Et Yemekleri Belen Tava- Emek Sıvıyağ Sponsorluğunda

ASSOSyal

sosyalişko 🍒
Pro Üye
28 Haziran 2011
60.461
152.206
Canım Kadınlar

Size harika bir tarif yapıyorum. Tadına inanamadım, inanılmaz lezzetli bir yemek Hatay'a özgü yöresel bir tarif çok pratik olduğunu söylemeden geçemeyeceğim, herşeyi doğrayıp atıyorsun fırına ortaya damak çatlatan bir tarif çıkıyor

MALZEMELER :

yarım kilo kuşbaşı et
2 soğan
2 kırmızı biber
3 carliston biber
bir parça kuyruk yağı
1 büyük boy domates
3-4 diş sarımsak
1 yemek kaşığı domates salçası
2 su bardağı su
tuz,karabiber, pulbiber, kekik
3-4 yemek kaşığı sıvıyağ

YAPILIŞI :

Tüm malzemeleri yemeklik doğruyoruz .yapacağımız tepsiye koyup baharatları ekleyip karıştırıyoruz. Üzerine salça, su,yağ ile sos yapıp döküyoruz. Yağlı kağıdı suyla ıslatıp tepsinin üzerini kapatıyoruz. Önceden ısıtılmış 200° fırında 1 saat üstü kapalı pişiriyoruz. Sonra kağıdı üzerinden alıp 15 dakika üzerini Kızartmak için biraz daha pişiriyoruz.

AFİYET OLSUN

Son düzenleyen: Moderatör:
gecenin bu saatinde

Mükemmel olmuş Ellerine emeğine sağlık canım Çok beğendim Yarışmada başarılar diliyorum

Bandın demi ebbegi zalımmmm te burdan banasim geldi çok lezzetli görünüyor lımmmmmm kuşumm ellerine sağlık canısı
Özellikle tırnak pide aldım ve Özellikle sizin için bandım canım periskom samandıra yaptım sizin için, hersey sizler için çok lezzetli bir yemek olmuş, yapın yiyin yedirin canım periskosubali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…