belirgin olan gözenekler için ne yapılabilir??

adige0910

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2010
2
0
86
Balıkesir
merhaba arkadaşlar.benim gözeneklerim biraz açık.bu gözenekleri lazer tedavisiyle tamamen yok edebilirler mi.gözenekler çok büyük değil ama beni rahatsız ediyorlar bir bilgisi olan var mı??

herseyın cozumunu buldular gevseyen gozeneklerı eskı halıne getırecek bı formul bulunamadı malesef benımde cook genıs ve belırgın gozeneklerım var ve bundan cook gıcık oluyorum

bende de aynı sorun vardı
hatta annemde de var
cilt doktoruna gittim 3 hafta önce Seboreik Egzema olduğunu söyledi ve bir takım dermokozmetik ürünler ( bir set yüz yıkama jeli tonik gündüz kremi gece kremi verdi
bir de maske önerdi ) ve bir tane ilaç verdi
daha hepsini alamadıgımdan kullanmaya baslayamadım ama baslayayım size etkilerini yazarım

cnmmmm aşıırı çukur çukursaaa eger ozaman lazer işe yarıyorr..ama minik gözenekler halindeyseee kozmetik ürünleri kullann:)bendede az bşy var kullanıyorumm ama işe çok iyi yaramıyor:)sanırım tamamen çözümü yok:)

ya son 1 yıl içinde falan oldu böle gittikçe büyüyo henüz çukurlaşmadıda korkuyorum daha kötü olcak diye

ya son 1 yıl içinde falan oldu böle gittikçe büyüyo henüz çukurlaşmadıda korkuyorum daha kötü olcak diye

cnm hani çukur çukur olan yüzler varya işte onlar genelde kalıtsal oluyor..ailende varsa öyle biri belki olabilir..yoksa sanmam olmas o şekil kalır bence:)

yaa kıslar bnımde gozenekerım genıs,sıvılce sorunum yok bazen cıkor onuda sıknca tırnak ızı kakıor ve yara oluyor ama sırf sıyah noktalarım yuzunden sıvılce oluyormus cılt testı yaptırdım acab BU SIYAH NOKTALARA VE GOZENEJLERE BI COZUM ONERINIZ VAR MI?

suna dumankaya kıl maskesı dıyor dogu ıyı geldıgı fakat etkısı 1 gun bıle surmuyor her sabah onumu yapacagız
aslında bu işin çözümü zor cunku her bır hucre buyuklugunun 2-3 katı genıslemıs ve geniş gözenek halıne gelms
bu gözenekler 3-4 katı küçülce sorun tamamne ortadan kalkacak ve muhteşem bir cilt ortaya çıkacak
fakat bu nasıl olacak
işte can alıcı soru buuuu

kil yüzdeki fazla yağı alıyor ve sivilcelere krşı kullanılıyor diye biliyorum. ama aslında benzer bir problem sayılır bu da. ayrıca çilek yağını tafsiye ediyorlar ama daha denemedim

Bende de göznek sorunu var yaklaşık bikaç aydır. Okumadığım yazı kaldımı biliyorum çözüm bulmak için mafoldumben Malesef daha önce yaptığı uygulamalar makyaj falan neden oldu bole olmasına keske yapmasaydım kendi haline bıraksaydım zavallı cildimi:( ve 2 kere doktora gttim okadarda önemli birsey yok dedi ikiside ama gözenek işte nekedar önemsiz olabilirki kendini cok kötü hissediyorsun sonuçta.. eskiden okadar çok güvenirdim ki kendime şimdi aynalardan kaçıyorum ama inat ettim geçiricem yüzümü yağlanırmamaya çalişiyorum hergün güzelce roc ürünleri ile temizliyorum ve tonikliyorum haftada bir kendi hazırladığım doğal peeling ve kil maskesi yapıyorum ve makyaj yapmıyorum artık sadece ruj ve rimel..sonbahar geldiğinde kimyasal peeling yaptırıcam işe yarıyor diyorlar ama umarım gerek kalmaz... Eskisinden daha iyi şuan 1buçuk aydır yapıyorum bunları bakalım nereye kadar sürücek:) cildim pürüzsüz ve yumuşacık bide şu gözeneklerden kurtulsam hersey daha güzel olucak:içelim:. Umarım hepimiz kurtulabiliriz.. :Saruboceq:

gülsuyu iyi geliyor diye biliyorum doğal tonik etkisi var gülsuyunun bi deneyin isterseniz doğal olduğu için bi zararı da olmaz

arkadaşlar siyah noktalarınız derinse sıkmadan geçiremezsiniz mesela bnmde inanılmaz siyah noktam vardı gözeneklerim büyüktü böle 100 metre öteden görünürdü şimdi nerdeyse hiç yok bunun için iyi bi cilt doktoruna başvrun ve güvendiğiniz bir merkezde cilt bakımı yaptırın ama böle kuaför gibi çalışan yerlerden baksetmiyorum profesyonel bi yere gidin...

offff bende aynı sorunu yasıyorum.. cıldım cok guzeldı son 1 yıl sıgarayı baya cok ıcmeye basladım.. bunun yanı sıra sıgara cok ıcınce su ıcme ıstegımde azaldı.. gozeneklerımın buyudugunu farkettım her sabah uyandıgımda aynaya bakıyorum.. umarım cukurlasmaaa olmaz yoksaaa ne yaparım beeen:(( bır dr arkadasım bana yuzume ellememem gerektıgını ve e c vıtamını ıcerıklı 7 cesıt hap yazdı bunları kullanmam gerektıgını soyledı.. fakat hala almadım.. bence sızde cıldınızde ellemeyın ve bılmedıgınız urunlerı cıldınıze surmeyın dahada kotu olabılır..

bazen bakıyorum sıgara vs kullanalar var cıldı guzel ben ne sıgara ne ıckı bıse kullanmam ustelıkte katkısız gıdaları tercıh etmeye calısırım ama cıldım gozeneklı
cok gıcık bı durum
demekkı sıgara ıcsem kendıme bakmasam ne durumda olurum

ahh ahh aynı sorundan muzdaribim.
ama benim cildim yağlı.
bugün maske yaptım kendime .
önce buhar tuttum bi kabın içine sıcak su koyuyorum.kafama havlu geçirdim.
cildim yumuşayınca gözeneklerim olduğu gibi içleride dolu dolu resmen yağ var içinde .
peçeteyle hafif hafif tırnak izi yapmadan sıktım. çünkü içindeki yağı boşaltmadan gözeneklerin küçülmeside mümkün değil.
clinic in maskesi vardı onu yaptım.
daha sonra yumurta beyazı limon ve yoğurtla tekkrar maske yaptım.
biraz duruldu cildim.
işin kötüsü cildim çok hassas hemende kızarıyor.
bundan soonra herhafta düznli yapacam bu işlemleri.
yalnız siyah noktalarını sıkarken sakın zorlamayın cildinizi buharlada yumuşatmadan sıkmayın . sıkmak derken cilde bastırın
inşallah bi çözümü çıkar şu siyah nokta ve gözeneğin.
bu konuda en kötü durumda olan benimdiir heralde.
hiç birzaman şöle dusduru bi cildim olmadı yaa

Back
X