Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kalınlaşmadı belimdeki kıllar sır adayla aldığım için uzun sürede çıkmıyolar sır ağdayla aldıktan sona yağınıda sürdükten sonra :teytey: sabunla iyice yıka yağ beslemesin kıllarını hadi kolay gele yerimseniben
kalınlaşmadı belimdeki kıllar sır adayla aldığım için uzun sürede çıkmıyolar sır ağdayla aldıktan sona yağınıda sürdükten sonra :teytey: sabunla iyice yıka yağ beslemesin kıllarını hadi kolay gele yerimseniben
göremediğin bi yerini sirle almak zor olabilir güvendiğin bir kuaföre git bence. benimde var ama çok azdır ya şeftali tüyü gibi. rahatsız olmadım ama hiç..
bende de var agdadan sonra bioder sürmezsemm alerji oluyorum maalesef aşırı hassas bi cildim var ama bioder kesinlikle kalınlastırmıyo ama söylendigi gibi azalmada yapmıyo tüylerde sadece azıcık inceltio o kadarrr :umursamaz:
sesu nun tüy sasrtıcısı var marketlerde ben belimdeki tüylere ondan kullandım tüyleri zayıflattı üstelik.biodere gelince çok az bi inceltme yapıo tüylerde epilasyondan sonra limon suyuda bioderin yaptıgını yapıo zaten bu bioder fılan para tuzağından başka bişe değil uğraştıgınıza değmior arkadaşlar.