• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

belinde tüy olan var mı??

why_be

varken yok gibi
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2008
3.330
73
318
Diğer
selamlar kızlar,
benim bel kısmımda tüyler var yaaa :( sizde de var mı nasıl alıyosunuz neyle alıyosunuz

bende var alıyorum denize gittiğim için..... sır ağdayla alınca 1 ay sürede çıkıyo fisfisfis

Peki hiç kalınlaşma falan olmadı mı ağdayla aldıktan sonra?Bende almak istiyorum ama daha çok çıkacak diye de cesaret edemiyorum benneyaptımki

bende yokkk:1shok::1shok:
nasıl oluyor yaa merak ettim ağdayla falan alıyormuşsunuzz
çok çıkmaz mı o zaman:uhm:

kalınlaşmadı belimdeki kıllar sır adayla aldığım için uzun sürede çıkmıyolar sır ağdayla aldıktan sona yağınıda sürdükten sonra :teytey: sabunla iyice yıka yağ beslemesin kıllarını hadi kolay gele yerimseniben

kalınlaşmadı belimdeki kıllar sır adayla aldığım için uzun sürede çıkmıyolar sır ağdayla aldıktan sona yağınıda sürdükten sonra :teytey: sabunla iyice yıka yağ beslemesin kıllarını hadi kolay gele yerimseniben

Cevabın için teşekkürler yerimseniben peki sir ağdayı nerden bulabilirim :uhm:

göremediğin bi yerini sirle almak zor olabilir güvendiğin bir kuaföre git bence. benimde var ama çok azdır ya şeftali tüyü gibi. rahatsız olmadım ama hiç..

bende de var agdadan sonra bioder sürmezsemm alerji oluyorum maalesef aşırı hassas bi cildim var ama bioder kesinlikle kalınlastırmıyo ama söylendigi gibi azalmada yapmıyo tüylerde sadece azıcık inceltio o kadarrr :umursamaz:

sesu nun tüy sasrtıcısı var marketlerde ben belimdeki tüylere ondan kullandım tüyleri zayıflattı üstelik.biodere gelince çok az bi inceltme yapıo tüylerde epilasyondan sonra limon suyuda bioderin yaptıgını yapıo zaten bu bioder fılan para tuzağından başka bişe değil uğraştıgınıza değmior arkadaşlar.

Back