- 10 Şubat 2010
- 1.612
- 1.551
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bioglo kullanmış olup sonuçlarını yazabilecek bir arkadaş var mı? Bir yan etkisi yoktur umarım !!
lazer tavsıye etmıyorum ben oldum bı ıse yaramadı
bu bioglam dediğin tam ismini yazabilirmiisinn canımm birdee nereden temin ettiğini ne kadar olduğunu ve sana kaç günde ulaştığını...
gg da bir ara siyah bir maske vardı senin dediğin gibi geçen baktım satışı yoktu...sanırım öle bişeyyy bende erteliyordum alırım alırım diyee keşkee alsaymışımm...
birde gözenekler içinnn express sülüsyon adında bir şey var ben denemedim ama bir arkadaş ayzmıştı anında etkisi gösteriyormuşş..resim bile eklemişti mucize gibi bişeyyy...ama anlık bişeymi bilemiyorumm ilerleyen zmanlarda iiyileştirme etkiside var yazmıştı topiğinde...
şimdiye kadar açık gözeneklerinize iyi gelen bir nemlendirici oldu mu?
Kizlar,
ben burnumun üstündeki gözeneklere kesin cözüm ariyorum. Kocaman degiller ama yinede rahatsiz oluyorum. Maskeler hic etki yapmiyor.
Acaba gözeneklerede lazer tedavisi varmidir? Ben googlede bunu buldum:
Gzenek kltme tedavisi nasl yaplr?
Bi bilginiz var mi?
ahh ahh aynı sorundan muzdaribim.
ama benim cildim yağlı.
bugün maske yaptım kendime .
önce buhar tuttum bi kabın içine sıcak su koyuyorum.kafama havlu geçirdim.
cildim yumuşayınca gözeneklerim olduğu gibi içleride dolu dolu resmen yağ var içinde .
peçeteyle hafif hafif tırnak izi yapmadan sıktım. çünkü içindeki yağı boşaltmadan gözeneklerin küçülmeside mümkün değil.
clinic in maskesi vardı onu yaptım.
daha sonra yumurta beyazı limon ve yoğurtla tekkrar maske yaptım.
biraz duruldu cildim.
işin kötüsü cildim çok hassas hemende kızarıyor.
bundan soonra herhafta düznli yapacam bu işlemleri.
yalnız siyah noktalarını sıkarken sakın zorlamayın cildinizi buharlada yumuşatmadan sıkmayın . sıkmak derken cilde bastırın
inşallah bi çözümü çıkar şu siyah nokta ve gözeneğin.
bu konuda en kötü durumda olan benimdiir heralde.
hiç birzaman şöle dusduru bi cildim olmadı yaa