Belinay_merve'miz evleniyorrrrrrrrrrrr

ayy hepiniz güzelsiniz ben çirkinim oldumuu?? kavga etmeyin uleynn şimdi saçınızı başınızı yolcam :)))

ayy hepiniz güzelsiniz ben çirkinim oldumuu?? kavga etmeyin uleynn şimdi saçınızı başınızı yolcam :)))

benim güzelligim dillere destan kaydirigubbakcemile2
ksıkananlar catlasın kaydirigubbakcemile3
sacımı yolarsan böyle olurum beee-tatlicadiarzu-
:roflol::roflol::roflol:

çok sağol mervem.
o kadar üzgünüm ki anlatamam sana. onu öyle görmek yıktı beni.

canım benim yaaa (( buz kesildimm biliyomusun senin şuan çok ama çok destek olman lazım nişanlınaa şuan okadar ihtiyacı varki sanaa baaba bu yaa babaa ((

çok sağol mervem.
o kadar üzgünüm ki anlatamam sana. onu öyle görmek yıktı beni.

Basınız saolsun cnm cok üzüldüm
nasıl etkilendim bilemezsin rabim sabır versin dayanma gücü hepinize
nişanlına destek ol her zaman yanında cok ihtiyacı olcaktır buna
güclü ol sen ona destek verrrr
inan tüylerim ürperdiii ne deyim Allah size uzun ömür versin

canlarım benim çok sağolun. elimden gelen herşeyi yapmaya çalışıyorum.
seviyorum saçlarını yanında oluyorum kıyamıyorum hiç.
babasını kaybettiğimiz akşam orda kaldım uyumadı, baktım ıvrılmış köşeye saçımı sev dedi, öyle uyuttum yarım saat. mahvoldu benim ömrüm. onun yanında ağlamıyorum üzmemek için ama o yokken tutamıyorum kendimi.
hep diyorum bak yeni bşi hayatımız olacak herşey yoluna girmeli onu biz yaşatıcaz varmış gibi olucak herşey ayakda durmalısın diye.

Kuzumm bu topic ne zaman açildi yaaa
habarim olmadi bee...hayret birsey
velved bensiz dugun mu yapiyonuz yoksam ?? himmmmmmm bak gelicem ama

Offf canim benim...nasil uzuldum nasil...açtigin konuya da yazdim ya, ogrenince sok oldum inan..hiç beklenmedik birsey.
:teselli:
suan nisanlinin en buyuk destekçisi sensin bitanem...allah sanada sabir versin
çok uzuldum inan ki çokk senağlama

_sel_ canım e benimyaa okurkennn bile kötü oldum'ki sen yanındasın gözlerinle görüyosun halini tek destekçisi sensin canımm ne olur yalnız bırakmamaya çalış şu sıralar...
yaralım canım dostumda gelmişş en bi çok en bi çokkk :) anladın sen onuu :)

Canim benim...en bi çok seni, en bi çok seni.....çoooooooooooookkkkkkkkkk...hemde :1hug: a.s. Şeniz

hoşbuldum bitanem. iyiyim msnden velvedlen konuşuyom. sen napıyon japonnn :roflol:

sana bişi diim mi sen birazcık bana benziyon

nan meralim ne dedin sen buna hemen geldi baskına bizi:roflol::roflol:
sizi japonlar sizi sositosositosositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…