senin dediğin gibi geçen baktım satışı yoktu...sanırım öle bişeyyy bende erteliyordum alırım alırım diyee keşkee alsaymışımm...

birde gözenekler içinnn express sülüsyon adında bir şey var ben denemedim ama bir arkadaş ayzmıştı anında etkisi gösteriyormuşş..resim bile eklemişti mucize gibi bişeyyy...ama anlık bişeymi bilemiyorumm ilerleyen zmanlarda iiyileştirme etkiside var yazmıştı topiğinde...

googleden yazınca bulun diyeee tamm geçtiği şeyi yazıyorum resimleri eklemem uygun olmaz diyeee ekleyemiyorum başka bir arkadşaın kendi platformu çünkü

GÖZENEKLER İÇİN MUCİZE ÜRÜN EXPRESS SOLUTİONS PORE MINIMIZER sephora mağazalarındaa 12.90 tl imiş şuan ben gidemedimm henüz gidince bir tane edinipp fikirlerimi yazarımm..

lazer tavsıye etmıyorum ben oldum bı ıse yaramadı

Siz lazeri sadece gözenekler için mi yaptırmıştınız? Gözeneklerinizin büyüklüğü nasıldı? Bir de hangi lazer çeşidini kullandılar? Halbuki internette araştırdığımızda hep lazerin tek çözüm olduğu yazılıyor. Bir süre cilt kabuk bağlayıp bebek gibi oluyormuş daha sonra da... Sizde nasıl bir süreç gelişti? Paylaşırsanız çok sevinirim. Eminim, yaptırmak isteyenler için de yol gösterici olacaktır. En azından söylediğiniz gibi gerçekten işe yaramıyorsa zaman, emek ve para kaybetmeye gerek kalmaz.

bu bioglam dediğin tam ismini yazabilirmiisinn canımm birdee nereden temin ettiğini ne kadar olduğunu ve sana kaç günde ulaştığını...

gg da bir ara siyah bir maske vardı senin dediğin gibi geçen baktım satışı yoktu...sanırım öle bişeyyy bende erteliyordum alırım alırım diyee keşkee alsaymışımm...

birde gözenekler içinnn express sülüsyon adında bir şey var ben denemedim ama bir arkadaş ayzmıştı anında etkisi gösteriyormuşş..resim bile eklemişti mucize gibi bişeyyy...ama anlık bişeymi bilemiyorumm ilerleyen zmanlarda iiyileştirme etkiside var yazmıştı topiğinde...

ebay da 12 dolar kargo 6 dolar 30 civarı gg de 50 liraymış ama şu an yok yani yurtdışından getirtmek daha uzuza maloluyor..15 inci gün elimdeydi..malezyadan geldi..BİOGLO evet gg de görmüş olduğun ürün..tertemiz yapıyo ya gerçekten..ama sanırım almışken bikaçtane sipariş vermek mantıklı çünkü çok gitmez gibi..4..5 sipariş vermek lazım almışken..dediğin solüsyonu hemen araştırcam bakalım neymiş..teşekkür ediyorum bilgilendirdiğin için

merhabalar.benim de cildim kuru ve geniş gözenekler oluşmaya başladı.alnımda özellikle.yanaklarımda da var ama alnım çok belirgin.siyah nokta yok ama.gercekten can sıkıcı bir durum.etkili bir yöntem çıksa da kurtulsak aynı sorunu yaşayanlar için diyorum tabiki....:2:

valla kızlar benimde yanaklarımda çukurlar vardı fraksiyonel co2 lazer yaptırdım çukurlar gitti bugün 6.günüm gerçekten etkin çukurlarda 4 seans önerdi bakalım fraksiyonel co2 lazeri tavsiye ederim

şimdiye kadar açık gözeneklerinize iyi gelen bir nemlendirici oldu mu?

la rosh posay effaclar duo gözenekleri temizleme ve küçültme için öneriliyor..noviderm broade 12 de çok güzel bi ürün...dermokozmetikten vazgeçmemek lazım..dah iyi önerileri olan varsa yazsın evet..ha bir de kızlar ben the body shop un tea tree serisini kullanıyorum..yıkama jeli tonik yağlanmayı kesti...yağlanma olmayınca gözenekler küçülüyor bilgilerinize..imeeden ve perfectil tabletlerde acayip iyi geliyor cilde güzellik tabletleri.. ben bayıldım bi başka topiğe de yazdım...araştırın internetten..

Kizlar,

ben burnumun üstündeki gözeneklere kesin cözüm ariyorum. Kocaman degiller ama yinede rahatsiz oluyorum. Maskeler hic etki yapmiyor.

Acaba gözeneklerede lazer tedavisi varmidir? Ben googlede bunu buldum:

Gzenek kltme tedavisi nasl yaplr?

Bi bilginiz var mi?

Son düzenleme:
Bence önce bir dermatologa görün o sana doğrusunu söyler. Mesela ben cildimi hep hassas karma fln sanırdım yağlı olduğunu pek düşünmüyordum ama doktor senin cildin yağlı dedi. Sonra sephorada bakım ürünü öneren kıza cildim yağlı dedim inanmadı test yaptı ve ph değeri yüksek çıkınca yağlı olduğuna ikna oldu gözeneklerin çok dar çok iyi dedi. sabah akşam yüzümü güzelce temizlerim asla makyajla fln uyumam haftada bir peelin yaparım ve genelde tonik kullanırım bunlar gözenekleri daraltmaya yardımcı oluyor.Tonik de kiehls in rare earth killi toniğini kullanıyorum tavsiye ederim.

Lazeri sor danış ona göre yaptır bence. Fraksiyonel lazer vs sıkılaştırma darlatma yapıyormuş diye duymuştum ama doktorlara sormak en doğrusu.

Kizlar,

ben burnumun üstündeki gözeneklere kesin cözüm ariyorum. Kocaman degiller ama yinede rahatsiz oluyorum. Maskeler hic etki yapmiyor.

Acaba gözeneklerede lazer tedavisi varmidir? Ben googlede bunu buldum:

Gzenek kltme tedavisi nasl yaplr?

Bi bilginiz var mi?

ahh ahh aynı sorundan muzdaribim.
ama benim cildim yağlı.
bugün maske yaptım kendime .
önce buhar tuttum bi kabın içine sıcak su koyuyorum.kafama havlu geçirdim.
cildim yumuşayınca gözeneklerim olduğu gibi içleride dolu dolu resmen yağ var içinde .
peçeteyle hafif hafif tırnak izi yapmadan sıktım. çünkü içindeki yağı boşaltmadan gözeneklerin küçülmeside mümkün değil.
clinic in maskesi vardı onu yaptım.
daha sonra yumurta beyazı limon ve yoğurtla tekkrar maske yaptım.
biraz duruldu cildim.
işin kötüsü cildim çok hassas hemende kızarıyor.
bundan soonra herhafta düznli yapacam bu işlemleri.
yalnız siyah noktalarını sıkarken sakın zorlamayın cildinizi buharlada yumuşatmadan sıkmayın . sıkmak derken cilde bastırın
inşallah bi çözümü çıkar şu siyah nokta ve gözeneğin.
bu konuda en kötü durumda olan benimdiir heralde.
hiç birzaman şöle dusduru bi cildim olmadı yaa

gözenek açıklığı yogun olarak yağlı ciltte görülür . ve siz zaten açık olan gözeneklerinize üstelik birde hassas olan cildinize buhar verirseniz gözenekleriniz daha çok açılacaktır ve kızaracaktır . bunu yerine cildinizi temizleyip güzel hassas cilt peelingi ile peeling yapıp ardından jel ile gözeneklerinizi temizleyip onun ardından gözenek sıkılaştırıcı maske kullanmalısınız. ve en son olarakta sebum dengeleyici krem: bu krem cildinizdeki sebumu dengeleyip aşırı yağ üretimini durdurup normal oranda yağlanmasını sağlayacaktır cildiniz düzene girdiğinde çok yağ salgılamayan bir cildiniz olacaktır. haliyle cildiniz aşırı yağ üretmediği için gözenekleriniz çok açık olmayacaktır . birde mısır gözenek sıkılaştırmada çok etkili mısırı kaynattığınız suyla yüzünüzü yıkayıp kaynattığınız mısırıda yiyin. geçmiş olsun

cildiniz yağlı ve gözenekliyse sakın sakın buhar banyosu yapmayın iyice açılır. temizlemeyi yüzeysel yapın ve tonik kullanın. tonik gözenek sıkılaştırmada çok iyi.

Back
X